Kosmos 2 712 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Co do Wiedźmina to po tych wszystkich zachwytach spodziewałem się, że gra będzie trochę bardziej rozbudowana. Wiedźmin 3 mało rozbudowany? Bez obrazy, ale niektórym się chyba w dupie poprzewracało. Rozumiem zarzuty, że brzydki, że tnie animacja, że walka nie taka, ale MAŁO ROZBUDOWANY? Wtf?? brzydki chyba na core2duo i gf 6600 bo nawet na konsolach jedna z najładniejszych gier do tego z otwartym światem.. Nie no nie żartuj. Może tylko w niektórych aspektach, np postacie. Ale roślinność jest zrobiona słabo, a tej roślinności jest bardzo wiele i rzutuje na ocenę grafiki w całej grze. Często miałem bugi. Mówię o wersj na ps4. Poza tym gra jest rewelacyjna i nie zwracam uwagi na niedociągnięcia graficzne, jednak trzymajmy się prawdy. amsterdam, przestań gadać głupoty. Wiedźmin jest bardzo rozbudowany, jeśli tylko bierzesz zadania poboczne. Ja staram się brać wszystkie ogłoszenia z wiosek i miasteczek. I te questy naprawdę są bardzo ciekawe. Do tego świetne lokacje, genialne dialogi. Coś wspaniałego. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Wiedźmin wygląda genialnie. Roślinność i drzewa na wietrze są wykonane fantastycznie, a dodać do tego jeszcze nadciągającą burzę to w ogóle matko bosko Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) Rozwiazany Edytowane 3 lipca 2015 przez Koleś88 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 brzydka grafa w wiedzmienie xD xD to ja po prosze by kazdy sandbox byl tak brzydki Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Jakis czas temu Ktos wrzucal motyw jak wyexpic mozna postac na Skellige w jakims quesci. Znalazlem w necie, ze chyba chodzi o zadanie "Path of warrirors" ale nie wiem czy to wlasnie ten byl wrzucany i jak on jest przetlumaczony w grze bo nigdzie znalezc nie moge ani "Sciezki wojownikow" ani "Drogi..." w chyba przyda mi sie nadrobic zaleglosci za brak zlecen Na skellige można farmić xp na cyklopie, 50xp za jednego potem medytujesz i tak w kółko. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Z Cyklopem to wiedzialem ale one sa na 30lvl a ja lece drugi raz malego speedruna teraz i moge miec problemy z wbiciem 20lvl wiec pewnie bym sie meczyl z cyklopami dosyc dlugo. Juz wiem o co mi chodzilo znalazlem. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Mam problem, nie mogę zrobić mikstury, bo wyskakuje komunikat, że już ją posiadam. Rzeczywiście posiadam, ale jakby butelke po miksturze, którą wypiłem 0/3. Jak dolać mikstury do butelki skoro przez alchemie nie mogę? Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Medytacja odnawia puste eliksiry i petardy. 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Dzięki, jeszcze nie medytowałem. Swoją drogą bardzo fajny patent. Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 I realistyczny. Jak w życiu, kładziesz się spać z pustą flachą i dzięki temu, że w plecaku masz zapas spirytusu to rano butelka jest już pełna.Swoją drogą, wolałbym jakąś opcje w ekwipunku typu "refill all". Nie zawsze chcę by medytacja zużywała mi zapasy alkoholu, tylko dlatego że na 100 eliksirów jeden zużyłem. Chyba że tak było w książkach i zaraz mnie ktoś zjedzie od nooba. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Co do Wiedźmina to po tych wszystkich zachwytach spodziewałem się, że gra będzie trochę bardziej rozbudowana. Wiedźmin 3 mało rozbudowany? Bez obrazy, ale niektórym się chyba w dupie poprzewracało. Rozumiem zarzuty, że brzydki, że tnie animacja, że walka nie taka, ale MAŁO ROZBUDOWANY? Wtf?? brzydki chyba na core2duo i gf 6600 bo nawet na konsolach jedna z najładniejszych gier do tego z otwartym światem..Ja pie... Nie twierdzę, że W3 jest brzydki, mnie się bardzo podoba.Twierdzę, że zarzut brzydkiej grafiki jest już o wiele bardziej uprawniony niż zarzut małego rozbudowania. Tylko tyle. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Kurde jednak na najwyzszym nie da sie leciec tylko po glownych i wymaganych pobocznych niestety. Jestem w polowie questa u Barona, zrobilem Mysia Wieze i chcialem dokonczyc Panie Lasu ale jestem dopiero na 6lvl i tego wilkolaka nie da rady zalatwic bo ciagle odnawia sobie zycie gnojek musze porobic pare zlecen itp zeby dobic do 8lvl chociaz... Ehh. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 No nie ma to jak użerać się z giereczką dla pucharka. 1 Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Przeciez ta giera to majstersztyk. Nie wiem, jak mozna narzekac na te swietne side questy nad ktorymi tak sie ekscytujecie?! P.S Aktualnie koncze W1 i nie marudze, ze giera sie postarzala. Wrecz przeciwnie - wsiaklem, a jeszcze tyle miodu przede mna(W2,W3) :-D Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) wiedzmin 1 to jest piękna gra i posiada najlepszy klimat imo ze wszystkich części jesli jeszcze nie ograles w2 i 3 to ja ci... zazdroszcze, kórvo :D:D Edytowane 6 lipca 2015 przez Andżej 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Matko, ogrywac W1 i miec jeszcze W2 i W3 przed soba. Cos pieknego. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 wiedzmin 1 to jest piękna gra i posiada najlepszy klimat imo ze wszystkich części jesli jeszcze nie ograles w2 i 3 to ja ci... zazdroszcze, kórvo :D:D Muzyka w 1 zdecydowanie najlepsza. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 W1 ma lepszą walkę i alchemię od W3 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Jaka walke? Wciskanie na zmiane 2 przyciskow myszki? 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 W1 ma lepszą walkę i alchemię od W3 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 no z tym poleciał. ale faktycznie muza najlepsza w jedynce. i ten klimat! polskich wiosek Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Uwielbiam kanal tego typka (klip zawiera spoilery z fabuly wiec mozna sobie darowac ogladanie, ale pioseneczka super wiec mozna posluchac) Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 W1 ma lepszą walkę i alchemię od W3 W1: - sześć różnych stylów walki, po trzy na dany miecz, nawet taki drobiazg, że miecz stalowy trzymany jest oburącz, a srebrny jedną ręką, - do każdego stylu przyporządkowany efekt krytyczny, można style zmieniać w trakcie walki i nakładać przeciwnikom nawet i wszystkie efekty, - kozackie animacje kombinacji ciosów, - przewroty, odskoki, piruety - typ uniku przypisany do konkretnego stylu walki, - opcja na salto, żeby uciec z otoczenia, - opcja na walkę na rauszu, nie zwykły blur jak w W3, - więcej efektów krytycznych aniżeli w w W3, - mod full combat rebalance wyciskający z systemu walki ostatnie soki, W3: - kilka randomowych cięć silnych i szybkich, żadnej kontroli nad tym co wyjdzie, na szczęście można przerwać animację ataku unikiem, - brak piruetów, jedynie odskoki i przewroty, brak salta, - lepsze działanie znaku Yrden i lepszy graficznie efekt Quen, ale to już było w W2 względem W1, Kosmetyka typu ucinanie kończyn, dekapitacje. przepoławianie tułowia ma małe znaczenie. Czekam na jakieś argumenty od ludzi, którzy się nie zgadzają i naprawdę grali w jedynkę. O alchemię nikt się nie ciska. Przyznam natomiast, że jeden jej element jest lepiej wykonany w W3 - zużycie olejów na miecze. 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Ja na przykład w W3 nie używałem bloku (który ssie). Wyobrażacie sobie jakby to wyglądało jakby Geralt naparzał dwoma mieczami naraz? CZTERY MIECZE NA PLECACH (pipi)A!!! Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 CZTERY MIECZE NA PLECACH (pipi)!!! i garb jak Uma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi