zdrowywariat 373 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Ale niektórym trzeba było tą oczywistą oczywistość wyjaśnić prostymi słowami, bo nie jarzą. Jeśli Wiesiek to tylko na konsoli, w sumie też miał rację. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 (edytowane) 18 minut temu, zdrowywariat napisał: Jeśli Wiesiek to tylko na konsoli Dziwnie piszesz PC Edytowane 15 października 2019 przez _Be_ Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 (edytowane) granie na PC Edytowane 15 października 2019 przez Plugawy 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 7 godzin temu, ragus napisał: ofi masz dałna? Lepiej, mam godność. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Ale, że co, że Ci co grają na Switchu przenośnie w Wieśka, albo nawet na TV, bo posiadają tylko jedną konsolę, to tej godności nie mają? Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Jak ktoś jest chętny to w Mediaexpercie Wiesiek jest do wyrwania za 199 zł z obniżka za newsletter . Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Wiedźmina polaka chyba najlepiej ogrywać w najlepszej jakości prawda? Ale dobrze, że chińczyki kupią, baza fanów Geralta powiększy się 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Godzinę temu, oFi napisał: Wiedźmina polaka chyba najlepiej ogrywać w najlepszej jakości prawda? Ale dobrze, że chińczyki kupią, baza fanów Geralta powiększy się Rozumiem, że ogrywasz na wypasionym PC i Oledzie 100"? Inaczej jesteś biedak. Ach Redzi chu, że wydali Wieśka na Switcha. Pier głupoty. Każdy gra na czym mu się podoba, albo na co go stać. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Jak ktoś ma tylko Switcha to głupotą by było Wiedźmina nie spróbować. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Jak ktoś ma tylko Switcha to oznacza, że jest albo casualem, albo totalnym fanbojem Nintendo. W obydwu przypadkach Wiedźmin takich osób raczej nie interesuje 2 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 13 godzin temu, oFi napisał: Wiedźmina polaka chyba najlepiej ogrywać w najlepszej jakości prawda? Ale dobrze, że chińczyki kupią, baza fanów Geralta powiększy się >PS4 >najlepsza jakość Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Wiadomo, jak nie można w 4k to lepiej nie ogrywać. Jest jeden duży minus tej wersji - brak cross-save. Mam paru ludzi którzy zaczęli na PC ale nie mają czasu żeby ukończyć i mnie pytali, czy opcja przeniesienia stanu gry jest. Jakby była, deklarowali że kończyli by na switchu - jeden switcha już ma a drugi chciał kupić. Duży minus i pole do poprawy sprzedaży - zrobić jakiś import save'a z PC. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Czekałem na premiere a gra wydaje się dobrze przerzucona na switch-a ale patrząc na to że gra jest w pełnej cenie poczekam aż będzie tańsza o 50% . Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 5 godzin temu, SpacierShark123 napisał: Czekałem na premiere a gra wydaje się dobrze przerzucona na switch-a ale patrząc na to że gra jest w pełnej cenie poczekam aż będzie tańsza o 50% . Raczej ciężko będzie z 50% obniżką , patrząc po ile stoi Doom drugi rok po premierze. Cytuj
Ukukuki 6 994 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Ja też kupię jak stanieje poniżej 100 zł żeby sobie przenośnie odświeżyć ten tytuł. Nie mam ciśnienia bo gierka już dawno ograna. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 17 października 2019 Opublikowano 17 października 2019 Od kiedy to gry na Switcha zauważalnie tanieją? Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 17 października 2019 Opublikowano 17 października 2019 19 godzin temu, Rezoo7 napisał: Raczej ciężko będzie z 50% obniżką , patrząc po ile stoi Doom drugi rok po premierze. Niestety no ale biorąc pod uwage że mam kilka gier do skończenia na switchu to poczekam. Cena 59e plus brak wersji PL w wersji zagranicznej wyklucza dla mnie sens brania wieśka . Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 17 października 2019 Opublikowano 17 października 2019 5 godzin temu, SpacierShark123 napisał: Niestety no ale biorąc pod uwage że mam kilka gier do skończenia na switchu to poczekam. Cena 59e plus brak wersji PL w wersji zagranicznej wyklucza dla mnie sens brania wieśka . To faktycznie sporo , u nas w Polszy trochę taniej nawet można za 189 zł ogarnąć. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 17 października 2019 Opublikowano 17 października 2019 Witcher 3 na NS został zrobiony bardzo dobrze. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 Nawet więcej niż bardzo dobrze. Biegam sobie po Velen, robię questy i nawet nie myślę, żeby odpalać inne gry Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 Ja po 4 latach w końcu się wziąłem za New Game +. I znowu wciągnęło, chyba bardziej jak przy premierze. Przemierzanie świata, robienie questów, szukanie skarbów, rynsztunków, słuchanie tekstów npców. Teraz na spokojnie, powoli, bo nie gonią mnie wylewające się zewsząd spoilery, więc można na maks wykorzystywać opcje dialogowe i czytać wszelkie rzeczy pisane. Z rozgrywki sprzed czterech lat niewiele pamiętam, choć czasem jak zacznę dane zadanie, to coś mi zaczyna świtać i próbuję podejmować inne decyzje. Teraz mój Geralt to cham i zachłanna kutwa, co za darmo muchy nie zabije. No, chyba że i tak na tym skorzysta. W sumie byłem w lekkim szoku, jak takie działanie doprowadziło do walki z pewną postacią i jej śmierci, czego jednak robić nie chciałem, ale do takiego Geralta jednak pasowało. A w 2015 po skończeniu podstawki pisałem, że drugi raz zacznę przechodzić najwcześniej w 2017. Trochę się przeciągnęło. 1 Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Ja gram podobnie, robię sobie wszystkie pytajniki, questy, zamierzam skompletować wszystkie zestawy. A granie przenośne w tym mega pomaga, na TV nie miałbym cierpliwości i czasu tak biegać. A tak gdzieś sobie czekam? Bum, queścik. Jadę autobusem? Kilka pytajników. Łóżeczko przed zaśnięciem? Lecimy. Jest super i jak ktoś ma Switcha, grał w Wiedźmina, nie wycisnął z niego wszystkiego, a chce to polecam jak cholera Cytuj
TuPaz 1 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 W Black Friday natknąłem się na ciekawą promkę edycji GOTY na PS4, skusiłem się i przez święta zamierzam chyba sobie strzelić platynkę. Tylko takie pytanie dla kogoś kto platynował tytuł. Jechać od razu najwyższy poziom trudności czy zrobić sobie szybkiego runa na razie dla itemków i nowej gry+? Cytuj
Farmer 3 274 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Bierz od razu "Droga ku Zagładzie". Ten poziom tylko przez pierwsze levele jest kłopotliwy. Jak już okiełznasz machanie mieczem klockowatym Geraltem i zgarniesz kilka lvl to jest łatwo, a później jak już rozwiniesz wiedźmina to robisz młynek do mięsa. Warto władować sobie punkt do odbijania strzał przy trzymanym bloku na ludzkich przeciwników. Przy DkZ na początku trzeba pamiętać tylko o bloku i spokojnej taktyce, nic na hura. Bolesne jest tylko ładowanie gry przy zgonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi