Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciekww28 848 Opublikowano 22 października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 października 2018 3 1 1 5 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 12 stycznia 2019 Opublikowano 12 stycznia 2019 (edytowane) W dniu 28.12.2018 o 22:15, Figuś napisał: 3:30, 5:00 jak to wygląda :O Aż chciałoby się mieć takiego Peceta, podpiać sobie puchę przez HDMI do TVka 4K i tak grać. Sztos imersja, sztos graficzka - z tym modem to chyba najładniejsza gra jaką widziałem w ruchu, Edytowane 12 stycznia 2019 przez Starh Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 12 stycznia 2019 Opublikowano 12 stycznia 2019 9 godzin temu, Starh napisał: Sztos imersja IMMERSJA, w dodatku nie pasuje to słowo za chusteczkę w tym przypadku Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 12 stycznia 2019 Opublikowano 12 stycznia 2019 Niestety konsole spowalniają rozwój gier i takie wydania są dostępne tylko jako mody.Szkoda tych wszystkich devów gier, że przez słabe konsole nie mogą wydawać gier w takich wersjach jak mody tworzone przez fanów. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 12 stycznia 2019 Opublikowano 12 stycznia 2019 Godzinę temu, Kolos28 napisał: Niestety konsole spowalniają rozwój gier i takie wydania są dostępne tylko jako mody. Szkoda tych wszystkich devów gier, że przez słabe konsole nie mogą wydawać gier w takich wersjach jak mody tworzone przez fanów. Dokładnie, szkoda że Star Citizen do tej pory jest w fazie Alpha Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2019 Opublikowano 12 stycznia 2019 > zrob moda do gry, ktora ma prawie 4 lata > konsole spowalniaja rynek gier Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 12 stycznia 2019 Opublikowano 12 stycznia 2019 25 minut temu, Mojave napisał: > zrob moda do gry, ktora ma prawie 4 lata > konsole spowalniaja rynek gier No, ale jak to? Przecież te cztery lata temu ta gra wyglądałaby tak bez modów, ale zapóźnione konsole nie pozwoliły. Jak ja uwielbiam te teksty Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 14 stycznia 2019 Opublikowano 14 stycznia 2019 Rzeczywiście, to wina devow ze nie wypuszczają gier w takich wersjach, które odpalić może promil posiadaczy pecetów. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 W dniu 5.10.2018 o 13:37, II KoBik II napisał: Ten stary huy nawet tych 60 baniek nie przeyebie i nie przerucha.. na nowe ksiunzki bo nie wyrobi się przed strzeleniem kopytami. Pazerna świnia. NIe rozumiem tego całego komentowania wynagrodzenia A.Sapkowskiego i jego rozterek prawnych z tym związanych. Przecież to nie Wasza kasa, nie Wasz trud nie Wasza sprawa. Zajmijcie się sprawami ważnymi dla Was. Nikt dokładnie nie wie jak wyglądają pozwy, jakie były umowy a każdy wciela się w role sędziego i osądza. Słabe to strasznie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Kufir kupił okulary i dopiero doczytał twój post Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 4 godziny temu, kufir napisał: NIe rozumiem tego całego komentowania wynagrodzenia A.Sapkowskiego i jego rozterek prawnych z tym związanych. Przecież to nie Wasza kasa, nie Wasz trud nie Wasza sprawa. Zajmijcie się sprawami ważnymi dla Was. Nikt dokładnie nie wie jak wyglądają pozwy, jakie były umowy a każdy wciela się w role sędziego i osądza. Słabe to strasznie. To niech to stary cap załatwia sobie prywatnie a nie publicznie oddając sie hejtom jak suka. Nagle o pinionszkach se przypomnial bo ludzie Wieśka zaczeli utożsamiać z grą a nie jego twórczościa. Wylazl z tematem publicznie to sie wypowiem i huj. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 (edytowane) CD Projekt to offer additional payment to The Witcher author Andrzej Sapkowski Cytat https://www.vg247.com/2019/02/05/witcher-author-getting-more-money-from-cdp/https://www.pb.pl/cd-projekt-i-sapkowski-blizej-zakonczenia-sporu-951931 Edytowane 6 lutego 2019 przez _Be_ Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 Jadę Wiedźmaka ponownie tym razem na PC i zdecydowanie polecam tą wersję. Graficznie jest duużo lepiej niż na ps4, nie mam jakiegoś najmocniejszego laptopa, a chodzi płynnie na ustawieniach uber. Do tego znacznie wygodniej się czyta wszystkie księgi itd. czcionki typowo były dostosowany pod PC i i bliską odległość od monitora. Było 9/10 coś czuje, że po ograniu na kompie będzie 10 i mój nr 1 tej generacji:) Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 (edytowane) Widziałem wiedźmina u siostrzeńca na maksymalnych ustawieniach i mi się nie podobało. Postacie jakoś odstawały od tła, miałem wrażenie, że oglądam teatr telewizji. Może to przez nienaturalną ilośc klatek? W sumie nie wiem jakie miał ustawienia dokladnie, no ale niby maks na wszystko. Tła wyglądały sterylnie jak i same scenki liczone. Za to efekty cząsteczkowe i światło to super sprawa była. Edytowane 18 lutego 2019 przez Plugawy Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Nigdy gry w 60 fps nie widziałeś? Wiesiek w 60 klatkach dużo zyskuje. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 54 minuty temu, Plugawy napisał: Widziałem wiedźmina u siostrzeńca na maksymalnych ustawieniach i mi się nie podobało. Postacie jakoś odstawały od tła, miałem wrażenie, że oglądam teatr telewizji. Może to przez nienaturalną ilośc klatek? W sumie nie wiem jakie miał ustawienia dokladnie, no ale niby maks na wszystko. Tła wyglądały sterylnie jak i same scenki liczone. Za to efekty cząsteczkowe i światło to super sprawa była. hmm to coś chyba miał nie tak, bo u mnie nie ma takiego dziwnego efektu i gra wygląda porażająco:) Cytuj
flavio 107 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Jak myślicie ta nowa gra AAA, którą równolegle do Cyberpunka tworzą Redzi to jakiś tytuł z uniwersum Wiedźmina? Serce mówi tak, z kolei rozum niestety nie. Oglądałem materiał na TVgry, oni przeczuwają nowego baldura w co dosyć średnio wierzę. Już szybciej wydaje mi się, że stworzą remake Wieska 1 od podstaw. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 27 kwietnia 2019 Opublikowano 27 kwietnia 2019 (edytowane) Na Baldura nie mają licencji. Chyba że masz na myśli crpg z drużyną itd. Edytowane 27 kwietnia 2019 przez Shankor Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 27 kwietnia 2019 Opublikowano 27 kwietnia 2019 W dniu 26.04.2019 o 12:51, flavio napisał: Jak myślicie ta nowa gra AAA, którą równolegle do Cyberpunka tworzą Redzi to jakiś tytuł z uniwersum Wiedźmina? Serce mówi tak, z kolei rozum niestety nie. Oglądałem materiał na TVgry, oni przeczuwają nowego baldura w co dosyć średnio wierzę. Już szybciej wydaje mi się, że stworzą remake Wieska 1 od podstaw. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Na pewno chodzi o coś z uniwersum wiedźmina. Za duże ciśnienie żeby zaczynać coś innego, a gra wyjdzie pewnie jakieś dwa lata po premierze CP. Moce nowych platform będą już opanowane, a ludzie zaczną tęsknić za Geraltem i Ciri. Będzie idealny moment. Bulwa, jak ja żałuję, że mieli problemy z silnikiem i wydali tylko dwa dodatki, bo już po samej mapie widać że mieli pomysł na długi rozwój W3 Cytuj
Ukukuki 7 107 Opublikowano 27 kwietnia 2019 Opublikowano 27 kwietnia 2019 Mi też szkoda ,że ukazały się tylko dwa dodatki. Były świetnie zrobione. Mnie ciekawi czy oni faktycznie dłubią nad dwoma tak rozbudowanymi projektami. Raczej nie mają tyle zasobów. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 27 kwietnia 2019 Opublikowano 27 kwietnia 2019 3 minuty temu, Ukukuki napisał: Mi też szkoda ,że ukazały się tylko dwa dodatki. Były świetnie zrobione. Mnie ciekawi czy oni faktycznie dłubią nad dwoma tak rozbudowanymi projektami. Raczej nie mają tyle zasobów. Ludzi im nie brakuje, ale jak pokazały problemy z silnikiem przy W3 i syf przy remasterze W1, organizacji pracy owszem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi