Figuś 21 169 Opublikowano 13 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2016 Dwa tyg urlopu od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 15 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2016 Pytanie w spojlerze do tych co czytali sagę i grali w W1, W2 i W3, bo nie grałem niestety w dwie pierwsze części: Po pokonaniu gryfa i po dotarciu do Vyzimy dowiadujemy się, że spotkanie z Yennefer miało dotyczyć odnalezienia Ciri. Emhyr aka jeż stwierdza że Ciri powróciła i chce ją odnaleźć, a Geralt jest zdzwiony po portrecie, że tak wyrosła. Czy jest to powrót z wydarzeń końcówki sagi (Pani Jeziora), czy też tyczy się to poprzednich części gry? Nie musicie mi spojlerować W1 i W2, po prostu chcę wiedzieć, czy była tam Ciri czy nie. Jeśli nie, to niezły mindfuck dla mnie że dotychczas nie było Ciry w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 15 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2016 Nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2016 Gdy Ciri 'uciekła' od Geralta to miała ok. 17 lat, natomiast gdy dzieje się akcja gry ma tych lat 21 więc zdziwienie raczej uzasadnione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 16 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2016 Jako, że powoli zbliżam sie do wieśmina trzeciego, to chciałem zapytać blacharską brać, czy bawił się ktoś w mody balansujące rozgrywkę? Słyszałem, że wiesiek jest strasznie źle zbalansowany i po pewnym levelu gra robi się bajecznie łatwa nawet na najwyższym poziomie truności. No i tak się zastanawiam, czy nie wgrać sobie jakiegoś modzika, ale z drugiej strony nie chcę się przejechać i zepsuć sobie gry. Ktoś ma jakieś doświadczenie? Widziałem też mody, ktore ograniczają ilość zdobytego expa - czy one (tak na oko) byłby dobrym rozwiązaniem aby powstrzymać overleveling, którego w przypadku czyszczenia mapy i questów raczej nie da się ominąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Pytanie o rozgrywkę: Jestem teraz w Velen, czy będę jeszcze mógł powrócić na zamek w Vyzimie oraz do okolic Białego Sadu? Niestety dałem ciała i nie grałem od początku w gwinta a teraz się wciągnąłem i żal mi tych straconych kart i pojedynków. Czy też może gra nie ma w pełni otwartego świata, tylko przemierza się go w kawałkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Będziesz mógł wrócić. Jest tylko kilka kart, które można opuścić(związane z questami niegwintowymi) i nie można ich potem zdobyć. Karty z tych lokacji można bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 Jeśli naprawili już problem z kartą Zoltana z Białego Sadu, to wszystko jest ok. Ja swojego czasu nie mogłem jej już zdobyć (pod wisielcem też nie było). Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 Ja problemu z tym nie miałem a nawet nie wiedziałem, że w grze znalazł się taki glitch. A zauważyliście, że po ostatnich łatkach w grze częściej pada deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2016 fajna recka filmu Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Mało zabawne i z trzecią częścią gry (której temat jest poświęcony) ma niewiele wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Powiedzcie mi Panowie czy efekty glifów się kumulują? Tzn jeśli np. w rękawice włożę dwa większe glify igni to będę miał 20% mocniejszy znak czy wciąż tylko 10? Gdzie mogę taką informację znaleźć, bo zdaje się, że w statystykach bohatera tego nie ma. Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Kumulują się. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Jak patrzę ile trzeba kasy i punktów doświadczenia aby mieć wszystkie bajery do zakładania broni plus odblokawawane wszystkie mutacje.. Bez new game plus się nie obędzie, ale czy dam radę znów przechodzic podstawę plus dwa dodatki.. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Jaki level jest maksymalny? I czy muszę grać w karciankę, czy mogę odpuścić? Widziałem jest kilka questów pobocznych z karcianką Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Maksymalny z dodatkami to chyba 100, bez bodajze 50. Mozesz odpuscic karcianke, choc jest z nia kilka questow zwiazanych. Nie wiem jednak czemu chcesz odpuscic, ta gierka jest genialna, poswiec te 10 minut na ogarniecie systemu i bedziesz sie doskonale bawil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Gwint to najlepsza rzecz jaka przytrafiła się mingierkom w grach wideo. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Jestem w Novigradzie i cały czas dostaje w dup.sko w gwinta . Trzeba kupowac karty żeby wygrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Kupuj od każdego kupca, graj z każdym napotkanym gościem. Miej dużo szpiegów, manekinow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radnyns 60 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Sierpień już jutro, a tu konkretów brak co do premiery Wiedźmina 3 GOTY. Z tego co widzę to nawet nie ma gdzie zamówić preordera. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Pytanie o misje 'Dorwać Juniora' Wybralem opcje działania samemu, a nie z krasnoludami. Rozje.balem tam wszystkich na arenie, ale w ogóle nie ma opcji, że wygram z tymi typami w kasynie w gwinta, bo prawie w niego wcześniej nie grałem. Nawet próbowałem, ale oczywiście poległem . Robić tam zadyme, żeby się coś dowiedzieć, czy yebac i jechać do Rocha, tak jak Dijkstra mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Odwar z : Ekimmy Trolla Wiwerny plus Wyśmienita Jaskółka i Grom i w ostateczności Wyśmienity dekokt Raffarda i praktycznie Wiesław nieśmiertelny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Sierpień już jutro, a tu konkretów brak co do premiery Wiedźmina 3 GOTY. Z tego co widzę to nawet nie ma gdzie zamówić preordera. W sumie to nawet nie wiadomo czy dodatki beda na plycie czy w formie kodu co mnie najbardziej boli, ale mysle, ze info juz na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 (edytowane) A co za różnica czy będzie kod czy płyta? Raczej będzie kod żeby zabezpieczyć się przed cebulakami. Edytowane 2 sierpnia 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi