Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polygony jak coś. 

Nie jest milion, ale jest przecież dużo ludzi, a spadków prawie nigdy nie doświadczałem, no ale ja nie mam miernika FPS w oczach jak większość współczesnych graczy speców  ;) 

Opublikowano

Nosz kurczę kupił bym grę, spaczowali już na maxa, ceny wyjątkowo atrakcyjne, ale nie wiem czy jest sens skoro mam czas na granie 1-1,5 godziny dziennie a to i tak nie zawsze. Brać się za takiego molocha? W takim tempie to skończę chyba za pół roku.

Opublikowano

Nosz kurczę kupił bym grę, spaczowali już na maxa, ceny wyjątkowo atrakcyjne, ale nie wiem czy jest sens skoro mam czas na granie 1-1,5 godziny dziennie a to i tak nie zawsze. Brać się za takiego molocha? W takim tempie to skończę chyba za pół roku.

ja dostałem na urodziny i właśnie przez pół roku przechodziłem, z czego na początu max 1-2h co 2-3 dni, a potem już po 7-9 dziennie :D bier, nie warto się nawet zastanawiać, tym bardziej, że są ostatnio dobre promocje! 

• Plusik 1
Opublikowano

Tak, pobrany najnowszy patch, mam tam 10 znaków, ale żaden od tego żeby wydłużyć regenerację po zjedzeniu

No to nie wiem, u mnie to wygląda tak:

A246Ihk.png

Wuuuuuuut, a dlaczego u mnie nie ma tego? U mnie są tylko 2 pierwsze rzędy, tych kolejnych 2 nie ma. One nie doszły przypadkiem w DLC?

Opublikowano

A z tymi DLC jest tak, że pojawiają się nowe npc, misje itp w aktualnym świecie czy to jest oddzielna rozgrywka? Jeśli jedna postacią można grać jednocześnie w DLC i dodatki to z tymi perkami jest niezłe ułatwienie.

Opublikowano

dodatki możesz ogrywać oddzielnie - wtedy masz na początku punkty do rozdysponowania - albo normalnie podczas bądź po wątku fabularnym podstawki

Opublikowano

Czyli podsumowując, jeśli dobrze zrozumiałem - jak kupię dodatki SzK i KiW, zainstaluję je to dalej będę mógł sobie normalnie grać w podstawkę, ale będę już miał dostępne nowe umiejętności? Nowe wątki z DLC się jakoś specjalnie włącza/ wybiera z menu czy trzeba udać się w odpowiednie miejsce na mapie?

Opublikowano

Czyli podsumowując, jeśli dobrze zrozumiałem - jak kupię dodatki SzK i KiW, zainstaluję je to dalej będę mógł sobie normalnie grać w podstawkę, ale będę już miał dostępne nowe umiejętności? Nowe wątki z DLC się jakoś specjalnie włącza/ wybiera z menu czy trzeba udać się w odpowiednie miejsce na mapie?

Po prostu możęsz wczytać swój ostatni save i bedziesz miał oba dodatki. To nie są osobne gry czy cokolwiek, po prostu pojawiają się ogłoszenia w tablicy. mozesz sobie dowolnie mieszac te wszytkie questy tak jak zawsze 

Opublikowano

Dodatki to questy z tablicy ogłoszeń. Możesz do nich pójść jak będziesz mial ochotę i odpowiedni level. Można tez odpalić je oddzielnie z menu

Opublikowano

Jezeli jestes na początku podstawki i planuesz/masz dodatki to raczej nie ma powodu zebys ich nie instalował. Po prostu przedłuzysz sobie zaje.bistą gierkę :) Questy z dodatków mają odpowiednio wysoki level więc i tak ich od razu robić nie będziesz.

Opublikowano

W Velen, jest ukryty skarb pod? i broni go golem na 36, problem ze nie można go zabić, energia mu spada do zera, jednak nadal żyje. Skarb jakoś zdobyłem, ale jego nie mogę ubić. Ktoś miał podobny problem?

Nowy patch ma to naprawić.
Opublikowano (edytowane)

Zostało mi wyczyszcenie znaków zapytania na skellige i pytanie mam. Schemat na wyśmienity północy wiatr znajdę właśnie pod znakami? Bo u handlarzy itp coś nie widzę. Taka samo brakuje mi wyśmienity olej na :

Przejętych

Drakonidom

Teupojadom

Reliktom

Zwierzetom

Upiorom

W Velen czyszczenie mapy było spoko, ale na skelige te pływanie męczy potwornie, jeszcze tylko 100? :-D

Edytowane przez czeskimaster