Opublikowano 18 stycznia 20169 l no właśnie razem z fabułą tam dotrzesz. Jeżeli dopiero usłyszałeś piosenkę Priscilli to jeszcze dużo przed tobą. Nie śpiesz się.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Absolutnie się nie spieszę, staram się zaglądac w każdy kąt jednak pomimo tego dużo Questów zwłaszcza w Novigradzie jest dla mnie już za słaba i nie dostaje za nie doświadczenia. Chyba za długo siedziałem w Valen robiąć WSZYSTKIE zadania na moich poziomach
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Ja tam się tym nie przejmowałem. Teraz zdobędę zbroję wilka i ulepszenie (mam lvl 23) i pojdę robić zaległe questy zanim znowu ruszę wątek głowny.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l mial ktos problem z rynsztunkiem Wilka?? DLC niby zainstalowane ale w wiezy w ktorej powinnien byc set nic sie nie podswitla..mapy u Hatorriego czy jak mu tam tez nie ma...jakies pomysly?? Edytowane 21 stycznia 20169 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Jakies 2-3 dni temu zdobyłem cały podstawowy plus ulepszony set bez kupowania mapy w grze. Uzyłem poradnika z sieci by wiedzieć gdzie iść. (nie chce mi się latać po wszystkich kupcach by kupować mapy).
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Jakies 2-3 dni temu zdobyłem cały podstawowy plus ulepszony set bez kupowania mapy w grze. Uzyłem poradnika z sieci by wiedzieć gdzie iść. (nie chce mi się latać po wszystkich kupcach by kupować mapy) tyle ze wiem gdzies jest ta skrzynka...problem w tym ze nie chce mi sie otworzyc gdy uzyje wiedzminskich zmyslow skrzynia sie nie podswietla, to samo portale ktore sa nieakywne dodatek zainstalowany, misja u Hattoriego z pirogami zrobiona...nie wiem o co chodzi Edytowane 21 stycznia 20169 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 21 stycznia 20169 l patcha 1.12 ściagnąłeś? tak... fakt ze te darmowe DLC instalowalem dopiero wwczoraj bo sie o nim dowiedzialem..patcha wiadomo ze sciagalem zaraz jak sie pojawil tak jakby konsola nie widziala zainstalowanego DLC natomiast w grze oczywiscie pojawil sie komunikat o zainstalowanej nowej zawarosci i prosbie o wyjsciu do menu glownego Edytowane 21 stycznia 20169 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Gram od 76h, kończę wizytę na Skellige, ile jeszcze będzie ta gra trwać? Zrobiłem 50% wątku głównego? 2/3? Dla mnie jako fana sagi ta gra to spełnienie marzeń gracza, nie chcę, żeby się skończyła xD.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Mam identyczne uczucie jako mega fana Sapokowskiego Póki co mam jedno ale... postać Jaskra bardzo mnie rozczarowała, inaczej go sobie zawsze wyobrażałem... w ksiazkach byl troszke inaczej przedstawiony. Edytowane 22 stycznia 20169 l przez kufir
Opublikowano 22 stycznia 20169 l W porównaniu do dwójki Jaskra jest mało i jest generalnie średni. Może to trochę taki rykoszet, który wynika z faktu, że jest w tej grze masa innych i zazwyczaj ciekawszych postaci. Liczę, że drugi dodatek to naprawi. Nie wyobrażam sobie, że w Toussaint mogłoby barda zabraknąć.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Fakt mnóstwo postaci nadrabia z nawiązką czy to postacie znane z Sagi czy tez jakieś nowe. Ale czarodzieje co prawda prześladowani ale tez jakoś się nie wyróżniają.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Też racja, przy okazji czarodziejki to takie tam wredne wymalowane dziunie, po przeczytaniu Sagi i zagraniu w poprzednie części niczym nowym nie mogą zaskoczyć. Choć w sumie wątek Keiry był ciekawy, ale do Barona lub nawet Dijkstry (jedna z najlepiej przeniesionych postaci z książek do tej trylogi gier) jej daleko. Może trochę zbluźnię, ale po drugim przejściu gry mam odczucie, że generalnie w W3 postacie książkowe < nowe postacie wymyślone na potrzeby gry.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Dijkstra to geniusz i majstersztyk !!! Przebiegły, wyrachowany, inteligenty i niesamowicie charyzmatyczny !!! Zdecydowanie najlepiej odwzorowana postaćksiązkowa jaką do tej pory spotkałem w grze. Niesamowicie zagrana, przemyślana i odwzorowana poprzez mimikę zachowanie i dobre bardzo dobre dialogi. Te wszystkie Trisy, Yenefery, Sabriny itp. Takie mało władcze, momentami naiwne, z podkulonymi ogonami. Nie do końca to całe prześladowanie i ukrywanie się czarodziejów póki co do mnie przemawia. Pomysł fajny ale czegoś mi tu brakuje ...
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Gram od 76h, kończę wizytę na Skellige, ile jeszcze będzie ta gra trwać? Zrobiłem 50% wątku głównego? 2/3? Dla mnie jako fana sagi ta gra to spełnienie marzeń gracza, nie chcę, żeby się skończyła xD. mam nabite prawie 400 h chyba ze mnie gra oszukuje a i tak nie skonczylem watku glownego jeszcze 31 lvl posiadam jeszcze drugie podejscie na najwyszym poziomie no i gwint do ogrania...do 1000 moze dobije
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Sa stronki od tego, przynajmniej dla XO. No i na XO mozna sprawdzic w profilu, w statystykach gry.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Licznik wbudowany w grze jest zbugowany ponoć. Po dwóch przejściach wątku głównego i raz dodatku mam blisko 200h. Edytowane 22 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Licznik wbudowany w grze jest zbugowany ponoć. Po dwóch przejściach wątku głównego i raz dodatku mam blisko 200h. tez mi sie wydaje ze AZ tyle nie nabilem w ekwipunku masz statystyki gry pod r2
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Faktycznie po tym nowej łatce wg . mnie gra wyglada zdecydowanie ladniej glownie chodzi o efekty swietlne ale coraz wiecej bugów sie pojawia. POstacie chodzace w powietrzu itp. Cos chyb spaprali bo wczesniej nic takiego nie widzialem .
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Postacie chodzące w powietrzu albo w "słowiańskim" przykucu pojawiały się już wcześniej.