McDrive 3 114 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Mnie sie marzy Gwint na androida Powiązany z postępami w grze. To byłaby kosa, ale martwi mnie trochę fakt, że prawie wszyscy korzystaliby z talii północy lub potworów. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Gwint na androida w stylu Hearthstone, zbieranie pakietów kart itd itp Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) Mnie sie marzy Gwint na androida Powiązany z postępami w grze. To byłaby kosa, ale martwi mnie trochę fakt, że prawie wszyscy korzystaliby z talii północy lub potworów. talia potworów, zwlaszcza na najtrudniejszym poziomie, potrafi dać nieźle w kość. ofensywa niesamowita, jeden ruch i wrzucają czasami po 3 cyfrowe wartości nawet nim się obejzysz, tam prawie kazda karta ma skill braterstwo. w potyczce z potworami, karty pogodowe są niezbędnikiem Edytowane 2 maja 2016 przez Andżej Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 no, smieszy mnie jak gosc wrzuca miliard potworow w 1 rundzie i na koncu sie robi z tego 16 punktow 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 na trudniejszym poziomie jedna karta mrozu ci nie wystarczy, bo kazdy przeciwnik ma słoneczną pogode w talii, której użyje conajmniej raz. A lugos to trzaska wyniki po 150 w pierwszej rundzie, wlasnie talią potworów, robi ci z du.py wielki kanion zanim w ogole wyrzucisz swoją karte. generalnie to nie warto rozmawiać o gwincie na latwiejszych poziomach. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 na drodze ku zagładzie miałem dwa mrozy i jedna mgłę fetchowalną Foltestem, wystarczyło w zupełności, ale to było na patchu 1.05, jak wyjdzie dodatek, to zagram od nowa i skompletuję wszystkie karty, może coś się zmieniło w gwincie Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 nie pamiętam już, czy po przejsciu głównego wątku gry, automatycznie przechodzimy do NG+, czy możemy sobie dalej robić subquesty jak się nam podoba? Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Dzięki. Jak skończe z soulsami, to w końcu wrócę do W3 i może od razu kupię SP na oba DLC... Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Po cichu licze na jakas wersje goty z dodatkami na płycie. Chetnie takie wydanie bym sobie zostawił. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Do tego pełna kolekcja kart i również rozważałbym branie takiego zestawu. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 będzie zapewne dziki gon: edycja rozszerzona, którą wezmę na peceta, ale najpierw muszą zarobić na drugim dodatku Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Akurat Redom oddam swój szmal, ładnie im podziękuję, że zechcieli go wziąć i pójdę grać z wypiekami na modzie i bananem na tejże. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Szybkie pytanie - co oznacza dopisek 'reedycja' przy aukcjach z W3 X ONE na allegro? Z tego co widzę, to nie ma to nic wspólnego z ceną. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 (edytowane) O mój dobry boże, ta gra nie ma końca, co myślę, że już będą lecieć napisy, to nie, dalej walą questami na prawo i lewo ale czuję, że dziś, max jutro SKOŃCZĘ GOTY gra, GOTY powiadam! A jeszcze przede mna Serce z Kamienia i niedługo Krew i Wino Od momentu znalezienia Ciri fabuła gna jak szalona przed siebie. I ten moment znalezienia Jaskółki, ta rozpacz na twarzy geralta, te emocje, TA CAŁA SCENA Edytowane 16 maja 2016 przez Rayos 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 O mój dobry boże, ta gra nie ma końca, co myślę, że już będą lecieć napisy, to nie, dalej walą questami na prawo i lewo ale czuję, że dziś, max jutro SKOŃCZĘ GOTY gra, GOTY powiadam! Od momentu znalezienia Ciri fabuła gna jak szalona przed siebie. I ten moment znalezienia Jaskółki, ta rozpacz na twarzy geralta, te emocje, TA CAŁA SCENA Jeszcze jakieś 10-15h przed tobą. Jestem jakieś 3-4h dalej. Teraz będą najlepsze rzeczy więc... zazdro. Ja przechodzę drugi raz na najwyższym poziomie trudności. Bawię się tak samo dobrze jak za pierwszym razem. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Ale ja nie skończyłem na tym momencie z spoilera Czuję, że teraz już naprawdę będzie koniec wróciłem na Skellige i muszę zdobyć ten przedmiot do przyzwania okrętu dzikiego gonu i uratować czarodziejkę od Emhyra. Także, jeśli jeszcze to jakoś przedłużą, to nie wiem w jaki sposób Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Rayos Ty jeszcze dodatku nie ruszyłeś, najpierw podstawkę zaliczasz? Jeżeli tak - podwójne zazdro. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Rayos Ty jeszcze dodatku nie ruszyłeś, najpierw podstawkę zaliczasz? Jeżeli tak - podwójne zazdro. Tak jaram się jak trupy na palach novigradu 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Ooo najlepsze chwile przed tobą. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Przeszedłem. (pipi)ane goty 10/10. Jest mi pusto i smutno bo ukończyłem najlepsza grę w jaka grałem. Ale również cieszę się że to nie koniec bo dlc. Potem napisze coś więcej, idę się napić, bo trzeba wypić zdrowie redow za te grę. Za to przeżycie. Za te przygodę. 1 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Wypij i zabieraj się za Serca z Kamienia - zachwyt będzie jeszcze większy. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 (edytowane) Przeszedłem. (pipi)ane goty 10/10. Jest mi pusto i smutno bo ukończyłem najlepsza grę w jaka grałem. Ale również cieszę się że to nie koniec bo dlc. Potem napisze coś więcej, idę się napić, bo trzeba wypić zdrowie redow za te grę. Za to przeżycie. Za te przygodę. poczekaj, serca cię wciągną chu jem od strony du.py i wypier.dolą na orbite okołoziemską, gdzie będziesz bezwładnie dryfował w bezkresnej kwintesencji banderasa. serca z kamienia to najlepsze, co przydażyło się branży growej od czasów re4. pro tip: pamiętaj, żeby zajrzeć do medyczki ;p Edytowane 16 maja 2016 przez Andżej Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 (edytowane) dzisiaj się zabieram za serce z kamienia i będę przy okazji robił achivementy, których mi jeszcze brakuje po Krwi i Winie pocisne szybko NG+ na najwyzsyzm poziomie trudnosci, zeby zdobyc ostatnie 2 aczki. Btw , achievement za wszystkie karty z Gwinta wpadł mi sam, jakiś czas temu już, wszystko znalazłem bez żadnych guide'ów a, byłbym zapomniał, miałem zakończenie: Ciri została wiedźminką, geralt wyjechał z Triss do Koviru, wojna się skończyła, bo zabiłem Radowida, a Cerys rządziła sprawiedliwie Skellige Edytowane 17 maja 2016 przez Rayos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi