Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz racje, są pakiety, nawet nie wiedziałem. Mimo wszystko Polskiego niestety nie ma :/ Także myślę, że po sprawie :P

Musisz mieć konto PSN inne niż polskie. Ja mam niemieckie i jest polski pakiet do ściągnięcia. 

Yhym, czyli założę sobie niemiecki PSN, zainstaluje gre, przeloguje się na nie, ściągne Polską wersje i u mnie na koncie głównym będzie język działał ? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ogrywam teraz edycję GOTY i W3 kompletnie nic nie stracił na jakości. Jest nawet teraz dla mnie jeszcze lepszy. Biały Sad że wszystkimi pytajnikami już za mną a jutro ruszam do Velen.

Korci mnie, żeby zobaczyc najgorsze z możliwych zakończeń bo to już moje trzecie podejście do głównej fabuły ale jednak coś mnie powstrzymuje...

• Plusik 1
Opublikowano

Albo mi się wydaje albo na Pro ta gra wygląda ładniej. Fakt, że gram na nowym TV ale mam takie wrażenie po prostu.

Ciekawe czy na XoX poprawia płynności do 60 klatek. W sumie może nawet na Pro jest to osiągalne ale kosztem rozdziałki zapewne. O 4k możemy wtedy zapomnieć. Gdyby tak REDzi dali wybór...

Opublikowano

Mam nadzieję, że ta łatka na pro przede wszystkim skróci loadingi i pozbędzie się bugów. W porównaniu z grą na PC na średnich to wersja na PS4 prezentuje się fatalnie, koszmarnie długie loadingi i pełno bugów najczęściej podczas walki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam małe pytanko odnośnie pojawienia się opcjonalnej postaci.

Letho pojawi się tylko w przypadku gdy podczas rozmowy z Vorhisem podczas golenia brody w Wyzimie zeznamy w oświadczeniu, że uciekł?

Zaczynam pierwsze podejście w edycji GOTY i w sumie odświeżył bym sobie quest z nim związany bo był ciekawy a miałem go w pierwszym podejsciu premierowej wersji.

Opublikowano

Mam małe pytanko odnośnie pojawienia się opcjonalnej postaci.

Letho pojawi się tylko w przypadku gdy podczas rozmowy z Vorhisem podczas golenia brody w Wyzimie zeznamy w oświadczeniu, że uciekł?

Zaczynam pierwsze podejście w edycji GOTY i w sumie odświeżył bym sobie quest z nim związany bo był ciekawy a miałem go w pierwszym podejsciu premierowej wersji.

Tak :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Właśnie przechodzę Krew i Wino. DLC kupiłem na premierę, jakoś nie chciałem w nie grać, bo to już ostatni rozdział tej wspaniałej Przygody. Ale kiedyś trzeba

giphy.gif

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Koncze czytac sage i zdecydowalem ze wracam do widzmina bo ostatnio skonczylem tylko podstawke,a teraz wersja ze wszystkimi dodatkami.

Szkoda ze sejva ta wersja gra roku nie widzi ale zaczne sobie na spokojnie i bez cisnien bardziej skupiajac sie na fabule