KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 9 minut temu, aset napisał: A kto zauważył że zmienili umiejętności? Np zamiast dawać 500 życia daje 15% ogólnego. Trening siłowy ma max 3 punkty nie 5 i zwiększa po 10% no pisałem o tym w "recenzji", to było już 5 lat temu w rebalanced modzie, którego zresztą użyli tutaj kropka w kropkę. https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2788/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 3 minuty temu, Wredny napisał: Kuźwa, jakie to cholerstwo trudne jest na tym najwyższym poziomie Lata temu też tak zaczynałem, ale nie przypominam sobie, żeby mną tak początkowe ghule pomiatały Na premiere najtrudniejsze w najtrudniejszym poziomie było nie zginąć przez framerate w misji gdzie eskortowało się Barona i walczyło z tymi duszkami to był dramat Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Teraz, Pupcio napisał: Na premiere najtrudniejsze w najtrudniejszym poziomie było nie zginąć przez framerate w misji gdzie eskortowało się Barona i walczyło z tymi duszkami to był dramat a teraz narzekamy na 54 fpsy w mieście . Na PS4 ile było pewnie z 17 w misji Barona :D? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 No pewnie tak. Burza, efekty znaków i duszków robiły rzeźnie z tych konsol. Dobrze że już gryzą glebe te trupy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 (edytowane) No i dupa. Krew i Wino oraz Serca z Kamienia pojawiły się w końcu w wersji na PS5 w sklepie, ale zainstalowanie ich nadal nic nie daje. Gra nie widzi tych dodatków jako zainstalowanych. Przywracanie licencji nie pomogło. Nadal nie mogę wczytać swojego zapisu z PS4. CDPR nie byłoby sobą gdyby czegoś nie zjebali na "premierę" Edytowane 14 grudnia 2022 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 565 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Na Xboxie mi się gra zaktualizowała sama jak spałem także nie winiłbym redów Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Dobrze, że ja na PS4 zrobiłem wszystko i wbiłem 100% trofeów, więc na PS5 jadę zupełnie od nowa i żaden stary save mnie nie obchodzi Ja pierdzielę, przecież mi tu ze 300h pęknie, jak ja sobie chodzę, zwiedzam i opyerdalam wieśniakom szafki, a Vesemir wciąż na mnie czeka przed knajpą w Białym Sadzie 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 (edytowane) Szkoda, ze nie ma transmogu, bo zbroja z serialu podoba mi się tylko na podstawowym poziomie. Ogólnie chodzi mi full, bez hairworks i rzecz jasna RT i tylko po załadowaniu na chwilę gubi klatki, ale tak jest ok. Wydaje mi się że jakby więcej ludzi w Novigradzie, bagna ładniejsze (ale na screenach rozmazuje trochę), ale woda teraz wygląda mi gorzej niż wcześniej. Edytowane 14 grudnia 2022 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Na Ps5 nie pogram bo dodatki... Ale może podstawę zacznę. Plus za przesyłanie savea. To sobie odpaliłem na Xie i to działa jak gowno. Śledzenie promieni jest mega zwalone Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Na konsoli nie warto sobie tym RT zaprzątać głowy, chyba, że do trybu foto - ładnie to na tafli wody wygląda i cienie są wyraźniejsze, ale mimo wszystko 60fps to większy gamechanger, a gra i tak wygląda przepięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Jaki jest probem z dodatkami? Ja mam wersję goty, rozumiem że wszystko będzie upgradowane? Niestety dopiero jutro zagram Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Oczywiście wersja GOTY PS4 ściągnęła mi poprawkę, ale w wersji na PS4 i pół godziny szukałem w sklepie "Edycji kompletnej". CDP jak zawsze wszystko ułatwia Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Na Xboxie wszystko git, rektracink bardzo ładny, na początku w Kaer Morhen trochę migotała mgła w oddali, performance bardzo ładny i plynny... Dobra kończę pisać, szlak czeka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 10 minut temu, McDrive napisał: Oczywiście wersja GOTY PS4 ściągnęła mi poprawkę, ale w wersji na PS4 i pół godziny szukałem w sklepie "Edycji kompletnej". CDP jak zawsze wszystko ułatwia to akurat wina Sony ten burdel w PSS Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Ale zjebali tą wersje, gra bez RT używa mi 50% karty xDDD, JAK!! CPU bottleneck raczej niemożliwy. Dlss tez dupa, więcej klatek mam bez jego używania bo większe jest użycie karty (bez RT). Co oni tutaj odjebali to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Oczywiście wersja GOTY PS4 ściągnęła mi poprawkę, ale w wersji na PS4 i pół godziny szukałem w sklepie "Edycji kompletnej". CDP jak zawsze wszystko ułatwia:facepalm:Mam w bibliotece cyfrową wersję wersji gry roku i chcąc pobrać wersję na ps5 wyświetla mi, że muszę zapłaci ponad 7dych... Innej darmowej wersji na ps5 nie widzę.../EditZnalazłem tą edycję kompletną - bardziej jej ukryć nie mogli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 4 minuty temu, Malibu napisał: Ale zjebali tą wersje, gra bez RT używa mi 50% karty xDDD, JAK!! CPU bottleneck raczej niemożliwy. Dlss tez dupa, więcej klatek mam bez jego używania bo większe jest użycie karty (bez RT). Co oni tutaj odjebali to nie mam pojęcia Przejść na ciemną stronę mocy - dx11 do czasu aż poprawią wydajność. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Nie chce mi się instalować wersji PS5 dzisiaj, zostaje przy PC, w sumie nowy content juz ograny , ale widzialem u kumpla, wygląda i chodzi to zajebiscie, w Białym Sadzie w trybie perf pięknie i płynnie. No różnica względem poczciwej PS4 ogromna. Szybkie rzucanie znaków na padzie tez super się sprawdza, nowa kamerka wiadomo sztos. No gra będzie znowu hitem na PS5 ze wzgledu na natywną wersję, głównie z braku dobrych duzych RPG w tej generacji i do tego gra kosztuje grosze, a starcza na 200h. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 I co teraz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Santi 28 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 No i dupa. Krew i Wino oraz Serca z Kamienia pojawiły się w końcu w wersji na PS5 w sklepie, ale zainstalowanie ich nadal nic nie daje. Gra nie widzi tych dodatków jako zainstalowanych. Przywracanie licencji nie pomogło. Nadal nie mogę wczytać swojego zapisu z PS4. CDPR nie byłoby sobą gdyby czegoś nie z(pipi)ali na "premierę" Może trzeba je kupić jeszcze raz, użytkownicy PS są przyzwyczajeni do kupowania jednej gry po 5 razy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 @pawelgr5 ściągnąłem od zera normalny branch na decka, bez bety. Odpala się launcher, w launcherze jest opcja DX11 do wyboru, gra działa tak samo jak do tej pory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 O nie, teraz to przegięli pałę Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 No to ja od razu zrobilem downgrade do 1.32 bo nie ma sensu grać, na średnim kompie w wersję gorszą niż przed updatem. Czekam, aż ogarną kolejnego patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 37 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Przejść na ciemną stronę mocy - dx11 do czasu aż poprawią wydajność. Nie będę w to drugi raz grał, mam inne gierki do ogrania a tym bardziej jeszcze ze to taki moloch jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Fajne te PC widzę, polecam XDDDdDdDd Może i kosztują 10 tysięcy złotych, ale za to gry nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi