KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 20 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Zaczynam się bać o wymagania w 4k z rt. Może być srogo Wersja 1.32 z goga chodzi mi w 90-120 fps na rtx 3080, wszystko na uber, razem z włosami. Niemniej jednak z RT obawiam się, że lock na 60 może być nieosiągalny, zobaczymy. I tak mam zamiar ograć tylko ten jeden quest + porobić zaległe pierdoły i podziwiać widoczki. Gra rzeczywiście na PC dalej wygląda zajebiście, nawet z wyłączonymi modami, nowe oświetlenie + kamera a'la God of War 2018/2022 to fajna sprawa, miło, że wydają to za free, bo content imo podobny to niektóych płatnych upgradów z ostatnich lat. 1 Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 16 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Wersja 1.32 z goga chodzi mi w 90-120 fps na rtx 3080, wszystko na uber, razem z włosami. Niemniej jednak z RT obawiam się, że lock na 60 może być nieosiągalny, zobaczymy. I tak mam zamiar ograć tylko ten jeden quest + porobić zaległe pierdoły i podziwiać widoczki. Gra rzeczywiście na PC dalej wygląda zajebiście, nawet z wyłączonymi modami, nowe oświetlenie + kamera a'la God of War 2018/2022 to fajna sprawa, miło, że wydają to za free, bo content imo podobny to niektóych płatnych upgradów z ostatnich lat. Chłopie to, że ty sobie masz 3080 to spoko. Gratki, że ci sie udało i w ogóle. Weź tylko pod uwagę, że niektórzy mają starsze lub z niższym numerem karty i twoja topka, mocna karta (nie mówimy tutaj o nowych 4080 i 4090) nie jest dobry odzwierciedlenie 80% graczy, któzy chcą zagrać w Wieśka z nowych modem graficznych... Ups.. Teraz Patch Next Gen a nie mod. Jak zwał tak zwał. Dla mnie to typowa moda na nowe bajery. Były Ledy w kompie, teraz są Ledy w graf jako Ray Tracing 1 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 5 minut temu, Soyokaze napisał: Chłopie to, że ty sobie masz 3080 to spoko. Gratki, że ci sie udało i w ogóle. Weź tylko pod uwagę, że niektórzy mają starsze lub z niższym numerem karty i twoja topka, mocna karta (nie mówimy tutaj o nowych 4080 i 4090) nie jest dobry odzwierciedlenie 80% graczy, któzy chcą zagrać w Wieśka z nowych modem graficznych... Ups.. Teraz Patch Next Gen a nie mod. Jak zwał tak zwał. Dla mnie to typowa moda na nowe bajery. Były Ledy w kompie, teraz są Ledy w graf jako Ray Tracing RT to rzecz opcjonalna, zawsze można wyłączyć... ale jest to główny moduł tego patcha, więc nie wiem jaki problem masz z tym :). Poza tym będzie też nowy quest i inne fixy, więc dla każdego coś miłego. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Soyokaze napisał: Chłopie to, że ty sobie masz 3080 to spoko. Gratki, że ci sie udało i w ogóle. Weź tylko pod uwagę, że niektórzy mają starsze lub z niższym numerem karty i twoja topka, mocna karta (nie mówimy tutaj o nowych 4080 i 4090) nie jest dobry odzwierciedlenie 80% graczy, któzy chcą zagrać w Wieśka z nowych modem graficznych... Ups.. Teraz Patch Next Gen a nie mod. Jak zwał tak zwał. Dla mnie to typowa moda na nowe bajery. Były Ledy w kompie, teraz są Ledy w graf jako Ray Tracing Dajesz typowi coś na wzór minusa bo ma 3080 i raczył się wypowiedzieć? O chuj... Mentalne getto. Te statystyki to z ulicy wziąłeś? On ma 3080, ja 4090. Także 100% wypowiadających się teraz i tutaj ma dobrą grafikę. Jak widzisz moja statystyka zesrała się na Twoją. Jak byś nie skumał, jedna i druga jest NIEPRAWDZIWA. Edytowane 7 grudnia 2022 przez PiPoLiNiO 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Wersja 1.32 z goga chodzi mi w 90-120 fps na rtx 3080, wszystko na uber, razem z włosami. Niemniej jednak z RT obawiam się, że lock na 60 może być nieosiągalny, zobaczymy. I tak mam zamiar ograć tylko ten jeden quest + porobić zaległe pierdoły i podziwiać widoczki. Gra rzeczywiście na PC dalej wygląda zajebiście, nawet z wyłączonymi modami, nowe oświetlenie + kamera a'la God of War 2018/2022 to fajna sprawa, miło, że wydają to za free, bo content imo podobny to niektóych płatnych upgradów z ostatnich lat. Jaka rozdzielczość? W 4K to tak trochę ponad 60 fps jest z wszystkim na maxa na 3080? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 jezu oni to jeszcze do recenzji dali?! wystarczyło by żeby rozesłali kody do technicznych kanałów żeby zrobili porównania, sprawdzili stabilność gry i elo Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 10 minutes ago, Figuś said: jezu oni to jeszcze do recenzji dali?! wystarczyło by żeby rozesłali kody do technicznych kanałów żeby zrobili porównania, sprawdzili stabilność gry i elo No, i jeszcze pewnie klikalność będzie ogromna i nakręcą znowu hype Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 5 godzin temu, mozi napisał: Jaka rozdzielczość? W 4K to tak trochę ponad 60 fps jest z wszystkim na maxa na 3080? 1440p w UW 21:9. Co jest jakieś 30% mniej żerne, więc pewnie 60-70 na 3080 w natywnym 4k uciągnie przed next gen patchem. Osobiście nie sprawdzałem, ostatnio jestem UW master race na PC. 4 godziny temu, Figuś napisał: jezu oni to jeszcze do recenzji dali?! wystarczyło by żeby rozesłali kody do technicznych kanałów żeby zrobili porównania, sprawdzili stabilność gry i elo Recenzja będzie, ponieważ wychodzi natywna wersja na nowe konsole. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 12 godzin temu, Figuś napisał: jezu oni to jeszcze do recenzji dali?! wystarczyło by żeby rozesłali kody do technicznych kanałów żeby zrobili porównania, sprawdzili stabilność gry i elo to samo robiło Sony np. z portem Uncharted na PS5, wiadomo że to ta sama gra ale dla firmy takie recenzje z dobrymi ocenami to w zasadzie darmowy marketing 1 Cytuj
SebaSan1981 3 584 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 Dokładnie, tym bardziej że jest okazja ponownego zareklamowania się nadal najlepszym i najbardziej dopracowanym produktem studia. Nawet jeśli gra ma kilka lat to co z tego? Wciąż jest najlepsza! Moim zdaniem w tym przypadku Redzi robią dobrze bo napewno na tym nie stracą a dobry PR i service są im potrzebne jak nigdy dotąd. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 Znowu sobie pogram w Gwinta Trzeba pamiętać, żeby w białym sadzie nie ominąć karty. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 (edytowane) Edytowane 8 grudnia 2022 przez Bigby 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 9 godzin temu, zagul napisał: Znowu sobie pogram w Gwinta Trzeba pamiętać, żeby w białym sadzie nie ominąć karty. Przecież jak ominiesz te karty, to możesz je potem kupić bezpośrednio od sklepikarza w sadzie. Zmienili to i ułatwili dostęp do kart. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 Embargo na recenzje patcha XD Tego jeszcze nie było. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 35 minut temu, Rozi napisał: Embargo na recenzje patcha XD Tego jeszcze nie było. Bo po premierze poprawki zrobią wydanie pudełkowe. Nawet wersje na stare konsole podrożały dwukrotnie w sklepach Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 Jeszcze niech tego patcha wydadzą w pudełku dla KOLEKCJONERÓW Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 13 godzin temu, dee napisał: Jeszcze niech tego patcha wydadzą w pudełku dla KOLEKCJONERÓW Plus talia kart Cytuj
zagul 326 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 W dniu 8.12.2022 o 19:37, Faka napisał: Przecież jak ominiesz te karty, to możesz je potem kupić bezpośrednio od sklepikarza w sadzie. Zmienili to i ułatwili dostęp do kart. Dobrze wiedziec, za pierwszym podejsciem pominalem te karte i nie moglem wbic trophy. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 Tak. To jest pewniak. Na bank Ci się spodoba. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 5 godzin temu, areka napisał: Nigdy nie grałem w tę grę. Kiedyś kupiłem na pss, bo była z wszystkimi dodatkami. Za 29 zł. Jest sens w to grać jak moimi ulubionymi grami są Death Stranding, TLoU2 i Elden Ring? Boje się, że ta gra będzie w chuj drętwa jeżeli chodzi o gameplay w stosunku do tych szczytów gameDevu... Nie ma co rozkminiać tylko jak wjedzie patch to spróbować. Warto bo gierka jest klasa. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 Każdy Polak musi zagrać w Wiedźmina, to rzecz obowiązkowa coś jak znajomość Barki. 2 1 Cytuj
Boomcio 4 056 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 Na xsx nawet bez patcha dobrze wygląda i śmiga, a co będzie po, aż strach pomyśleć Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 grudnia 2022 Opublikowano 11 grudnia 2022 Ależ to pięknie nakręcone, jeszcze w moim ukochanym secie szkoły Niedźwiedzia. Taki widok kamery będzie do wyboru? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi