kacprzak1991 196 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Mój kumpel skończył grę i właśnie sie skarżył ze nie miał tej misji a zrobił wszystkie poboczne podobno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Pamiętacie motyw z jakiegoś trailera, scenka Geralt + ktoś tam otwierają grobowiec, tam budzi się wampir pyta o rok i każe w'ypierdalać? Trafiło to do gry czy jednak nie, bo już jestem po bitwie w Kaer Morhen wszystkie subquesty porobione, zostało tylko trochę znaków zapytania na Skellige, a tej akcji nie widziałem. oczywiście, że jest ta misja - nazywa się "poszukiwacze zaginionej krypty" i trafiłem na nią dość przypadkowo w kanałach w Novigradzie podczas zbierania kart dla Zoltana: po zebraniu 3 kolekcjonerskich kart idziemy się spotkać z kupcem. W jego miejscu pojawia się oponent, który zamordował kupca, każe zamordować nas zbirom, a sam ucieka. Zoltan zajmuje się zabójcami a my mamy biec za gnojem. Biegniemy jakiś czas, po czym schodzimy do kanałów. Idąc za nim badałem komnaty poboczne, kilka razy nawet cofnąłem się w jakąś inną odnogę i badałem otoczenie wiedźmińskimi zmysłami. Tak pojawiła mi się czerwona ściana, znak aard, który ją zburzył i archeolog, który poprosił nas o pomoc w otwarciu krypty. myślę, że można do tych krypt zejść od strony prosektorium i poszukać, nie jest tego dużo. A misja króciutka lecz faktycznie zabawna. ^_^ Mój kumpel skończył grę i właśnie sie skarżył ze nie miał tej misji a zrobił wszystkie poboczne podobno to mu powiedz, że wszystkiego nie zrobił... A tak swoją drogą, już kilka razy złapałem się na tym, że obszar, który myślałem, że obleciałem objawił mi się znakiem zapytania, losowym zdarzeniem, czy inną rozpadlinką, której wcześniej nie znalazłem... Edytowane 9 czerwca 2015 przez milekp 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 był kiedyś taki kawał - wiesz co, byłem w lesie - i jak, ładnie? - nie wiem, drzewa wszystko zasłaniały i to mi sie podoba w wiedźminie - są tu prawdziwe gęste lasy które zasłaniają widok, dużo drzew, gęstwina, w dodatku wszystko ładnie sie rusza na wietrze nie to co skyrim gdzie lasy miały po 3 drzewa na krzyż, w dodaku łyse i bez polotu Dobra, ale już zejdźcie z tego Skyrima. Gra wyszła 4 lata temu i na poprzednią generację. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) @ Milekp I to jest piękne w tej Grze. Gadasz z jakimś kupcem, albo czytasz list i zaczynasz quest na kilkadziesiąt minut Swoją drogą nazwa "Zadania Poboczne" zdecydowanie nie pasuje do tych misji. Edytowane 9 czerwca 2015 przez chris85 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Dobra, ale już zejdźcie z tego Skyrima. Gra wyszła 4 lata temu i na poprzednią generację. Tak, ale już przy premierze była przestarzała, zubożona od poprzedników i generalnie sprzedała się bo jest dużą marką i życie miała dzięki modom na PC. Ja skończyłem tego Skyrima raz i nic z niego nie pamietam taka to super gra była. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 duzo sie chodzilo po pustkowiach i zabijalo, ale nic z fabuly nie pamietam Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) "I TOOK ARROW IN THE KNEE."jesli chodzi o sam sposob narracji (do czego technologia nie jest zbytnio potrzebna) to skyrim w porownaniu do witcher to jest taki fanek w porównaniu do greacha. Edytowane 9 czerwca 2015 przez Andżej Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 I to jest piękne w tej Grze. Gadasz z jakimś kupcem, albo czytasz list i zaczynasz quest na kilkadziesiąt minut Swoją drogą nazwa "Zadania Poboczne" zdecydowanie nie pasuje do tych misji. dokładnie - a do tego robiąc jedno zadanie już tworzy się kolejne albo jako odnoga aktualnego, albo jako rozwinięcie albo coś zupełnie nowego... Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Mnie W3 zaczął nudzić po ok. 60h kiedy przy innych grach nie wyrabiam już po 7-8miu...Wtedy też zdecydowałem, że trzeba kończyć. Zajęło mi to kolejne 10h Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 duzo sie chodzilo po pustkowiach i zabijalo, ale nic z fabuly nie pamietam Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Pany od newsow mamy ten temat: http://www.psxextreme.info/topic/110423-wied%C5%BAmin-3-newsy-patche-dlc-dodatki/@bluber Co to za (pipi)? Gdzie moge sie zalogowac zeby napluc na autora? PS. Ja pamietam smoki co sie na 1 cios skladaly Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ok, naplulem na monitor, dalem lapke w dol i napisalem jadowity komentarz, spelnilem swoj obowiazek fanboya na dzis. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Dajcie mi adres tego zniewieściałego Dh'oine, podjadę do niego jeszcze dzisiaj! A tak wygląda autor Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Edytowane 9 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Komentarze pod filmem niezły ubaw dostarczają Na fejsie w grupie wiedzminowej, ten cycek został już zbanowany. Tam też szukał rozgłosu. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Znacie takie pojęcie jak "sarkazm"? edit: albo (pipi) go tam wie...ciężko wyczuć. Edytowane 9 czerwca 2015 przez ornit Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Tak, ja znam i w tym filmie nie ma nic sarkastycznego. Więc ja pytam, wiesz co to jest sarkazm? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Przecież z tego obrazka kipi ironią. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Przecież z tego obrazka kipi ironią. Ironie jak i zachowanie z nią związane trzeba umieć przedstawić, ten koleś tego nie potrafi. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 To sarkazm czy ironia? Heh, bo w tym filmiku nie ma jednego ani drugiego. To co zrobił ten gość to jak bluber napisał - trolling. Chęć zrobienia filmiku, który z góry skazany jest na 95% negatywnych ocen i zrobienia szumu i ewentualnie zarobienie trochę kasy z wyświetleń. Niestety nic z tego, bo na nim nie zarobi nic, taka polityka YT. Chłopiec jest przykry i tyle. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 to nie jest ani ironia, ani sarkazm, ani nawet srakazm, tylko czysty debilizm i upośledzone mózgowie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi