Opublikowano 12 czerwca 20159 l Loot po zabitych przeciwnikach na pewno znika. Dopóki grałem/usypiałem konsolę to leżał, ale po załadowaniu save'a już go nie było.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Novigrad mnie nie pochłonął, ale Skelliego to jest to. Podobnie jak przy pierwszych godzinach obcowania z grą, ale bardziej dynamicznie za sprawą majestatycznie prezentujących się burz. Plastycznie, ujmująco, nic tylko klikać w share. Kapitalne widoki.Jestem zachwycony. Szkoda tylko, że gra się dławi w segmencie animacji bardziej niż Sasza Grej na początku kariery.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Oj tak Skellige daje rade. Polecam wycieczke przy dobrej pogodzie do lasu koło wioski Ferlunde?,w centrum największej wyspy. Jak pięknie to wyglada dzisiaj przesiedziałem cały cykl dobowy zachwycając sie klimatem i wyglądem starego lasu. 10/10
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Dobrzy ludzie, bzyknąłem Triss po zadaniu z wyprawieniem czarodziejów do Koviru i teraz, żeby sobie niczego nie spierdzielić to na Skellige musze powiedzieć Yen, że wybrałem Triss, żeby nie wpaść w trójkąt, który okaże się failem, czyż nie?
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Dobrzy ludzie, bzyknąłem Triss po zadaniu z wyprawieniem czarodziejów do Koviru i teraz, żeby sobie niczego nie spierdzielić to na Skellige musze powiedzieć Yen, że wybrałem Triss, żeby nie wpaść w trójkąt, który okaże się failem, czyż nie? [/quote O siet fak. Jesli powiedzialem Triss, ze ją kocham ale jej nie bzyknalem i ucieklam z tymi czarodziejami z novigradu, pozniej na tym statku powiedzialem Yenn, ze tez ją kocham i dalismy sobie buzi to przypal wylapie na koniec gry za to?
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Mam problem z zadaniem Spis Cudzołożnic. Przesłuchałem wszystkie i został mi dostać się do willi var Attre. Problem polega na tym, że nie mam klucza, a wejścia pilnują strażnicy. Najlepsze jest to, że przeczytałem to http://www.eurogamer.pl/articles/2015-05-30-wiedzmin-3-akt-i-novigrad-spis-cudzolonic i nie ma tam nic o tej willi. WTF? Edytowane 12 czerwca 20159 l przez YETI
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Mam problem z zadaniem Spis Cudzołożnic. Przesłuchałem wszystkie i został mi dostać się do willi var Attre. Problem polega na tym, że nie mam klucza, a wejścia pilnują strażnicy. Najlepsze jest to, że przeczytałem to http://www.eurogamer.pl/articles/2015-05-30-wiedzmin-3-akt-i-novigrad-spis-cudzolonic i nie ma tam nic o tej willi. WTF? Musisz od tylu troche poskakac zeby dostac sie do tej rezydencji.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Dzięki, próbowałem, ale zjechałem w dół, no to idę jeszcze raz. Edit. OK, zaszedłem z drugiej strony i bez problemu się dostałem. Edytowane 12 czerwca 20159 l przez YETI
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Dobrzy ludzie, bzyknąłem Triss po zadaniu z wyprawieniem czarodziejów do Koviru i teraz, żeby sobie niczego nie spierdzielić to na Skellige musze powiedzieć Yen, że wybrałem Triss, żeby nie wpaść w trójkąt, który okaże się failem, czyż nie? [/quote O siet fak. Jesli powiedzialem Triss, ze ją kocham ale jej nie bzyknalem i ucieklam z tymi czarodziejami z novigradu, pozniej na tym statku powiedzialem Yenn, ze tez ją kocham i dalismy sobie buzi to przypal wylapie na koniec gry za to? No niestety zrobiłem tak i... ...w pewnym momencie Triss i Yen zaprosiły mnie do pokoju na winko i gdy ja myślałem, że wypali trójkącik założyły mi kajdanki w łóżku i wyszły
Opublikowano 12 czerwca 20159 l przypuszczam, że połowa graczy tak zrobiła, korzystała z każdej szansy w grze
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Niezły cosplay jak bym spotkał w lesie to uciekał bym gdzie pieprz rośnie. Edytowane 12 czerwca 20159 l przez Malibu
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Myślałem że platyne bede robił na siłe z tymi kartami, ale ponad 4h w gwinta dziś grałem. Swoja droga ten najnizszy poziom trudnosci to faktycznie samograj, na 4lvl robiłem wiedzminskie zadania na 10lvl a nadal jestem ubrany w ten podstawowy sprzet z 1lvl.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Poziom trudności jest jak w poprzedniej części. Zwiększa się tylko i wyłącznie siła przeciwników. Między normalem a najwyższym poziomem nie ma żadnych innych różnic. Mogliby się postarać chociaż trochę z AI i rozmieszczeniem przedmiotów. Bo co z tego, że medytacja nie regeneruje życia jak mam 200 butelek alkoholu w torbie i leczę się jaskółkami. Bardziej skomplikowanych mikstur nawet nie muszę robić bo przeciwnicy zachowują się tak samo i wiem jak unikać ich ciosów.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Co to jest za mesjasz... 75 godzin na liczniku, 19 level i myślę, że jestem gotowy, żeby płynąć na Skellige. Dopiero teraz odkryłem gwinta i prawie żadnych ? nie robiłem na mapie po wyjeździe z Białego Sadu. Będzie co robić po skończeniu fabuły W poniedziałek się bronię, ale trzeba było coś dzisiaj pograć... Edytowane 12 czerwca 20159 l przez Voytec
Opublikowano 13 czerwca 20159 l znajomy platyniarz zwątpił, zebrał wszystko i przeoczył jakąś karte u kupca, te trophy chyba najłatwiej spalić
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Mi zostały tylko karty, dziś albo jutro skończe, mam poradnik krok po proku, bo łatwo przegapić niektóre.
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Mi zostało tylko ustrzelić 50 headów z kuszy ale nie chce mi się teraz tego robić.
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Gdybym standardowo nie miał wyłączonych notyfikacji o trofeach, wyłączyłbym je w przypadku grania w W3. Ta gra jest zbyt dobra by ją sobie psuć czymś takim jak wymuszone zebranie wszystkich kart czy, także wspomniane wyżej, zaliczenie pięćdziesięciu headshotów z kuszy. Dżizas, biorąc pod uwagę jak nieużytecznym cholerstwem są kusze oraz jak bardzo s(pipi)e są hitboxy, zmuszanie się do tego (ew innych tanich trofików, o ile są bo nawet ich liosty nie sprawdziłem) może zniszczyć część wspaniałych doznań/wspomnień dotyczących tej fenomenalnej gry.
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Nigdy nie zwracałem uwagi na trofea. Gram "dla siebie". Jak coś tam wpadnie to jest "miło" i tyle.
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Wyscigi konne zaraz doprowadza mnie do furii. Po co oni dodali tyle questow opartych o tak spaprana mechanike
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Do tej pory tylko ten Furjus Płotka Novigrad Drift od Tasaka mnie wqurwił. Wszystko inne wygrywałem bez problemu za pierwszym razem. Edytowane 13 czerwca 20159 l przez Zarathustra