kudlaty88 488 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) Skalowanie zostawiłbym na NG+. W dodatkach zwłaszcza w Sercach poziom trudności idzie trochę w góre ale tylko trochę. Najpierw zrób SzK a KiW później ze względu na poziomy questów i przeciwników. Edytowane 7 czerwca 2016 przez kudlaty88 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Na twoim miejscu gralbym na starym zapisie bez skalowania w kolejnosci, poziom faktycznie wzrasta. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Ja bym nie skalowal. Nie cierpię tego rozwiązania. Nie ma wtedy wrażenia że nasza postać staje się potężna Cytuj
michu86- 390 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 OK to chyba też nie będę skalował zresztą wybrałem drugi poziom trudności więc ogólnie było łatwo w podstawce. Dzięki. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 nie wiem jak fallout 4 mógł dostawać nagrody najlepszego rpga 2015 narazie gierka super, tylko mam pytanie, czemu nie można "spojrzeć sobie pod nogi" kamerą? wtf? Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 O mamuniu, trochę srogo mnie leją na tym najwyższym poziomie, bardzo dużo jedzenia zużywam podczas walk. Mam 6lvl i ogólnie jak gdziekolwiek się wybieram to szybko na koniku cichaczem, żeby przypadkiem jakiś upiór, albo inny wilkołak mnie nie dopadł po drodze. Są jakieś fajne questy/miejsca gdzie można dorwać ciekawy ekwipunek? Może jakieś porady oprócz poniższej? rób tak zeby zarobic na temerski rynsztunek i zebrac surowce na miecze żmiji (oraz ich schematy), plus pare receptur których nie pamiętam, ale jest tam kilka do kupienia/zebrania. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Wpakuj sobie talent dzieki ktoremu zarcie trzyma 20 minut a nie kilka sekund. Ulatwia mocno start 1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 To jest zdolność? Nie mogę jej znaleźć nigdzie. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Tak, w zoltym drzewku jest. Masz najaktualniejszy patch pobrany? Wydaje mi sie ze to w ktoryms update doszlo dopiero Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Tak, pobrany najnowszy patch, mam tam 10 znaków, ale żaden od tego żeby wydłużyć regenerację po zjedzeniu Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 nie wiem jak fallout 4 mógł dostawać nagrody najlepszego rpga 2015 narazie gierka super, tylko mam pytanie, czemu nie można "spojrzeć sobie pod nogi" kamerą? wtf? CDPR uznalo ze gracze nie sa gotowi na krocze Geralta z bliska. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Szkoda że wcześniej nie zapodali skalowania, zabierając się za obecne dodatki wreszcie pojawiła sie adrenalina i wyzwanie bo wcześniej nawet granie na "droga ku zagładzie" z 36 lv przy misjach z 32 lv było totalnie bezsensu.Widac że CDP szukał wyjścia sytuacji bo pod tym względem system był trochę słabo przemyślany. Do złotego środka jeszcze daleko ale wreszcie używam oleje, petardy i zaczynam w trakcie akcji blokować i kombinować a nie jak wcześniej jechałem na schemacie kwadrat + znak queen i to była cała filozofia.Teraz nawet dzik jest małym wyzwaniem i w sumie to dobrze bo nie spieszy mi się z ukończeniem skoro to ostatnie dlc czy też gra w roli Geralta Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Tak, pobrany najnowszy patch, mam tam 10 znaków, ale żaden od tego żeby wydłużyć regenerację po zjedzeniu No to nie wiem, u mnie to wygląda tak: Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Panowie mam problem ;/ nie wiem czy to bug czy jestem debilem. mam lvl nr 1, bije potwora marki upiór lvl 8, bije go na luzie do 1 hp i dzieje sie magia, nie moge go dobić, próbuje znakami, pułapkami z bestiariusza i olejami ciągle ma ten 1hp i przy ataku jest albo pudło albo atak za zero, wtf? czy to jakiś level cap bym za szybko nie levelował? Cytuj
Pupcio 18 375 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Raczej błąd, no chyba że wprowadzili taki debilizm z paczem, kiedyś tak nie było na pewno. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 jak coś nie chodzi mi o południce, z questu. w drodze na posterunek czarnych jest kościółek z miejscem mocy i tam wyskakuje ten upiór, chyba, że jest questowy jakiś i dlatego nie mozna go ubić, narazie wszytskie inne guwniaki ubijam, jakieś tam wilki po 5 lvl sie składają. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Lejesz go aż zniknie i schodzisz do tego kościoła i tam go dobijasz dopiero Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 a ja sie na otwartym terenie tłukłem i he he COŚ ZA ŁATWO NO JA NIE WIEM Cytuj
Pupcio 18 375 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Orzech jak nie ogrania the wiczera. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 sam napisałeś ze to bug XD dziwi mnie bardzo optymalizacja wieśka, mam starego gtx 660 a gra lata na wysokich w 60 klatkach w fhd. tyle ze fizyke włosów wyłączoną. Ale te pola zboża falujące na wietrze, te wsie, drzewa, oświetlenie i cienie nie wiem jak można uważać f4>wiedźmin xd Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Na twitchu jest sporo takich baranow. O ile rozumiem ze ktos w zeszlym roku mogl stawiac takiego bloodborne wyzej tak fallout 4 to totalna beka. Przeszedlem calego f4 bo uwielbiam te klimaty i gralo sie calkiem ok, ale to gra na 6/10. Praktycznie jakikolwiek quest poboczny z wiedzmina ora swoim klimatem wszystko z f4. Dodatkowo po wiedzminie wszelkie dialogi brzmia niesamowicie dretwo, dodatkowo bethesda nie ma pojecia czym jest sarkazm. Co do optymalizacji to wiadomo CDP lubi komputerki <3 U mnie na 970 wszystko ustawione na ultra + wszystkie filtry poza hairworks i praktycznie calutki czas 60fps, tylko w novigradzie leciutkie spadki, ale w uliczkach ludzi tyle ze nie widac przejsc xD Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 no w dodatku na piecu tez mam tlumy niezle ze musze taranowac ludzi zeby czasem gdzies przejsc Cytuj
Pupcio 18 375 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Na konsolkach dla dzieci 2 osoby w Novigradzie. Cytuj
Pupcio 18 375 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Tak tak rejos, na xbonie milion i nawet nie ścina Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi