Opublikowano 19 listopada 20222 l Taak.. pukanie elfek w burdelu w lepszej grafice też będzie mile widziane haha
Opublikowano 20 listopada 20222 l Jak oni w grudniu dowiązą ten patch, to na święta obok MGS1 będę miał jeszcze ciareczki z main menu wiedźminka papieża 3 Dziękuje Redzi za jedną z moich gier życia. Zawsze jak mijam ich PRLowski gmach od czasu do czasu autkiem, to robi mi się ciepło na serduszku Edytowane 20 listopada 20222 l przez oFi
Opublikowano 20 listopada 20222 l W końcu ogram te cudeńko. Wiem wstyd się przyznać Kiedyś nabiałem ok 100 h, lecz porzuciłem w natłoku innych tytułów. Dziś nieśmiało zaczynam od nowa przygodę z Geraltem, by 14.12.22 wbiło mnie w fotel na święta jeszcze bardziej. Chwała Wielkiej Polsce
Opublikowano 21 listopada 20222 l Nie zdajesz sobie Pan sprawy, jak Panu zazdroszczę. Nie wiem jedynie, w którym punkcie zastopowałeś tę wyprawę.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 1 godzinę temu, Nemesis napisał: Nie zdajesz sobie Pan sprawy, jak Panu zazdroszczę. Nie wiem jedynie, w którym punkcie zastopowałeś tę wyprawę. Jakoś jak wyszedłem na mapę świata i ujrzałem że poza pierwszym są jeszcze 3 wielkie regiony na mapie.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 43 minuty temu, Crazy Horse napisał: Czyli nie byłeś w Meksyku... Niestety, najdalij kaj jo był to w Sosnowcu ziombel. Nie pamietam jak się pierwsza lokacja nazywała (Velen?) pamietam, ze nie spiesznie grałem,zwiedzając i czyszcząc mapę. W końcu wyszedłem jakby na mapę świata i ujrzałem jeszcze 3 lokacje na tejże mapie i jakoś się złożyło, ze żech odpuścił.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Pierwszy to był Biały Sad, który był osobno, potem się wychodziło na większą mapę.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 36 minut temu, Szajka napisał: Niestety, najdalij kaj jo był to w Sosnowcu ziombel. Nie pamietam jak się pierwsza lokacja nazywała (Velen?) pamietam, ze nie spiesznie grałem,zwiedzając i czyszcząc mapę. W końcu wyszedłem jakby na mapę świata i ujrzałem jeszcze 3 lokacje na tejże mapie i jakoś się złożyło, ze żech odpuścił. Toś jeszcze kawał świata nie widzioł.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Godzinę temu, Butt napisał: Pierwszy to był Biały Sad, który był osobno, potem się wychodziło na większą mapę. Może być . Grałem z pół dekady temu
Opublikowano 21 listopada 20222 l Tak z ciekawości odpaliłem wczoraj W3 na XSX w trybie wydajności (jako, że nie posiadam monitora 4k, więc dynda mnie owa rozdzielczość), gra śmiga jak szalona, a wygląda wciąż przepięknie. Ciekaw jestem jednak, co tam Redzi zaserwują w poprawce, wiem, że chcę to w 60fps, bo tak.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Podobno biały sad będzie chodził w 120 fps a bagna w 30.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 listopada 20222 l 16 godzin temu, Andreal napisał: Tak z ciekawości odpaliłem wczoraj W3 na XSX w trybie wydajności (jako, że nie posiadam monitora 4k, więc dynda mnie owa rozdzielczość), gra śmiga jak szalona, a wygląda wciąż przepięknie. Ciekaw jestem jednak, co tam Redzi zaserwują w poprawce, wiem, że chcę to w 60fps, bo tak. Ta gra nadal wygląda lepiej niż nie jedna nowość. Oczywiście detale już mogą odbiegać od dzisiejszych standardów, ale design i widoczki potrafią spowodować opad szczenki. Też ostatnio ogrywałem chwilę wersję na XSX w trybie 60 klatek i na oledzie gra wygląda fantastycznie. Jedyne co mnie mocno odpychało, to jakieś dziwne artefakty na pogodnym niebie jak gramy z HDRem.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Godzinę temu, Michał102 napisał: Ta gra nadal wygląda lepiej niż nie jedna nowość. Oczywiście detale już mogą odbiegać od dzisiejszych standardów, ale design i widoczki potrafią spowodować opad szczenki. Też ostatnio ogrywałem chwilę wersję na XSX w trybie 60 klatek i na oledzie gra wygląda fantastycznie. Jedyne co mnie mocno odpychało, to jakieś dziwne artefakty na pogodnym niebie jak gramy z HDRem. Gra nadal na ps5 (wersja PS4 pro) wygląda sztos, jedynie drzewa wyglądają jak faktycznie z 2013-2015 roku a reszta perełka
Opublikowano 22 listopada 20222 l Kurde mi jakoś się nie podobało jak wróciłem jakiś czas temu, dlatego właśnie czekam na tą łatkę i może po Wigilii siądę i pojeżdżę płotką po moczarach.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Wiadomo kiedy ten stream ma być w tym tygodniu? Edytowane 22 listopada 20222 l przez Szymek
Opublikowano 22 listopada 20222 l 51 minut temu, Figuś napisał: nie, choć pewnie w środę jak to cedep ma w zwyczaju dzieki jakos nie kojarzylem kiedy oni te streamy robia no ja rowniez na hype odpalilem na xsx i zapomnialem jakie to klimatyczne. Troszke sie obawialem drewnianego poruszania i walki ale spokojnie "zacisne zeby" i ponownie spedzi sie w tym swiecie ze 100 godzin
Opublikowano 22 listopada 20222 l Geralt na tej nowej grafice wygląda paskudnie. Szkoda, że podmienili kafle z grą.
Opublikowano 22 listopada 20222 l O widze next gen update a nigdy nie grałem w w3 i wiecie co teraz też nie zagram bo koślawy system walki i dialogi pisane pod gimbazę.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Ta gra na konsolach naprawdę musiała wielu skrzywdzić. Grałem na pc z padem w ręku i nie miałem problemu z walką. Jeżeli jest z nią coś nie tak, to co dopiero było w dwójce i jedynce. Sapkowski pisał książki dla gimbazy tak było