oFi 2 435 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Godzinę temu, Bigby napisał: Gra na konsolach wykorzystuje FSR jeśli o to ci chodzi. Także lepiej już by nie było. A masz rację, gdzieś mi to umknęło wcześniej : Cytat Co dostaniemy? M.in. usprawnienia wizualne z czego najważniejsze z nich to lepsze tekstury, dodanie ray tracingu (a dokładniej global illumination) i ulepszenie Screen Space Reflection. Prócz tego gra wzbogaci się o obsługę technologii AMD FSR 2.1 i NVIDIA DLSS, zapewniając więcej klatek na sekundę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 2 minuty temu, mozi napisał: To wyżej na filmie coś koleś nie ogarnia bo ma ~80 z DLSS na quailty i Dlss3 w 4k. Bez dlss 2 ma ~55. Tak czy inaczej, to jest 4090... więc wydaje mi się, że nieco przesadzili, tym bardziej, że w Novigradzie, nawet na low fpsy są takie same, jak na Uber+ z RT :D. Coś tam w tej sekcji nie trzyma. Ale fakt Novigrad z nowym SSR, a już RT to magia i wyglada to lepiej niż się spodziewałem. RT na poziomie Cyberpunka i Metro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Odpaliłem Xboxa i widzę, że mi już gierkę zaktualizowało, a rozmiar całości to 57GB więc bez znacznej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Na XSX ten tryb z RT to chodzi chyba w 20fps jestem w oxenfurcie i oczy aż bolą Ale tryb wydajności cymesik. Nowe kamery do niczego, od razu zmieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Tak czy inaczej, to jest 4090... więc wydaje mi się, że nieco przesadzili, tym bardziej, że w Novigradzie, nawet na low fpsy są takie same, jak na Uber+ z RT :D. Coś tam w tej sekcji nie trzyma. Ale fakt Novigrad z nowym SSR, a już RT to magia i wyglada to lepiej niż się spodziewałem. RT na poziomie Cyberpunka i Metro. Idealnie by było gdyby bez dlss3 dało się odpalić RT w rozsądnej jakości i klatkarzu a nie na 4090. Edytowane 14 grudnia 2022 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Grunt, że Pipolinio dobrze znosi taką szyderę forumowiczów!Przejmować się szyderą nonameów z neta? Proszę Cię. Żeby chociaż jeszcze mieli jakieś argumenty. Ale nie: RT sraka, drogie karty sraka, PC sraka. Tylko ps5/xbox bez rt z ujową grafa i prawie stabilnymi 60 fps jest super. Trochę rozmowa (pipi)a z butem. Gra wygląda fenomenalnie na PC i nic z tym nie zrobicie. Docinki i elaboraty nic tu nie zmieniają. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 26 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Przejmować się szyderą nonameów z neta? Proszę Cię. Żeby chociaż jeszcze mieli jakieś argumenty. Ale nie: RT sraka, drogie karty sraka, PC sraka. Tylko ps5/xbox bez rt z ujową grafa i prawie stabilnymi 60 fps jest super. Trochę rozmowa (pipi)a z butem. www.cd-action.pl Tam znajdziesz podobnych sobie entuzjastów i będzie mogli spędzić upojne chwile rozkminiając kto jaki ma kabel do AIO i dlaczego odwrotnie podłączony, komu tnie z DLSS, komu z FSR na 4090, a komu z chujem w dupie, bez mazania się z plebsem. Polecam serdecznie, a nam daj pogadać o gierce bez tego smętnego pierdolenia. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 24 minuty temu, Rozi napisał: W oryginale tez Ona śpiewała? W sensie podkładała głos Priscilli w tym wykonaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Nie, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Teraz, LiŚciu napisał: W oryginale tez Ona śpiewała? W sensie podkładała głos Priscilli w tym wykonaniu? Nie, to cover. Zresztą nie jej pierwszy, bo oryginalnie to chyba właśnie po Wilczej Zamieci ją odkryto i wystrzeliło jej popularnośc. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 www.cd-action.pl Tam znajdziesz podobnych sobie entuzjastów i będzie mogli spędzić upojne chwile rozkminiając kto jaki ma kabel do AIO i dlaczego odwrotnie podłączony, komu tnie z DLSS, komu z FSR na 4090, a komu z (pipi)em w dupie, bez mazania się z plebsem. Polecam serdecznie, a nam daj pogadać o gierce bez tego smętnego (pipi)enia.O gierce miałeś czas gadać ostatnie X lat. Więc japa. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 PeCelinio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 PeCewkolino Rayfagers Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Niestety pani mamo Pipiliniowa, u pacjenta zdiagnozowano nieodwracalne odpecetowe zapalenie opon mózgowych, nie ma na to lekarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 No to witcher 3 najlepszą grą 2022 Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 SSR max vs RT max RT wyglada lepiej, natomiast w tym ujęciu widać, że SSR też wypada zajebiście. No pięknie się przyłożyli co do saemgo poziomu graficznego. SRR RT Według mnie te fale w RT są za mało widoczne, nie wiem, czy to jakiś mechanizm się zbugował, ale dziwnie to wygląda, tak płasko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 (edytowane) Pipolino chyba zapomniał, że nie można się cieszyć i być z czegoś zadowolonym publicznie, nawet z subiektywnych odczuć. Sony w końcu dało obniżkę i grę można kupić za 113 zł Edytowane 14 grudnia 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 W wodzie: SSR RT Widać, że tutaj pracuje nie tylko reflections, ale i RTGI + RT shadows, wygląda pewnie lepiej, a na pewno inaczej i na pewno 50% wolniej :P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Napiszcie coś rzeczowego o wersji na xsx kto teraz ogrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Hmm kurde nie chce dolaczac do wojenek ale te dwa obrazki w wodzie to dla mnie troche jeden chuj Tzn roznice widac ale taka na poziomie za ktory nie warto dac zlotowki. Pogral ktos dluzej? @ASX Ty to masz na xboxie? Na SD to przeciez nie ruszy nawet a PS5 kupie moze pod koniec 2023. Warto brac wersje na xboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 12 minut temu, pawelgr5 napisał: Na SD to przeciez nie ruszy W sensie na Steam Decku? Dlaczego ma nie ruszyć? Będzie działać jak do tej pory na takich samych ustawieniach jak do tej pory, bo jeśli ktoś faktycznie chce dać wszystko na prawo i odpalić tak grę na SD to troszeczkę się pomylił z wyborem platformy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 6 minut temu, pawelgr5 napisał: Pogral ktos dluzej? @ASX Ty to masz na xboxie? nie grałem jeszcze bo siedzę w robocie i czytam tylko forumkowe wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Ty kupiłeś Xboksa w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi