KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 57 minut temu, tjery napisał: Na konsolach może i tak. Ponadto ja piszę o swojej wersji W3, bo patrząc na Twoje screeny to gramy w "trochę" inne gry. I tak, W3 nie jest najlepiej wyglądającą grą, co jest zresztą oczywiste, ale to nie ja tu wleciałem z jakimiś porównaniami z dupy do Horizona (bo Horizon ma fale!). Co nie zmienia faktu, że W3 w wymaksowanej wersji zupełnie nie ma się czego wstydzić nawet w 2022r. Kolega jak zwykle to samo, neguje wszystko i wszystkich . Ja gram w UW 1440p bez RT i preferuje UW 1440p nad 4k, ponadto gralem w uber hiper max plus itd. itp. zeby zobaczyc na dx12 (RT próbowalem, źle to dziala i źle dziala tez u Ciebie, nie piernicz głupot, bo wszystkie benchmarki i gameplayie w necie to pokazują) I nie, nie robi wrażenia jak Horizon, poza tym gra nie działa z tym dobrze na zadnym sprzęcie, screeny screenami, nie każdy lubi tylko podziwiać fantastyczne odbicia, niektorzy lubią też grać. Po co siać taka patologię i pierdolić takie głupoty. W dx11 gra działa i wyglada dobrze, sa roznice i fajnie, ale nie jest to inna gra w 1440p UW na uber niz w 4k nie UW z RT (poza tym, ze ladniejsze screeny i mniej widac). Moze czas kupic PS5 I spróbować też innych gier, nie tylko PC master race... ... Porównywanie w ogóle Horizona z 2022 do W3 z 2022 graficznie to nie jest nawet na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Teraz, KrYcHu_89 napisał: Kolega jak zwykle to samo, neguje wszystko i wszystkich . Ja gram w UW 1440p bez RT i preferuje UW 1440p nad 4k, ponadto gralem w uber hiper max plus itd. itp. zeby zobaczyc na dx12 (RT próbowalem, źle to dziala i źle dziala tez u Ciebie, nie piernicz głupot, bo wszystkie benchmarki i gameplayie w necie to pokazują) I nie, nie robi wrażenia jak Horizon, poza tym gra nie działa z tym dobrze na zadnym sprzęcie, screeny screenami, nie każdy lubi tylko podziwiać fantastyczne odbicia, niektorzy lubią też grać. Po co siać taka patologię i pierdolić takie głupoty. W dx11 gra działa i wyglada dobrze, sa roznice i fajnie, ale nie jest to inna gra w 1440p UW na uber niz w 4k nie UW z RT (poza tym, ze ladniejsze screeny i mniej widac). Moze czas kupic PS5 I spróbować też innych gier, nie tylko PC master race... ... PS5 kupiłem pewnie jako jeden z pierwszych w dniu premiery. We wszystkie wymienione przez Ciebie gry grałem na PS5 i mam porównanie do tego co widzę na swoim PC. W W3 jak już wcześniej pisałem ze wszystkim na max (uber+, max hairworks, max RT) w 4K z DLSS2 w quality i DLSS3 mam między 80-120 fps, bez żadnych ścinek itp., więc nie, u mnie nie działa to źle. Ogólnie czytając zdecydowaną większość Twoich wpisów poważnie bym się zastanowił nad zarzucaniem komuś innemu pierdolenia głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 170 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 14 minut temu, Schranz1985 napisał: Niezła sraka z tego pacza. Jak ktoś ograł to może włączyć z ciekawości, i wyłączyć Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jak dla mnie to wiedzmin wygląda teraz fenomenalnie, sa gusta i guściki. Ja z chęcią znowu zniknę na 100+ godzin w tym swiecie. I mam takie pytanko. W białym Sadzie tam gdzie jest posterunek Nilfgardu są takie kraty i za nimi kawałek rozwalonego mostu. Jak chce otworzyć, to wyskakuje komunikat że potrzeba klucza. Da się tam wejść? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 ciach bajera, macie w betoniarni swój PCtowy pierdolnik 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 13 minut temu, GSPdibbler napisał: Jak dla mnie to wiedzmin wygląda teraz fenomenalnie, sa gusta i guściki. Ja z chęcią znowu zniknę na 100+ godzin w tym swiecie. I mam takie pytanko. W białym Sadzie tam gdzie jest posterunek Nilfgardu są takie kraty i za nimi kawałek rozwalonego mostu. Jak chce otworzyć, to wyskakuje komunikat że potrzeba klucza. Da się tam wejść? No to jeszcze raz odpisuje, bo skasowali - TAK, da się wejść. Szukaj po ścianach:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zapraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 @schabek - ja tu widzę spusty nad zajebistością Wiedźmina 3 (a ta jest niepodważalna, nawet w 2022, zwłaszcza teraz), a nie nad tym, jacy REDzi sa zajebiści. To programistyczne patałachy, nie mające pojęcia o optymalizacji i nikt tego nie neguje - po prostu odświeżyli swoje magnum opus i ludzie jarają się jedną z najlepszych gierek ever, podrasowaną na dzisiejsze czasy. Jakby Rockstar zrobił to samo z RDRII to też bym się jarał, bo uwielbiam ten tytuł. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 A jest się czym jarać, bo gierka sama w sobie jest rewelacyjna, a teraz po dorzuceniu modów i lekkim "szlifie" jest bardzo dobrze. Nowa kamera też robi robotę - pod tym względem to zupełnie inny tytuł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Gdzie na PS5 zmienić tryb graficzny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 serio aż tak trudno znaleźć? opcje> wideo Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 No nie mam w video. Przecież bym nie pytał jakbym tam widział… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 serio wideo>grafika przecież to jest tak oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 1 minutę temu, Figuś napisał: serio wideo>grafika przecież to jest tak oczywiste No panie oczywisty dałem screena powyżej co mam w wideo>grafika, tylko te dwa suwaki. Wersja 4.0 jak coś zainstalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 A pobrałeś wersję na PS5 chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 na pewno masz dobrą wersję ściągniętą? bo z tego co widzę to masz tylko z updatowaną PS4 a nie PS5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Może o to chodzi. Wczoraj z pudełka wyciągnąłem starą wersję. Ściągnęło mi 28 i 38 giga. Mam patcha 4.0, z Jaskrem, alternatywnymi zbrojami, dodatkowym questem to byłem pewien, że to ta nowa wersja i myślałem że nie ma tego na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 A gdzie niby jest ta możliwość zmiany np. facjaty Geralta? Bo nigdzie w opcjach tego nie widzę. Czy nowa misja w Velen pojawia się po prostu w postaci znacznika na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 jakiej facjaty? XD Jeżeli chodzi ci o netflixowe DLC to tylko zbroja Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 8 minut temu, Figuś napisał: jakiej facjaty? XD Jeżeli chodzi ci o netflixowe DLC to tylko zbroja Aa bo było takie info., że będzie ryło do zmiany:D Zbroja rozumiem do odebrania w Wyzimie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 ze zbroja to jest cały nowy quest z facjatą Heńka to tylko mody były edit Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Jak się zwie ten nowy quest i kiedy się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 nie wiem, jeszcze nie dotarłem XD @KrYcHu_89powinien wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 44 minuty temu, izon napisał: A gdzie niby jest ta możliwość zmiany np. facjaty Geralta? Bo nigdzie w opcjach tego nie widzę. Czy nowa misja w Velen pojawia się po prostu w postaci znacznika na mapie? To serialowe zbroje czarnych i japa Jaskra, btw lepsza niż oryginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Są jeszcze w opcjach alternatywne wyglądy dla Triss i Yennefer - to też te serialowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Jak się zwie ten nowy quest i kiedy się pojawi? Ten nowy quest na zbroje Cavilla z serialu daje klecha, stojący przy Diabolim Dole w Velen ale quest jest na lvl 15 więc ten tego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi