DaN3000 80 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Loot po zabitych przeciwnikach na pewno znika. Dopóki grałem/usypiałem konsolę to leżał, ale po załadowaniu save'a już go nie było. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Novigrad mnie nie pochłonął, ale Skelliego to jest to. Podobnie jak przy pierwszych godzinach obcowania z grą, ale bardziej dynamicznie za sprawą majestatycznie prezentujących się burz. Plastycznie, ujmująco, nic tylko klikać w share. Kapitalne widoki.Jestem zachwycony. Szkoda tylko, że gra się dławi w segmencie animacji bardziej niż Sasza Grej na początku kariery. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Oj tak Skellige daje rade. Polecam wycieczke przy dobrej pogodzie do lasu koło wioski Ferlunde?,w centrum największej wyspy. Jak pięknie to wyglada dzisiaj przesiedziałem cały cykl dobowy zachwycając sie klimatem i wyglądem starego lasu. 10/10 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Dobrzy ludzie, bzyknąłem Triss po zadaniu z wyprawieniem czarodziejów do Koviru i teraz, żeby sobie niczego nie spierdzielić to na Skellige musze powiedzieć Yen, że wybrałem Triss, żeby nie wpaść w trójkąt, który okaże się failem, czyż nie? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Dobrzy ludzie, bzyknąłem Triss po zadaniu z wyprawieniem czarodziejów do Koviru i teraz, żeby sobie niczego nie spierdzielić to na Skellige musze powiedzieć Yen, że wybrałem Triss, żeby nie wpaść w trójkąt, który okaże się failem, czyż nie? [/quote O siet fak. Jesli powiedzialem Triss, ze ją kocham ale jej nie bzyknalem i ucieklam z tymi czarodziejami z novigradu, pozniej na tym statku powiedzialem Yenn, ze tez ją kocham i dalismy sobie buzi to przypal wylapie na koniec gry za to? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 @up Wtedy Geralt na końcu będzie samotnikiem. Nie da się mieć dwóch. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 (edytowane) Mam problem z zadaniem Spis Cudzołożnic. Przesłuchałem wszystkie i został mi dostać się do willi var Attre. Problem polega na tym, że nie mam klucza, a wejścia pilnują strażnicy. Najlepsze jest to, że przeczytałem to http://www.eurogamer.pl/articles/2015-05-30-wiedzmin-3-akt-i-novigrad-spis-cudzolonic i nie ma tam nic o tej willi. WTF? Edytowane 12 czerwca 2015 przez YETI Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Mam problem z zadaniem Spis Cudzołożnic. Przesłuchałem wszystkie i został mi dostać się do willi var Attre. Problem polega na tym, że nie mam klucza, a wejścia pilnują strażnicy. Najlepsze jest to, że przeczytałem to http://www.eurogamer.pl/articles/2015-05-30-wiedzmin-3-akt-i-novigrad-spis-cudzolonic i nie ma tam nic o tej willi. WTF? Musisz od tylu troche poskakac zeby dostac sie do tej rezydencji. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 (edytowane) Dzięki, próbowałem, ale zjechałem w dół, no to idę jeszcze raz. Edit. OK, zaszedłem z drugiej strony i bez problemu się dostałem. Edytowane 12 czerwca 2015 przez YETI Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Dobrzy ludzie, bzyknąłem Triss po zadaniu z wyprawieniem czarodziejów do Koviru i teraz, żeby sobie niczego nie spierdzielić to na Skellige musze powiedzieć Yen, że wybrałem Triss, żeby nie wpaść w trójkąt, który okaże się failem, czyż nie? [/quote O siet fak. Jesli powiedzialem Triss, ze ją kocham ale jej nie bzyknalem i ucieklam z tymi czarodziejami z novigradu, pozniej na tym statku powiedzialem Yenn, ze tez ją kocham i dalismy sobie buzi to przypal wylapie na koniec gry za to? No niestety zrobiłem tak i... ...w pewnym momencie Triss i Yen zaprosiły mnie do pokoju na winko i gdy ja myślałem, że wypali trójkącik założyły mi kajdanki w łóżku i wyszły Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 przypuszczam, że połowa graczy tak zrobiła, korzystała z każdej szansy w grze Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 (edytowane) Niezły cosplay jak bym spotkał w lesie to uciekał bym gdzie pieprz rośnie. Edytowane 12 czerwca 2015 przez Malibu 3 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Myślałem że platyne bede robił na siłe z tymi kartami, ale ponad 4h w gwinta dziś grałem. Swoja droga ten najnizszy poziom trudnosci to faktycznie samograj, na 4lvl robiłem wiedzminskie zadania na 10lvl a nadal jestem ubrany w ten podstawowy sprzet z 1lvl. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Poziom trudności jest jak w poprzedniej części. Zwiększa się tylko i wyłącznie siła przeciwników. Między normalem a najwyższym poziomem nie ma żadnych innych różnic. Mogliby się postarać chociaż trochę z AI i rozmieszczeniem przedmiotów. Bo co z tego, że medytacja nie regeneruje życia jak mam 200 butelek alkoholu w torbie i leczę się jaskółkami. Bardziej skomplikowanych mikstur nawet nie muszę robić bo przeciwnicy zachowują się tak samo i wiem jak unikać ich ciosów. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 (edytowane) Co to jest za mesjasz... 75 godzin na liczniku, 19 level i myślę, że jestem gotowy, żeby płynąć na Skellige. Dopiero teraz odkryłem gwinta i prawie żadnych ? nie robiłem na mapie po wyjeździe z Białego Sadu. Będzie co robić po skończeniu fabuły W poniedziałek się bronię, ale trzeba było coś dzisiaj pograć... Edytowane 12 czerwca 2015 przez Voytec Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Sa juz jakies osoby, ktore wbily platyne? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 znajomy platyniarz zwątpił, zebrał wszystko i przeoczył jakąś karte u kupca, te trophy chyba najłatwiej spalić Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Mi zostały tylko karty, dziś albo jutro skończe, mam poradnik krok po proku, bo łatwo przegapić niektóre. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Mi zostało tylko ustrzelić 50 headów z kuszy ale nie chce mi się teraz tego robić. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 najgorsze trofeum, bo hitboxy sa s(pipi)one Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Gdybym standardowo nie miał wyłączonych notyfikacji o trofeach, wyłączyłbym je w przypadku grania w W3. Ta gra jest zbyt dobra by ją sobie psuć czymś takim jak wymuszone zebranie wszystkich kart czy, także wspomniane wyżej, zaliczenie pięćdziesięciu headshotów z kuszy. Dżizas, biorąc pod uwagę jak nieużytecznym cholerstwem są kusze oraz jak bardzo s(pipi)e są hitboxy, zmuszanie się do tego (ew innych tanich trofików, o ile są bo nawet ich liosty nie sprawdziłem) może zniszczyć część wspaniałych doznań/wspomnień dotyczących tej fenomenalnej gry. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Za trofea się wziąłem po pierwszym ukończeniu gry. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Nigdy nie zwracałem uwagi na trofea. Gram "dla siebie". Jak coś tam wpadnie to jest "miło" i tyle. 1 Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Wyscigi konne zaraz doprowadza mnie do furii. Po co oni dodali tyle questow opartych o tak spaprana mechanike Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 (edytowane) Do tej pory tylko ten Furjus Płotka Novigrad Drift od Tasaka mnie wqurwił. Wszystko inne wygrywałem bez problemu za pierwszym razem. Edytowane 13 czerwca 2015 przez Zarathustra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi