teddy 6 861 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Rayos, to nie ludzie, to piksele Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Polygony jak coś. Nie jest milion, ale jest przecież dużo ludzi, a spadków prawie nigdy nie doświadczałem, no ale ja nie mam miernika FPS w oczach jak większość współczesnych graczy speców Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Nosz kurczę kupił bym grę, spaczowali już na maxa, ceny wyjątkowo atrakcyjne, ale nie wiem czy jest sens skoro mam czas na granie 1-1,5 godziny dziennie a to i tak nie zawsze. Brać się za takiego molocha? W takim tempie to skończę chyba za pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Nosz kurczę kupił bym grę, spaczowali już na maxa, ceny wyjątkowo atrakcyjne, ale nie wiem czy jest sens skoro mam czas na granie 1-1,5 godziny dziennie a to i tak nie zawsze. Brać się za takiego molocha? W takim tempie to skończę chyba za pół roku. ja dostałem na urodziny i właśnie przez pół roku przechodziłem, z czego na początu max 1-2h co 2-3 dni, a potem już po 7-9 dziennie bier, nie warto się nawet zastanawiać, tym bardziej, że są ostatnio dobre promocje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Warto brac nawet gdybys mial grac po minucie dziennie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Mnie to by trochę piekło w dupe jak bym mógł max 1h dziennie pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Tak, pobrany najnowszy patch, mam tam 10 znaków, ale żaden od tego żeby wydłużyć regenerację po zjedzeniu No to nie wiem, u mnie to wygląda tak: Wuuuuuuut, a dlaczego u mnie nie ma tego? U mnie są tylko 2 pierwsze rzędy, tych kolejnych 2 nie ma. One nie doszły przypadkiem w DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 masz dodatki wykupione? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 No nie, mam podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 No to widocznie doszlo z dodatkiem. Myslalem ze ten patch przygotowujacy do Krwi i Wina to dodawał i był dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 A z tymi DLC jest tak, że pojawiają się nowe npc, misje itp w aktualnym świecie czy to jest oddzielna rozgrywka? Jeśli jedna postacią można grać jednocześnie w DLC i dodatki to z tymi perkami jest niezłe ułatwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 dodatki możesz ogrywać oddzielnie - wtedy masz na początku punkty do rozdysponowania - albo normalnie podczas bądź po wątku fabularnym podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Czyli podsumowując, jeśli dobrze zrozumiałem - jak kupię dodatki SzK i KiW, zainstaluję je to dalej będę mógł sobie normalnie grać w podstawkę, ale będę już miał dostępne nowe umiejętności? Nowe wątki z DLC się jakoś specjalnie włącza/ wybiera z menu czy trzeba udać się w odpowiednie miejsce na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Czyli podsumowując, jeśli dobrze zrozumiałem - jak kupię dodatki SzK i KiW, zainstaluję je to dalej będę mógł sobie normalnie grać w podstawkę, ale będę już miał dostępne nowe umiejętności? Nowe wątki z DLC się jakoś specjalnie włącza/ wybiera z menu czy trzeba udać się w odpowiednie miejsce na mapie? Po prostu możęsz wczytać swój ostatni save i bedziesz miał oba dodatki. To nie są osobne gry czy cokolwiek, po prostu pojawiają się ogłoszenia w tablicy. mozesz sobie dowolnie mieszac te wszytkie questy tak jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Dodatki to questy z tablicy ogłoszeń. Możesz do nich pójść jak będziesz mial ochotę i odpowiedni level. Można tez odpalić je oddzielnie z menu Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Jezeli jestes na początku podstawki i planuesz/masz dodatki to raczej nie ma powodu zebys ich nie instalował. Po prostu przedłuzysz sobie zaje.bistą gierkę Questy z dodatków mają odpowiednio wysoki level więc i tak ich od razu robić nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 13 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2016 No to mamy gwinta stand alone version. Beta we wrześniu na klocu. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 W Velen, jest ukryty skarb pod? i broni go golem na 36, problem ze nie można go zabić, energia mu spada do zera, jednak nadal żyje. Skarb jakoś zdobyłem, ale jego nie mogę ubić. Ktoś miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 16 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2016 W Velen, jest ukryty skarb pod? i broni go golem na 36, problem ze nie można go zabić, energia mu spada do zera, jednak nadal żyje. Skarb jakoś zdobyłem, ale jego nie mogę ubić. Ktoś miał podobny problem?Nowy patch ma to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 16 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 16 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2016 (edytowane) Czy aktywności na mapie, w postaci żółtych wykrzykników są nieskończone? Mapa wyczyszczona i nagle pojawia się kolejny, skończę zadanie i kolejny. Edytowane 16 czerwca 2016 przez czeskimaster Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 Są skończone, jest ich po prostu w uj. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 Thx Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 (edytowane) Zostało mi wyczyszcenie znaków zapytania na skellige i pytanie mam. Schemat na wyśmienity północy wiatr znajdę właśnie pod znakami? Bo u handlarzy itp coś nie widzę. Taka samo brakuje mi wyśmienity olej na : Przejętych Drakonidom Teupojadom Reliktom Zwierzetom Upiorom W Velen czyszczenie mapy było spoko, ale na skelige te pływanie męczy potwornie, jeszcze tylko 100? :-D Edytowane 17 czerwca 2016 przez czeskimaster Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 18 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2016 Po roku wróciłem do Wieśka w celu ogrania 2 DLC - ku.rwa ta gra jest przekozacka. POLSKA GOLA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi