hav7n 5 936 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Pacz na XO wyladowal wiec czas zaczac przygode Geralta jeszcze raz na najzywzszym poziomie trudnosci. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) walcze wlasnie z Imierith, jakies wskazowki co uzywac jak go bic? poziom very hard prawie go dojechalem, ale ta ostatnia faza ciezka edit: dobra padl Edytowane 9 czerwca 2015 przez Fanek Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Roll i atakuj tylko jak wbija mlot w ziemie. Znaki sie nie przydaja w drugiej fazie, warto isc w czerwone skille na tego bossa. Edytowane 9 czerwca 2015 przez Shen Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Quen się zawsze przydaje. Nawet tam, gdy wiemy kiedy go rzucić. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Rozwala mnie płacz "ludzi" na zagranicznych forach o to, ze Geralt nie moze romansować z facetami. Ea z tym swoim rakotworczym dragon age sprowadzilo te plage. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 wogole z mala liczba dziewczyn mozna romansowac w w3 - nie liczac dwoch oczywistych, dwoch burdeli w novigradzie to chyba raptem zostaja 3 laski z tego co widzialem na odpowiedniej stronie w przewodniku Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Tak jakby baby na codzien Ci malo. A gejoza won. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 trojkat geralt, janek i uma 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Moze odrazu babe cmentarną? Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Kto nie miał mokrych snów z babą cmentarną niech pierwszy rzuci kamień ! Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) Utwory, który nie zostały użyte w grze - szkoda ;( Niektóre, to Edytowane 10 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Właśnie miałem rozmowę z Wiedźmami Ciary jak przy pierwszym wejściu do portalu Flesh Eaterów z Turoka 2 Wiedźmin dostarcza miodu na taczki. Wracam do gry. Cytuj
Lati 23 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) Od tej pory już nigdy nie zaufam żadnemu trollowi. Dobrze, że przezorność kazała mi zapisać przed wejściem. Edytowane 10 czerwca 2015 przez Lati Cytuj
milekp 78 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Mam pytanie co do robienia questu z morderstwami w Novigradzie chodzi o to śledztwo w którym morderca wyłupiał i wypalał oczy oraz wyciągał serce. Teoretycznie, po żmudnych poszukiwaniach znalazłem go przy kolejnej niedoszłej ofierze i wyeliminowałem. Quest się zakończył. Jednakże później znalazłem kolejne manifesty oraz jedną ofiarę, która miała m.in. karteczkę z informacją, że złapałem nie tego, co trzeba bo mnie wieczny ogień oślepił, itp.Geralt chyba nawet mruknął, że to jednak nie był ten, co trzeba, jednakże nowy quest mi się nie wyświetla - czy ja jakoś trafię z linii fabularnej na tą zagadkę, czy jednak powinienem zacząć się rozglądać ponownie, np. zagadać w prosektorium, z lekarzem, czy kimś jeszcze?A może to definitywny koniec i przez mój zły wybór nie dojdę już do prawdy? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Od tej pory już nigdy nie zaufam żadnemu trollowi. Dobrze, że przezorność kazała mi zapisać przed wejściem. bug? wybralem te same opcje i wyszedlem z jaskini a troll mnie nie zaatakowal Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Mam pytanie co do robienia questu z morderstwami w Novigradzie chodzi o to śledztwo w którym morderca wyłupiał i wypalał oczy oraz wyciągał serce. Teoretycznie, po żmudnych poszukiwaniach znalazłem go przy kolejnej niedoszłej ofierze i wyeliminowałem. Quest się zakończył. Jednakże później znalazłem kolejne manifesty oraz jedną ofiarę, która miała m.in. karteczkę z informacją, że złapałem nie tego, co trzeba bo mnie wieczny ogień oślepił, itp. Geralt chyba nawet mruknął, że to jednak nie był ten, co trzeba, jednakże nowy quest mi się nie wyświetla - czy ja jakoś trafię z linii fabularnej na tą zagadkę, czy jednak powinienem zacząć się rozglądać ponownie, np. zagadać w prosektorium, z lekarzem, czy kimś jeszcze? A może to definitywny koniec i przez mój zły wybór nie dojdę już do prawdy? Też tak miałem i nic się potem nie odblokowało. Nie wiem jak inaczej można rozwiązać ten quest, ale pewnie ktoś na to już wpadł. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 (edytowane) Co do morderstw: Wątpię żeby to się dało naprawić. Trafiasz na kolejnego trupa, żeby dowiedzieć się, że zawaliłeś sprawę ze względu na swoją porywczość w wyborach, better luck next time Edytowane 11 czerwca 2015 przez teddy 1 Cytuj
milekp 78 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Mam pytanie co do robienia questu z morderstwami w Novigradzie chodzi o to śledztwo w którym morderca wyłupiał i wypalał oczy oraz wyciągał serce. Teoretycznie, po żmudnych poszukiwaniach znalazłem go przy kolejnej niedoszłej ofierze i wyeliminowałem. Quest się zakończył. Jednakże później znalazłem kolejne manifesty oraz jedną ofiarę, która miała m.in. karteczkę z informacją, że złapałem nie tego, co trzeba bo mnie wieczny ogień oślepił, itp. Geralt chyba nawet mruknął, że to jednak nie był ten, co trzeba, jednakże nowy quest mi się nie wyświetla - czy ja jakoś trafię z linii fabularnej na tą zagadkę, czy jednak powinienem zacząć się rozglądać ponownie, np. zagadać w prosektorium, z lekarzem, czy kimś jeszcze? A może to definitywny koniec i przez mój zły wybór nie dojdę już do prawdy? Też tak miałem i nic się potem nie odblokowało. Nie wiem jak inaczej można rozwiązać ten quest, ale pewnie ktoś na to już wpadł. już z innego forum się dowiedziałem, że nie trzeba było tak szybko działać, tylko pogadać z domniemanym mordercą... Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 (edytowane) I to jest właśnie fajne. Kończysz questa zadowolony z zemsty, a tu dupa. Trzeba było się trochę wstrzymać e: dałem w spoilery na wszelki wypadek Edytowane 11 czerwca 2015 przez teddy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Mam pytanie co do robienia questu z morderstwami w Novigradzie chodzi o to śledztwo w którym morderca wyłupiał i wypalał oczy oraz wyciągał serce. Teoretycznie, po żmudnych poszukiwaniach znalazłem go przy kolejnej niedoszłej ofierze i wyeliminowałem. Quest się zakończył. Jednakże później znalazłem kolejne manifesty oraz jedną ofiarę, która miała m.in. karteczkę z informacją, że złapałem nie tego, co trzeba bo mnie wieczny ogień oślepił, itp. Geralt chyba nawet mruknął, że to jednak nie był ten, co trzeba, jednakże nowy quest mi się nie wyświetla - czy ja jakoś trafię z linii fabularnej na tą zagadkę, czy jednak powinienem zacząć się rozglądać ponownie, np. zagadać w prosektorium, z lekarzem, czy kimś jeszcze? A może to definitywny koniec i przez mój zły wybór nie dojdę już do prawdy? Też tak miałem i nic się potem nie odblokowało. Nie wiem jak inaczej można rozwiązać ten quest, ale pewnie ktoś na to już wpadł. poprostu serio zabiliscie nie tego co trzeba ten chamek co sie zabawial z dziwka nie byl morderca. Prawdziwym byl zupelnie kto inny ale nie powiem kto bo moze na drugie przejście bedziecie mieli niespodzianke. powiem tylko ze zwykle jednak warto rozwijać dialogi do końca. Czesto jest tak ze spotykajac złą postac mamy odrazu opcje - zajbije cie - pogadajmy jak sie wezmie odrazu zabijanie to jak w przypadku szukania mordercy mozna zpieprzyc Warto rozwijać dialogi a nie mordowac a potem zadawac pytania. Nie raz mozna sie dowiedzieć nowych rzeczy (np usłyszeć wersje złego i dowiedzieć sie ze zleceniodawca nas oklamal). A po tych dialogach i tak na koncu rozmowy mozna zdecydowac czy zabic czy oszczędzić. Wiec okazja do zabicia wam nie umknie a bedziecie mieli lepszy obraz sytuacji Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Jeszcze nie dotarłem do Skellige, póki co szwędam się po Novigradzie ( quest z przedstawieniem). Jak wyspa wypada w porównianiu z Velen jeśli chodzi o obszar i czas, który trzeba poświęcić na główne misje plus poboczne? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi