Figuś 21 141 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 "kibicem się jest, a nie bywa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Kurwa, już krytykować tego studia nie można, bo post już w pizdu poleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 384 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Ja akurat byłem w teamie lubiącym Cyberpunka, ale przyznam, że obserwuję posty w temacie z nieskrywanym poczuciem "no kurła wiedziałem, że tak będzie". Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 można a nawet trzeba, ale wypadało by zacząć leczyć zespół touretta Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Ja już w tym roku przeszedłem wsio na Xboxie po raz 3, ale jak wyjdzie tylko patch to robię czwarte przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Z racji przełożenia Elden Ring też wsiąkam 3 raz. Tylko, żeby dali to w listopadzie, albo max grudzień żeby się przed HZ2 wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 14 minut temu, Bzduras napisał: Ja akurat byłem w teamie lubiącym Cyberpunka, ale przyznam, że obserwuję posty w temacie z nieskrywanym poczuciem "no kurła wiedziałem, że tak będzie". No wiesz mordko, przez lata CDP dostarczało nie tylko świetnych tłumaczeń, ale i wybitnych gier czy chociażby korzystnej cenowo dystrybucji. CP2k77 to potknięcie przy pracy, największy problem miał z konsolami poprzedniej generacji, ale to nie jest powód żeby na nich pluć. Nie dla mnie przynajmniej, a łatkę pod next-gena przyjmę z przyjemnością i zrobię sobie powtórkę z W3 po tych 6 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Powiedz to tym, co wywalili kasę na premierę i dostali, nie taki produkt na jaki reklamował cdp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Potknięciem przy pracy to można nazwać premierę W3 na konsolach, a nie premierę CP2077. To było celowe wypuszczenie na rynek nie skończonej gry, bo osiągnęła ogromy sukces przedpremierowy. Nic ich nie tłumaczy z wypuszczenia gry w takim stanie. Gra nie była tym czym miała być i dodatkowo została spartolona na każdej płaszczyźnie oprócz historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 ja tam czekam na cymbergaja w gp wtedy zagram Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 8 minut temu, Faka napisał: Powiedz to tym, co wywalili kasę na premierę i dostali, nie taki produkt na jaki reklamował cdp. Imo na xsx na premierę gra była w pełni grywalna, to na konsolach z rodziny playstation i Xbox one było średnio lub srakowato Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Tak, w pełni grywalna, bo dało się do końca przejść? Gracze z pamięcią złotej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Tak, trzymała stały klatkach i nie było bugów uniemożliwiających przejście gry jak na innych konsolach. Czyli to co napisałem, ale musiałeś dodać 3 grosze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Nadal była porażką techniczną i nie powinna wyjść w takim stanie, a CD Projekt powinno być za to jebane po wsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Brakuje tu jeszcze areki. Można jebac za jedna rzecz i jednoczesnie chwalic za inne. Dla mnie cyber nie mial jeszcze premiery, ale to nie ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Jak każdy wydawca mają lepszy i gorszy czas. W CP nie grałem więc nie jadę ich za to choć z tego co czytałem było słabo. Ale Wiesiu mi siadł doskonale za to mają u mnie plusika Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 220 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Czekam, oby to nie było tylko -/+ 60fps/4K bo to już mamy, liczę na solidniejsze ulepszenie pod nowe konsole, RT też zbędny jak dla mnie w takiej grze. Poprawione animacje tego drewna, tekstury i dopakowanie detali Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 A jakby dodali trochę "mocy" do ciosów Geralta to już wgl siusiak stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 A najlepiej jakby to był Rimejk od razu na nowym silniku. Nie no, poza rozdziałką, FPSami i lepszymi teksturami to za dużo bym się nie spodziewał. Niby gdzieś tam był że RT też ma się pojawić i jeśli już to jedynie gdzie on zrobi robotę to jaskinie i świeczki przy przy drzwiach wyjściowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 3 godziny temu, Faka napisał: Powiedz to tym, co wywalili kasę na premierę i dostali, nie taki produkt na jaki reklamował cdp. Kupiłem na premierę, przeszedłem w miesiąc i sprzedałem. Nie było większych problemów. Taka gra na 7+/10 3 godziny temu, XM. napisał: Imo na xsx na premierę gra była w pełni grywalna, to na konsolach z rodziny playstation i Xbox one było średnio lub srakowato Na PS4 Pro chodziło ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 8 godzin temu, XM. napisał: Tak, trzymała stały klatkach i nie było bugów uniemożliwiających przejście gry jak na innych konsolach. Czyli to co napisałem, ale musiałeś dodać 3 grosze Potwierdzam, wersja na XSX była najlepsza na konsolach i grałbym w nią dalej po skończeniu głównego wątku, ale były inne gry do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Również czekam. Kupiłem Wiesława 3 w sklepie Spencera na promo praktycznie zaraz po tym, jak zapowiedzieli patch na nextgeny. Ukończyłem wersję GoTY na PC szmat czasu temu. Jakoś nie tak dawno próbowałem w Wieśka 3 pograć na PS4 ale niestety te 30 klatek jest już dla mnie nie do przeskoczenia. Człowiek szybko się przyzwyczaja do dobrego. Studio Saber dało radę przy wersji na Switchu, więc ciekawe co pokażą w wersji nextgen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Ale, że W3 dopiero dalej jak CP2077? XD Z ich talentem optymalizacyjnym do konsol było to do przewidzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Cweldoza dalej postępuje w cdp. Miało być w tym roku XD, a taki chuj dostaniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi