Opublikowano 20 grudnia 20204 l 9 minutes ago, schabek said: Chlopaki sprawa jest tego typu ze chce w koncu w swieta zrzucic z kupki wstydu Serce z kamienia i Krew i wino ale czy moge od razu zaczac je ogrywac jak nie mam na ps5 sejwa z podstawki? Podobno Serce mozna zaczac Geraltem stworzonym juz przez cdp ale czy to potwierdzone info i przy Krwi jest tak samo? Tak wiem, pewnie bylo walkowane juz sto razy Jeśli dobrze pamiętam to dodatki można z menu odpalac bezpośrednio. Zazdroszczę Ci, że to cudo jeszcze przed Tobą
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Ten next genowy patch z ray tracingiem ma date premiery czy tylko 2021 jak patch do CP2077?
Opublikowano 22 grudnia 20204 l 16 minut temu, MaZZeo napisał: Ten next genowy patch z ray tracingiem ma date premiery czy tylko 2021 jak patch do CP2077? W ogole było potwierdzane że będzie RT?
Opublikowano 22 grudnia 20204 l 4 minuty temu, Bzduras napisał: Nie, ktoś już myśli życzeniowo i hajpuje się na podstawie domysłów. Ty no nie wiem, chyba jednak wspomnieli o RT https://thewitcher.com/en/news/32792/the-witcher-3-wild-hunt-is-coming-to-the-next-generation
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Gra na nowych konsolach wygląda nadal bardzo dobrze, do tego 60 fps i szybkie loadingi dużo dają, no ale rozumiem, że obecnie negowanie CDPR jest modne. Ja tam czekam na poprawki wizualne i wbijam w Wieśka, straciłem rachubę, teraz to będzie 4 czy nawet 5 przejście.
Opublikowano 22 grudnia 20204 l 5 minut temu, qraq_pk napisał: To jest CDP. Obiecywać to se oni mogą. z tego co wiadomo to CDP nie robi tego patcha może to i lepiej
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Tez pewnie zagram w ładniejsza wersję jak już wyjdzie. Ale już cdp nie zaufam. Proste
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Patrząc co się dzieje z c77 nie liczyłbym za szybko na jakiegokolwiek patcha do Wieśka
Opublikowano 22 grudnia 20204 l 15 minut temu, XM. napisał: W ogole było potwierdzane że będzie RT? Obawiam się, że patche 1.04/1.05 to po prostu niedokończona wersja upgrade'u na next-geny, który mieliśmy otrzymać w sławetnym 2021.
Opublikowano 22 grudnia 20204 l 21 minut temu, Hum napisał: Ty no nie wiem, chyba jednak wspomnieli o RT https://thewitcher.com/en/news/32792/the-witcher-3-wild-hunt-is-coming-to-the-next-generation Sorry, nie widziałem tego. No to jak będzie RT to Przejdzie się Wiedźminka jeszcze raz.
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Właśnie zauważyłem że podstawka jest w gejmpassie, kurde może też se zagram na nowo.
Opublikowano 23 grudnia 20204 l 8 minut temu, mozi napisał: Teraz po jazdach z cp to nie wiem czy wogole jakis patch będzie. What? Oni to outsource'ują i za ten patch odpowiada inna firma a oni pracują dalej na Cyberpunkiem.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Nie przytoczę Wam linka ale gdzieś wyczytałem, ze patcha pod next geny robi podobno firma odpowiedzialna za port na switcha.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Może mnie tu zlinczujecie, ale ja bym wolał żeby olali ten cały RT, a dopakowali grafe mniej obciążającymi ficzerami i musowo zostawili 60 klatek. Po mojemu jest to lepsze niż kilka odbić w bagnach i obraz rozmazany jak gówno w 30 kl.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l 2 hours ago, Michał102 said: Może mnie tu zlinczujecie, ale ja bym wolał żeby olali ten cały RT, a dopakowali grafe mniej obciążającymi ficzerami i musowo zostawili 60 klatek. Po mojemu jest to lepsze niż kilka odbić w bagnach i obraz rozmazany jak gówno w 30 kl. why not both?
Opublikowano 24 grudnia 20204 l wiesz to jest jak z tym tekstem "szybko, tanio i dobrze ale możesz mieć tylko dwie opcje" Z konsolami jest podobnie. Albo klatki, grafa albo tłumy na ulicach. Może w 2077 na PlayStation 16 dostaniemy full pakiet.
Opublikowano 6 marca 20214 l Nie śledzę tematu, może już ktoś o tym pisał. Mam cyfrowa wersję w3. Zainstalowałem na dysku zewnętrznym hdd na ps5. W opcji pokaż produkt, widzę że jest wersja ps5. Jak ja wybieram to na kafelku pojawia się kłódka. To dlatego że mam grę na dysku zewnętrznym? Muszę to skasować i ponownie pobrać na konsole się wybierając wersję ps5?
Opublikowano 6 marca 20214 l Wersja nextgenowa jeszcze nie wyszła, jest to kafelek z upgradem który będzie w przyszłości i dopiero wtedy będziesz mógł go pobrać. Tak samo miałem z Yakuzą Like a Dragon, dopiero w dzień premiery wersji nextgenowej mogłem ją pobrać.
Opublikowano 9 marca 20214 l Informacja na ich stronie o łatce dla nowych konsol wisi od września chyba ... Myśle, ale chciałbym się mylić, że Wiedzmina mają w poważaniu i są zajęcie afera z CP. Edytowane 9 marca 20214 l przez kufir