Figuś 21 141 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Tak, ale nie wiedzą jeszcze kiedy, tzn. wiedzą ale nie powiedzą Pewnie jak już będzie stabilna XD choc na PS5 ja nie miałem żadnych błędów póki co. Kumplowi za to w białym sadzie konie się klonowały w zagrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Mi się na xboxie płotka nałożyła z drugim kuniem Vesemira i nie działało wzywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 No to jeszcze takie pytanie do braci konkuterowców - czy na możliwie najwyższych ustawieniach grafiki, ale z RT takim jak na konsoli (czyli tylko cieniowanie) i w rozdziałce 1440p będzie szansa w to pograć w stabilnych 60 klatkach na 3070ti i ryzen 5600g? No i rozumiem, że DLSS na tej karcie nie wykorzystam, bo gra ma to skaszanione? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 21 minut temu, Michał102 napisał: No to jeszcze takie pytanie do braci konkuterowców - czy na możliwie najwyższych ustawieniach grafiki, ale z RT takim jak na konsoli (czyli tylko cieniowanie) i w rozdziałce 1440p będzie szansa w to pograć w stabilnych 60 klatkach na 3070ti i ryzen 5600g? No i rozumiem, że DLSS na tej karcie nie wykorzystam, bo gra ma to skaszanione? Na dx11 tak, ja na 3080 mam 70-100 klatek (1440p UW wszystko Uber/Uber+, TAA, SSAO, SSR max). Na dx12 możesz próbować z RT I DLSS, ale ja odpuściłem, za duze skoki wydajnosci, a RT bez reflections to lipa, zreszta co bys nie wlaczyl spadki podobne do 30 fps. Może po optymalizacji patchami/driverami będzie lepiej, na razie dx11 way to go dla twojego setupu. dx11 = brak RT Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Hmmmm... skoro nie będzie nawet tego cieniowania RT, to raczej nie ma sensu przesiadać się z konsoli gdzie gram w trybie 60 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 297 Opublikowano 15 grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 11 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: 12 godzin temu, tjery napisał: 14 godzin temu, Wredny napisał: Pojebało ich z tą grą Nie dość, że jest wyk#rwiście piękna to jeszcze dodali ten przeklęty tryb foto No jak boga nienawidze przysiegam ze spusty nad tym "nextgenowym" wiedzminem to jest jeden z lepszych trollingow na forum w ostatnich latach. Ktory kurwa mamy rok? I te porownania z innymi grami XD Te rosliny XD ALE ODBICIA W WODZIE? Ja juz nie bede sie pastwil i porownywal z graficznymi sztosami na obecna generacje, ale nawet tlou2 czy rdr2 odpalane na ps4 wciaga wiedzmaka dupa. A to tylko grafika ktora odstaje nawet na kompach wartosci uzywanych audi, gdzie reszta. Optymalizacja jak zwykle iksde ale kosciol cdpr wybaczy. Szkoda ze dla tworcow Callisto gracze nie byli tacy wyrozumiali. I dla killkudziesieciu innych gier. Fizyka z ps360. No w 2015 to robilo wrazenie ale dajcie mu juz zdechnac w spokoju 7 1 3 5 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Trochę mówisz jak jest a trochę nie, pozdrawiam A screeny wrednego wyglądają jakby wkleił 12 letniego rdra z xboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 2 minuty temu, schabek napisał: No jak boga nienawidze przysiegam ze spusty nad tym "nextgenowym" wiedzminem to jest jeden z lepszych trollingow na forum w ostatnich latach. Ktory kurwa mamy rok? I te porownania z innymi grami XD Te rosliny XD ALE ODBICIA W WODZIE? Ja juz nie bede sie pastwil i porownywal z graficznymi sztosami na obecna generacje, ale nawet tlou2 czy rdr2 odpalane na ps4 wciaga wiedzmaka dupa. A to tylko grafika ktora odstaje nawet na kompach wartosci uzywanych audi, gdzie reszta. Optymalizacja jak zwykle iksde ale kosciol cdpr wybaczy. Szkoda ze dla tworcow Callisto gracze nie byli tacy wyrozumiali. I dla killkudziesieciu innych gier. Fizyka z ps360. No w 2015 to robilo wrazenie ale dajcie mu juz zdechnac w spokoju Większych bzdur dawno nie czytałem, gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Odnośnie pc i RT.Miłej gry.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Przecież tego się nawet przeczytać nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Gówno widac na tym skrinie mózgowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Świetna metafora do tego że pc jest chujowe i nie nadaje się do grania Shwanz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 7 minut temu, Schranz1985 napisał: Odnośnie pc i RT. Miłej gry. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 (edytowane) co za patałachy z tego CDP proste usuniecie pliku powoduje ze karta z 50% uzycia wskakuje mi na 100% jak gram bez RT w DX12 i DLSS, RTSS do fpsów również dziala Edytowane 15 grudnia 2022 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 297 Opublikowano 15 grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 WIEDZMINIARZE 2022/2023 STARTER PACK wiekszych bzdur dawno nie czytalem taki patch za darmo? nikt tyle nie dal w miescie spada do 46 ale poza tym przy wylaczonym monitorze dziala dobrze takiej wody jeszcze nie bylo zaraza gram od 7min i zadnego bledu Niektorzy juz zapomnieli jak ich cdpr wyruchal przy cyberbonku i juz z powrotem wstawili partaczy ktorzy nadaja sie tylko do pisania fabuly do topki gamedevu. Wystarczylo wrzucic do patcha najpopularniejsze mody z instalki.pl, nakrecic hype ze netxtgenowo i za darmo i zagrajmerzy wpatrzeni jak w ariane grande. Mozna bekowac z zagotowanego pipolino i grania na kompie (z tego to trzeba nawet) ale chlop ma kompa za tyle co tu niektorzy zyja przez rok i 7 letnia gra nie leci na max ustawieniach XDDDDDDD tak tak wystarczy skasowac tam jakis plik, inny podmienic, zrobic downgrade tego do tego i polecic staremu po viceroye do zabki i wtedy smiga wiec to nie wina cdprojektu 4 1 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 1 godzinę temu, YETI napisał: No dobra, trochę przesadziłem, poziom GTA IV. Byłoby to nawet całkiem zabawne, gdyby nie fakt, że W3 na moich screenach robionych bezpośrednio z gry wygląda lepiej niż Twój Horizonik na Twoich screenach z photomode (które mają się nijak do tego jak naprawdę ta gra wygląda). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 No GTA IV to to nie jest, ogólnie rzecz biorąc też to nie jest najlepiej wyglądająca gra i nie będzie nią już nigdy, nie ma się co spuszczać za nadto. Tak, Horizon:FW, Tlou Remake i Ratchet:RA to są najlepiej wyglądające gry, nie tylko na PS5. Jak wyjdzie ich wersja PC, to już w ogóle będzie można wtedy się spuszczać. W3 wygląda zajebiście, jak na 7 letnią grę :). Tylko ray tracingowe ficzery umieściłbym gdzieś w top3 obok Metro i Cyberka (nie widzialem jeszcze np. Callisto, tam chyba też jest pro). Ale RT to nie jedyny aspekt grafiki komputerowej... A z CDP znowu się śmieją, bo znowu spierdolili trochę temat, który wydawał się prosty, bo nie każdy siedzi 5 lat nad suwakami i analizuje, który dlss włączyć albo jaki plik usunac, zeby "działało". Benchmarki nie kłamią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 29 minut temu, Malibu napisał: co za patałachy z tego CDP proste usuniecie pliku powoduje ze karta z 50% uzycia wskakuje mi na 100% jak gram bez RT w DX12 i DLSS, RTSS do fpsów również dziala Czytałem o tym d3d11on12 że ponoć nikt z tego nie korzysta bo to do indorów. Słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Jedyny nextgenowy Wiedźmin 3 jest tutaj i nadal czeka na premierę: Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Tak, Horizon:FW, Tlou Remake i Ratchet:RA to są najlepiej wyglądające gry, nie tylko na PS5. Na konsolach może i tak. Ponadto ja piszę o swojej wersji W3, bo patrząc na Twoje screeny to gramy w "trochę" inne gry. I tak, W3 nie jest najlepiej wyglądającą grą, co jest zresztą oczywiste, ale to nie ja tu wleciałem z jakimiś porównaniami z dupy do Horizona (bo Horizon ma fale!). Co nie zmienia faktu, że W3 w wymaksowanej wersji zupełnie nie ma się czego wstydzić nawet w 2022r. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 12 godzin temu, UberAdi napisał: Ale komuś rzeczywiście na DX11 czyli bez RT ta gra działa gorzej niż wcześniej z ustawieniami takimi jak kiedyś czy źle zrozumiałeś co tu ludzie pisali? Ja nadal mam i7 8700k i RTX 2070. Na DX11 i ustawieniach Uber+ trzyma 60 klatek w Tousaint z rzadkimi dropami do 55 w 1440p No to nie wiem bo bardzo dużo ludzi zgłaszało, że po patchu nawet po zejściu z ustawień gra im chodzi gorzej. Przetestuje w takim razie dzisiaj osobiście bo może ludzie wybierali dx12, i się dziwili, że jest chujnia na słabym sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 (edytowane) Na ps5 w dodatku Krew i Wino, mam migotanie tekstur- chmur i roslinnowci jakby dziwny popup w trybie 60fps, ktos jeszcze ? Edytowane 15 grudnia 2022 przez gnom Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Choroba wieku dziecięcego pacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 15 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2022 Niezła sraka z tego pacza.Jak ktoś ograł to może włączyć z ciekawości, i wyłączyćWysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi