Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

No i fajnie, i już jest motywacja, żeby zagrać sobie kolejny raz. Na piecu jak wrzuciłem tylko teksturki HD to byłem bardzo zadowolony z efektu, tu jak jeszcze dojdzie lekki touch-up tu i tam to będzie pyszotnie.

I cross-save :fsg:

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 957,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Cross save mnie nie interesuje, bo gierkę wymaksowałem już na PS4, więc jeśli mam wrócić to tylko od zera :fsg:

Opublikowano

Trzeba przyznać że zakres zmian jest imponujący jak na darmowy nextgenowy patch do tak starej gry. 

Inne firmy za znacznie mniejsze zmiany żądają często pieniędzy.

Opublikowano

Gram akurat na PC i nie widzę specjalnie tych ulepszeń, no ale jak ktoś ma ciśnienie zagrać na konsoli to rzeczywiście wygląda to spoko w porównaniu do tego jak wygląda wersja na PS4.

Opublikowano

Czekam na jakieś porównanie. Widać, że grafika mocno poprawiona, choć nie w każdej scenie jest to na pierwszy rzut oka tak oczywiste.

WPKWT1B.png

W4c09DO.png

5JHruzH.png

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Cross save tylko między konsolami czy między konsolami a PC też?

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Ja tam żadnych soulsowych rolek sobie nie przypominam, tylko właśnie piruety i ogólnie to, co na Twoim filmiku widzę.

No to słaba pamięć ;) długi unik to była soulsowa rolka, na filmiku, który wstawiłem, zamiast rolek masz piruety

np. 1:46

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka po obejrzeniu trailera wygląda jak moje wspomnienia w hd. No ale będą zaraz porównania i sam też sprawdzę. Na screenach wygląda to już zdecydowanie lepiej. Fajna wydaje się ta nowa kamera prawie jak w kratosie dzięki czemu już będzie się wydawało, że gramy w trochę inną grę no i jeżeli walka będzie usprawniona to może i dam się wciągnąć 3 raz w fabułę, albo chociaż 2 raz w dodatki. Mam kupioną wersję goty na dwóch platformach i chyba w ramach podziękowania za tego patcha (inni wydali by to jako remaster przynajmniej za 250zł) kupię na drugą platformę cyberka (który teraz zasługuje w ogóle na kupienie jej na konsoli) i za niego też się w końcu wezmę. 

Opublikowano

bez obejrzenia materiałów nieskompresowanych przez YT i Twitch by się wstrzymał z komentarzami, nostalgia to suka.

Opublikowano

Ja, wiedźmina ograłem na Switchu, więc jak odpalę na nex-genie to oszaleję ?

Opublikowano

Nie pokazali jeszcze tych ustawień Ultra+ dla PC. Jestem ciekaw co takiego dodają.

Różnica jaką robi RTGI.

Oryginał (PC):

image.png

Update:

image.png

Tutaj inne porównanie, ale słaba jakość więc niezbyt reprezentatywne i sprawiedliwe dla premierowej wersji:

image.png

image.png

image.png

image.png

Roślinność w końcu nie wygląda jak wycięta z kartonu.

Opublikowano

Wygląda jakby dali wincyj światła :dunno:

Opublikowano
Teraz, Crazy Horse napisał:

Wygląda jakby dali wincyj światła :dunno:

Nie tyle więcej, co po prostu bardziej realistyczne, liczone w czasie rzeczywistym. 

Opublikowano

No no, ale roślinki goty wjechały wreszcie.

Opublikowano

Ekstra, bede grał w rejtrejsingiem. Nie mogę się doczekac zagrania znowu w gwinta.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

Cross save mnie nie interesuje, bo gierkę wymaksowałem już na PS4, więc jeśli mam wrócić to tylko od zera :fsg:

Mam to samo ale masterowałem wszystko na 100% w edycji GOTY więc jeszcze został całkowicie od zera komplet z wersji premierowej i teraz będzie idealny moment na kolejne 100% :)  Widać znaczną poprawę jeśli chodzi o wodę i dorzucenie RT. Dobra robota, nie sprawdzałem jeszcze giełdy ale mam nadzieje że akcje poszły w górę :) 

Edytowane przez Whisker