Cedric 1 313 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Oczywiście bez daty premiery tego next-genowego patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznyta. 9 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Oczywiście bez daty premiery tego next-genowego patcha. Niech lepiej nie podają daty tylko po prostu dobrze zrobią Wysłane z mojego HD1900 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Fajnie, że chcą wspierać tak starą grę, ale no już każdy szanujący się gracz skończył dawno ten tytuł. Jak dodadzą patch pewnie sam zagram, ale wolałbym aby się teraz zajęli cyberpunkiem i doprowadzili tą grę to grywalności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Patchem do Wieśka nie zajmuje się macierzysta firma z tego co mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Godzinę temu, creatinfreak napisał: Fajnie, że chcą wspierać tak starą grę, ale no już każdy szanujący się gracz skończył dawno ten tytuł. Jak dodadzą patch pewnie sam zagram, ale wolałbym aby się teraz zajęli cyberpunkiem i doprowadzili tą grę to grywalności. Skonczyłem dawno temu i z dzika radością wrócę. I o wiele bardziej czekam na next-gen patch do Wiedźmina niż na next-genowego CP2077, w którego celowo nie grałem jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Ja bym obstawiał, że patch wyszedłby razem z premierą drugiego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Jakiego drugiego sezonu? Chodzi o serial? Kiedy ma być premiera? Jeżeli chodzi o wersję na PC, to raczej nie pokażą nic innego czego nie dawałby mody. Jestem ciekaw tego jak gra będzie wyglądać na XSX. Wieśka mam już na PC, PS4 i XSX Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 1 minutę temu, Elitesse napisał: Jakiego drugiego sezonu? Chodzi o serial? Kiedy ma być premiera? 17 grudnia ale co ma piernik do wiatraka Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Ooooo I za to można chwalić CDProjekt. Żona się ucieszyla i ja też. Na patch pod Series X nie czekam bo nawet niemam W3 na Xboxa ale to ze DLC będzie dostępne na PS4 to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 cyfra wersja GOTY lata po 39zł na promkach to lepiej się zaopatrzyć w wersję na X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 21 minut temu, messer88 napisał: 17 grudnia ale co ma piernik do wiatraka To tylko przypuszczenia kolegi wyżej. Ja myślę, że ten patch może zostać wydany wcześniej jako element kampanii marketingowej pod ten drugi sezon Nie wiem czy CDP będzie chcieć konkurować o uwagę graczy z innymi wydawcami w grudniu kiedy będzie pewnie więcej premie nowych gier. Wiem, że to nowe DLC ma być za free dlatego napisałem o konkurowaniu o uwagę graczy, a nie o pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 (edytowane) Ja już w grudniu kupiłem specjalnie edycje PS4, żeby się załapać od razu na tego nextgenowego patcha pod PS5. Zaraz mi rok minie, a Wiesław nietknięty, bo wciąż ten upgrade nie ma daty premiery... Do tej pory przeszedłem tylko podstawkę kilka lat temu, więc się nastawiałem przez całe ostatnie pół roku na długie granie od nowa, razem z obydwoma DLC. Tyle że im dłużej czekam i im dłużej nie dostajemy żadnego terminu, ani chociażby pół faktycznej informacji, czym ten upgrade ma w rzeczywistości być (zero screenów, zerko konkretów), tym bardziej mam ochotę odpalić grę na piecu, bo obawiam się, że ta edycja nextgenowa to może być niestety spory zawód. Edytowane 12 lipca 2021 przez l33t Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Szczerze mówiąc na xboxie i 4k i 60 klatek jest - do pełni szczęścia brakuje mi większego draw distance, ale i tak teraz już nabilem 100h i zacząłem wczoraj SzK i nie czuje że potrzebuje jakiegoś patcha z RT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Ogólnie to nie widzę sensu dodawania RT do takiej gry jak Wiedźmin, no bo gdzie i jak? Jak tam tylko sama roślinność i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Trochę jaskiń było i pomieszczeń gdzie chodziliśmy z pochodnią, a jak dodadzą photo mode to będziemy patrzeć na odbicia Gerwanta na srebrnym mieczu Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 13 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2021 On 7/11/2021 at 10:36 PM, creatinfreak said: Fajnie, że chcą wspierać tak starą grę, ale no już każdy szanujący się gracz skończył dawno ten tytuł. Kupiłem grę na premierę, ale nie trafiła w moje gusta, wiec ja sprzedałem. Potem, po jakimś czasie pożyczyłem od kumpla, ale zrezygnowałem po 15 godzinach. Mam obecnie Ps5, egzemplarz Wiedźmin 3: Dziki Gon i liczę, ze w końcu grę przejdę. Mam nadzieje kolego, ze w twoich oczach będę „szanującym się graczem”, cokolwiek ma to oznaczać. Czekam cierpliwe na patch’a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Mam smaka, by przejść W3 ponownie razem z dodatkami, ale tym razem chciałbym go pograć na plejce i myślę czy nie powalczyć o platynkę. Ten poziom Death March będzie mocno trudny na pierwsze przejście czy lepiej do niego podejść na ng+? Niby trudne gierki mi nie straszne, ale zastanawiam się czy jest sens tak robić, bo do platyny potrzeba minimum dwóch przejść nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 DM będzie nieco prostszy na NG+, o ile masz dobrze rozwiniętą alchemię, gdyż części receptur nie traci się przy odpaleniu tego trybu. Dodatkowo jakieś sety wiedźmińskie oraz rozwinięte drzewko może na samym początku gry być bardzo pomocne, gdy w porównaniu do zwykłego NG - biegałbyś praktycznie golasem. Ostatecznie i tak jedynie sam początek gry może być nieco wymagający. Względnie późniejsza walka z Imlerithem, ale set niedźwiedzia + alchemia lub set gryfa + quen i będzie gryzł piach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Istnieje jakaś oficjalna mapa świata czy wszystko co jest to tylko wizja CD Red? Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Chyba to wizja redów albo fanów. Sam sapek nigdy żadnej mapy nie narysował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 On chyba nie raz powtarzał, że sam świat był po prostu tłem do historii i większej uwagi do tego nie przykładał. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 A szkoda. Liczę że przy okazji serialu i może następnej części pokusza się o coś więcej i wizję świata poza smoczymi górami. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 7 minut temu, XM. napisał: A szkoda. Liczę że przy okazji serialu i może następnej części pokusza się o coś więcej i wizję świata poza smoczymi górami. To by musieli wymyśleć to dodatkowo, w książkach oraz grach nie ma większych wzmianek o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Coś zmienili w aktualizacjach, czy wciąż na ng+ cały zdobyty rynsztunek szybko staje się bezużytecznym gównem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Nic nie zmienili i raczej już tego nie zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi