Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ale, że W3 dopiero dalej jak CP2077?

Oni nie robią tego portu.

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 958,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

No też czekam C77 jeszcze nie ograłem, bo czekam właśnie na patch. A W3 ograłem tylko raz i z chęcią bym poczuł znowu ten klimat.

Opublikowano

Darmowy będzie, ale czy dopracowany? No tu może być różnie.

Opublikowano

Upgrade do W3 w drugim kwartale 22 a cp77 w pierwszym. Nie minusujcie ze przynoszę takie chooyowe wiadomości :)

Osobiście nie jestem zdziwiony...bylem na to przygotowany 

Opublikowano

Spóźniłeś się z tymi wieściami o jakieś dwie godziny, ale tak to jest jak się nie czyta wcześniejszych postów ;)

Opublikowano

Na Wieśka w najbliższym czasie to liczyłem :/

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Spóźniłeś się z tymi wieściami o jakieś dwie godziny, ale tak to jest jak się nie czyta wcześniejszych postów ;)

Kurla...faktycznie :) a dałbym sobie rękę uciąć że jestem na bieżąco z tematem.

Może z tym upgradem na premierę serialu to chodziło o 3 sezon <śmiech przez zły>

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Nie jesteś. 

Ciekawe jak im to wyjdzie.

Opublikowano

Wersja na Pc na ultra jest duzo ladniejsza niz wersja na konsole? Pogralbym sobie znowu a nie bede czekal do nastepnego roku na pacza

Opublikowano

Nie, konsole z 2013 mają najlepszą wersję.

Opublikowano

Ten patch pod nextgena może wyjść przy dobrych wiatrach dopiero w czerwcu :pawel: jebać cdp. Jeszcze pytanie jakie ulepszenia wprowadza, bo jak to ma być coś w stylu Alan Wake remaster to :shotgun:

CP2077 tylko rok obsuwy z obiecaną wersja na nextgeny, źle się tam dzieje.

Tak lubiane studio przez graczy wystrzeliło sobie cały magazynek w kolano z cp2077.

Opublikowano

Nie wierzę, że pierdzielą się z tym tak długo aby dodać tylko 4k/60 i rt. 

Opublikowano
53 minuty temu, Jakim napisał:

tylko 4k/60 i rt. 

Obyś chociaż tego zaznał  :D

Opublikowano

Odpaliłem sobie z ciekawości W3 w 60fpsach i dla mnie gra strasznie się zestarzała, drewno okrutne :/

Tani remaster nic tu nie zmieni, czekam na szczegóły.

Opublikowano
5 hours ago, Ma_niek said:

Wersja na Pc na ultra jest duzo ladniejsza niz wersja na konsole? Pogralbym sobie znowu a nie bede czekal do nastepnego roku na pacza

wersja na Switch ma najlepsza grafe, szczególnie handheld mode

Opublikowano
6 godzin temu, Ma_niek napisał:

Pytanie troszkę zabawne, ale gdybyś serio chciał jakoś tam porównać to masz kilka screenów z PC na max (ale bez HD Reworked Project, jak to zainstalujesz będziesz miał o wiele lepsze tekstury, ale akurat screeny mam bez tego), czysta, niemodowana wersja (tylko reshade, bo dla mnie vanilla trochę za kolorowa jak na świat wiedźmina).

https://ibb.co/QP2bjWD

https://ibb.co/dBnvfMd

https://ibb.co/ZJfVHF1

https://ibb.co/hFjMxSL

https://ibb.co/D1N1sgR

Opublikowano

Jak oni piszą o drugim kwartale to trzeba się nastawić na jesień przyszłego roku więc akurat na jesień 2022 wjedzie jak złoto :reggie:

Opublikowano
17 godzin temu, Daddy napisał:

Ten patch pod nextgena może wyjść przy dobrych wiatrach dopiero w czerwcu 

Ależ wleci nextgenowy Gerard na wakacje 2022 :obama:

Opublikowano

Kurwa jaki wał z tym Wieśkiem, miał być do 2 kwartału tego roku a szmaty z cdr przesunęli go o rok! Tak żeby jeszcze przed tym tego szrota cyberbuga sprzedać. Co za huje 

Opublikowano
16 hours ago, Daddy said:

Odpaliłem sobie z ciekawości W3 w 60fpsach i dla mnie gra strasznie się zestarzała, drewno okrutne :/

Tani remaster nic tu nie zmieni, czekam na szczegóły.

Sterowanie tej gry było już koślawe na samą premierę. 

Opublikowano

Do wersji PC wraz z tymi nowymi ulepszeniami miał wlecieć HDR bo póki co był exclusive dla konsol.

Czyli rozumiem, że z dodaniem głupiego HDR na PC też czekają cały rok? Czy to już wleciało?

Opublikowano

Będzie grane.

10k post w tym temacie 

image.thumb.png.b816f334926dde0ee1666730fc4b36d6.png

@GearsUp :yuno:

Edytowane przez oFi