Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Ja też uważałem Gwint za syf, dopóki nie przysiadłem i nie ogarnąłem zasad. Później tak mi się to spodobało, że zrobiłem chyba wszystkie questy związane z tą grą ;) 

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 957,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Gwint syfem? Nie wydaje mi się. Sam się łapałem na tym, że szedłem do NPC po questa, a tu nagle "zagramy w Gwinta" i czas leciał bo go ograć nie mogłem. Osobiście zebrałem wszystkie karty i ograłem wszystkich npc (to w sumie było wymagane do zdobycia kart).

Opublikowano

Mnie nie interesują nawet zasady, ja tego po prostu nie chcę. Nienawidzę mini-gier w grach i nie przepadam za synkretyzmem gatunkowym. Niech sobie tego gwinta w rzyć wsadzą. Tyle dobrze, że nie ma nigdzie obowiązku (do questa itp.) by w to grać, ale już trofea skażone i platyny przez to nie zrobię, a bardzo bym chciał. Mogli to przesunąć do darmowego DLC, wtedy karciane trofea mogłyby być wyciągnięte z głównego zestawu do GRxx.

Edytowane przez Berion

Opublikowano

Ja nie zrobilem platyny bo przegrałem pare pojedynkow majac slabe karty, a na koniec gry jak wyczytałem ze trzeba wszystkich pokonać to mi sie zapomnialo z kim wygralem a z kim nie i juz mi się nie chciało ich szukać. 

Gwint mocarny mini gra, która do dzis bawi w osobnie zrobionej grze od redow. Jak niedlugo wydadza jeszcze to na telefony to gra zyska popularność której potrzebowala na starcie. Szkoda że tak zwlekali z tym gwintem bo teraz juz po tylu latach po w3 to o gwincie nikt niestety nie pamięta, a karcianka lepsza od hearthstonea klase wyzej.

Opublikowano

"Complete Edition". W3 wjeżdża na NS!

Edytowane przez Wilk_Zly

Opublikowano

Widać ,że to nie jest zmniejszenie suwaka detali na minimum tylko coś tam grzebali. Fajnie ale i tak nie kupię bo gierkę mam ograną w dużo lepszej jakości. Jednak jak ktoś nie grał to myślę ,że zdecydowanie warto jak recki będą w miarę ok i w miarę stabilne 30 klatek. 

Opublikowano

Ale co warto?

Brzydsza gre kupic za 500% obecnej wartosci ?

Opublikowano

Ale, ale, ale, ale to Nintendo!!!!!!!!!

Opublikowano

Zal patrzec na te remastery na switcha za cene sprzed 20 lat. Residenty ktore dodaja gratis do skarpet w deichmanie kosztuja chore gile.

Opublikowano

The Switcher xD

cb1aabd003c4c.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

arghhhh CYCU którą wersję wybrać????

Opublikowano

Zrzuty ekranu niezłe jak na ten sprzęt, ale najważniejsze jak to będzie działać.

Będę miał ubaw jak będzie działać lepiej niż na PS4/ X1

Opublikowano

540p :laugh: Z jednej strony fajnie ze takie gry sa na handheldzie z drugiej nie wiem czy warto sobie psuc experience zamiast zagrac w 1080p/60 na pc. Wydacie drugi raz 200 zloty i odpalicie 1, gora 2 razy. 

Opublikowano

540 to bez tragedii na malym ekranie switcha. Xenoblade potrafil spasc znacznie nizej :) 

Opublikowano

W ultimie wiedźmin 3 edycja kompletna z mapka encyklopedia i naklejkami 239,90zl. Zamówione ;)