Opublikowano 23 listopada 20222 l Czterdzieści uncji to ok kilograma dobrze wyważonej breszki, więc nawet pospolity Pawciokratos wywijał by lewą ręką przez dobre 15 minut bez kropli potu na pośladach.
Opublikowano 23 listopada 20222 l No ale książka to nie gra. Tam możemy różne rzeczy sobie wyobrazic a w grze to my sterujemy postacią i fajnie jakby miała jakąś fizykę, ciężar. Powtarzam się ale ja tam ciosów Geralta nie czuje. Może dlatego poszedłem w znaki jak grałem. A jak wyłączyć dźwięki w Codzie to i tak strzelanie będzie miało lepszy feeling niż walka Siwego nigdzie nie każe wyłączać dźwięków tylko zróbcie sobie test a zobaczycie jakie jest puste to machanie mieczem. Link do streama https://www.twitch.tv/cdprojektred Edytowane 23 listopada 20222 l przez Szymek
Opublikowano 23 listopada 20222 l 8 godzin temu, tjery napisał: Walka jak na rpg jest ok i tak "lekkość" dobrze oddaje realia książek, bo Geralt nie naparzał jak Kratos siłowo, tylko bardziej w stylu piruetowo-baletowym. Jedyne co by mogli zrobić to przywrócić system uników taki jak był w demie z E3, który potem ludzie w modach na PC odtworzyli. Piruety i odskoki zamiast tego zjebanego turlania, które w ogóle do wiedźmina nie pasuje. Ja tam żadnych soulsowych rolek sobie nie przypominam, tylko właśnie piruety i ogólnie to, co na Twoim filmiku widzę. Doskonale rozumiem, co @Szymek miał na myśli, choć sam system walki nie jest taki zły, ale faktycznie jakiegoś powera brakuje - to trochę jak w tych nowych Assassinach - niby nawalasz żelastwem, ale przeciwnicy słabo reagują, a udźwiękowienie też potęguje wrażenie okładania patyczkiem.
Opublikowano 23 listopada 20222 l Albo ja mam braki w pamieci bo dawno w to gralem ale to sie niczym nie rozni prawie.
Opublikowano 23 listopada 20222 l Potrzebuje zobaczyć jakieś porównania bo oprócz innego ustawienia kamery to też nic nie widze
Opublikowano 23 listopada 20222 l No właśnie o tym mówią, że tak to zapamiętaliśmy, ale chętnie widziałbym jakieś bezpośrednie porównanie, bo niby wtedy widać "ogromny przeskok".
Opublikowano 23 listopada 20222 l Też ją tak zapamiętałem.Walka drewno opór.Niby czekam dlc bym ograł.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 listopada 20222 l Sporo zmian jak za darmo, nawet pełen chiński voice acting się znalazł, jakiś quest, itemki.