Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wszyscy grajo a ja siedze w yebanej robocie i jeszcze jutro z 15h pobierania...kurrrrw ale napisze ktos czy KiW jest swietny czy zayebisty?

Edytowane przez kudlaty88
Gość Rozi
Opublikowano

Mi się dzisiaj patch pobierał godzinę, a to 2,5 giga. Też mam internet 6 mega. Nie panikuj.

Gość suteq
Opublikowano

Wszyscy grajo a ja siedze w yebanej robocie i jeszcze jutro z 15h pobierania...kurrrrw ale napisze ktos czy KiW jest swietny czy zayebisty?

Jest wykurwisty. :banderas: 

Opublikowano

Mi zaś z kolei łatka 1.20 wszystkie bugi naprawiła, nawet dwa zadania z DLC, które zawsze miałem zwalone. CDPR takie dobre.

Teraz muszę nadgonić nabijając poziomy w NG+, więc jucha i winiacz poczeka tak ze 2-3 dni na swoją kolejkę.

Gość Rozi
Opublikowano

Kur.wa pany, czy po oczyszczeniu wszystkich znaków zapytania gdzieś jeszcze respią się ghule? Potrzebuję krwi ghuli do eliksiru, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć ://////

Gość suteq
Opublikowano

Na X1 też w miastach dalej działa słabo. Nie wiem w sumie jak w Novigradzie, ale skoro w Toussaint jest średnio to tym bardziej tam. 

Opublikowano

Czytając Wasze komentarze, zastanawiam się czy by nie poczekać jeszcze z miesiąc z tym dlckiem. Niech poczeka sobie grzecznie na dysku ps4, aż redzi skombinują jakiegoś patcha...

Gość Rozi
Opublikowano

Yyyy,  to dlaczego u mnie chodzi normalnie? Ja to czasami polecam grać w gry, a nie grać w spadki 3 klatek.

Gość Soul
Opublikowano

Najgorzej jest w miastach to fakt, problem ten pojawił się już po którymś patchu i niestety ten go nie poprawił, a przecież na początku novigrad śmigał pięknie :/

Opublikowano

Na początku Novigrad chodził idealnie bez żadnych przycinek. Potem coś sknocili i zaczęło się delikatne klatkowanie, ale jeszcze bez tragedii i nie przeszkadzało to w grze. Teraz jest masakra uniemożliwiająca normalną rozgrywkę. Postać skacze po ekranie jak paralityk, w momencie interakcji czy to z NPC, czy przy próbie podniesienia jakiegoś przedmiotu następuje freez jakby coś się doczytywało z dysku. Tekstury na budynkach też się doczytują z opóźnieniem i wyglądają jak z czasów PSXa... ewidentnie jest jakiś bug i trzeba czekać na łatkę.

Swoją drogą - niektórzy pisali, że mają patcha 1.21... jakim to cudem? 

U mnie cały czas jest 1.20.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam 1.21 :sorcerer: Xbox One

Trochę mnie martwicie tym działaniem, aż boję się dziś tego wieśka odpalić i wejść do miasta jakiegoś :/

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

defragmentacje dysku czyli sonowska odbudowane baze danych robiliscie? na ps3 ten patent np w takim gta5 potrafil zdzialac cuda, innym dogrywaly sie cale ulice, domy i auta, u mnie po takim zabiegu smigalo rewelacyjnie

Opublikowano

Ja mam 1.21 :sorcerer: Xbox One

Trochę mnie martwicie tym działaniem, aż boję się dziś tego wieśka odpalić i wejść do miasta jakiegoś :/

nic się nie przejmuj, mi smiga jak złoto. to znaczy jest to ps4, ale jakoś bym nie przesadzal z tymi roznicami :)