Opublikowano 27 lipca 20186 l 7 godzin temu, _Be_ napisał: Nie ma to jak nazywać devów mistrzami kodu, którzy dostarczają grę chodzącą w 20 fpsach, wypuszczając około 20 patchy w których jedną rzecz naprawiali i 15 psuli Dokładnie Dopiero w patchu 1.10 była znacząca poprawa płynności animacji. Jednakże do ideału (betonowych 30fps) dużo brakuje. Wystarczy walczyć z większą ilością przeciwników za pomocą petard i np; igni i zaczyna się mały pokaz slajdów.
Opublikowano 27 lipca 20186 l 8 godzin temu, XM. napisał: W ogóle ten patch z pro chyba trochę poprawił wydajność bo przez te 75h z dodatkami przy takich upalach konsola w ogóle nie wchodzi na wyzsze obroty, cały czas cichutko gdzie wcześniej nawet w zimę wyła po godzinie grania. XD Ta druga misja w KiW Ukryj zawartość pod koniec gry z szukaniem tego ukrytego wampira wyższego serio tez tak dobra jak ta pierwsza Ai warta sprawdzenia? Jakby to powiedział Jude Law w The Young Pope: YOU MUST! YOU MUST! YOU MUST! Stary nie tylko cię to poruszy ale też przerazi. On i Pan Lusterko... gdyby te dwa typki się skumały wszelkie najgorsze potworki i monstra same zrobiłyby koniunkcję sfer i wyniosłyby się się stąd gdzie pieprz rośnie. Zresztą wątek Oriany też genialny. Już to pisałem ale Redzi inspirowali się chyba warsztatem Tildy Swinton i Cate Blanchett (z LotR) przy tworzeniu tej postaci.
Opublikowano 27 lipca 20186 l Ja to jeszcze chyba poprawie na koksiku cos myślę jako kolejne podejście.
Opublikowano 28 lipca 20186 l W dniu 27.07.2018 o 16:24, Wredny napisał: No bo cały quest-line Barona to najlepszy fabularnie skrawek gry - tam wszystko jest na najwyższym poziomie i przynajmniej o ligę wyżej od wątku głównego (który ogólnie nie był zły, ale na tle baronowych opowieści wypada jednak dość blado i nijako). Nie rozumiem tego wielbienia questa o Baronie. OK, był fajny, ale nie było w nim nic co wspominałbym przez lata.
Opublikowano 28 lipca 20186 l 12 minut temu, lukas_k96 napisał: Nie rozumiem tego wielbienia questa o Baronie. OK, był fajny, ale nie było w nim nic co wspominałbym przez lata.
Opublikowano 29 lipca 20186 l Ja (pipi)e, misja z popijawą trzech wiedźminów po prostu beka. Dawno się tak nie uśmiałem.BTW.Jak skończę główną fabułę mogę spokojnie biegać po mapie i robić resztę, w tym dlc? Czy po prostu gra się kończy? Jeszcze nie skończyłem więc bez spoilerów [emoji846] Chodzi mi tylko o to czy mam robić wszystko teraz czy jednak mogę potem wrócić.
Opublikowano 30 lipca 20186 l Nigdy nie zapomnę tego jakie wrażenie zrobiła na mnie scena niedługo na początku gry, gdzie Geralt wychodząc po posiłku z karczmy zaraz za drzwiami spotyka kilku strażników witających go tekstem "Pojadłeś? Popiłeś? No to wypier.dalaj!" XD Totalnie nie spodziewałem się takiego klimatu, choć wiedziałem, że będzie dosyć swojsko.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l Ech... mam jeszcze nie dokończone KiW na pc, akurat jestem gdzieś po turnieju rycerskim, gdzieś bliżej końca dodatku. Ale kusicie by znowu pada synchronizować z kompem
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Misja w banku z Asterixa to kwintesencja polskiej biurokracji. Moment z przerwą i podejściem do okienka poskładał mnie na łopatki.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Ja teraz robię drugie podejście do SzK i tak jak desing, setting, audio jest super tak mechanika, technologia to jakiś (pipi) dramat. Sterowanie, walka, jazda konna przyprawia o drgawki.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, szejdj napisał: Sterowanie, walka, jazda konna przyprawia o drgawki. Prawda, a walka z ludźmi w małych pokojach to kwintesencja niedoyebania mózgowego twórców trwające jeszcze od czasów W1 niestety.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Ciężko się nie zgodzić. Wczoraj zakończyłem drugie przejście KiW. Końcówka jest niesamowita. Były emołszyns mimo faktu, że doskonale wiedziałem jak pokierować, by uzyskać porządany wynik w fabule. Łącznie na dwóch platformach spędziłem z tą grą około 300h. Coś czuję, że póki co już się "nagrałem" w Wieśka, choć pewnie kiedyś i tak ponownie do niego wrócę. Edytowane 16 sierpnia 20186 l przez Hum
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Mam różne posążki i figurki w ekwipunku, ale niczego nie mogę postawić sobie w Corvo Bianco. Co tam ma stać?
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 6 minut temu, selene napisał: W sypialni są jakieś półki na figurki. tam mozna stawiac trofea za rozne aktywnosci, np walki na piesci czy turniej w gwinta. na scianach tez mozna wieszac obrazy i na podworku jest miejsce na posąg
Opublikowano 2 października 20186 l https://www.wykop.pl/link/4563295/sapkowski-wzywa-cdprojekt-do-zaplaty-60-milionow/ Zapłaćcie mi z dołu
Opublikowano 2 października 20186 l Coś pewnie wyciągnie, ale 60 milionów? Całe to pismo jest naciągane, standardowa konstrukcja pisma prawniczego bez konkretów - "możemy wam zaszkodzić, dajcie kasę pod stołem to sobie pójdziemy, nie macie prawa do praw" i tego typu keki. Już nie wspominając o błędach stylistycznych. "Wielo-wielokrotne"