Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dokladnie, z tego calego hajpu zapomnialem o eurogamerze. Ale nie bede ukrywal ze czekam na wieska napalony jak arab na kurs pilotazu i kazde pozytywne wspomnienie o kodzie na ps4 jest dla mnie jak woda na mlyn.

• 4 tygodnie później...
Gość yaczes
Opublikowano

Podoba mi sie ta polska roslinnosc :)

Chociaz nie lubie tego typu rpg, to wespre chlopakow i kupie to na pramiere.

Opublikowano

Ekstra się to prezentuje.Swojskie klimaty zawsze na propsie.

Mam nadzieję,że na GDC zaprezentują też wersję na poszczególne konsole by mieć porównanie między platformami. Liczę,że każda maszynka dostanie Wieśka w maksymalnej formie na jaką pozwalają bebechy pudełka.

Gość _Be_
Opublikowano

No w przypadku konsol poziom tak być. Komp się nie liczy.

Co?

Gość _Be_
Opublikowano

Nie rozumiem co napisałeś w tych dwóch postach, możesz napisac jak człowiek?

Opublikowano (edytowane)

O matko.

Palidor napisał, że liczy na to, że Wiesław będzie na każdej z platform działał w maksymalnej formie na jaką pozwalają bebechy pudełka.

Na co ja przytaknąłem, że w przypadku konsol tak powinno być - to zapowiadają twórcy. Jednocześnie nie mogłem się oprzeć pokusie i nie dopisać, że komputery osobiste się w tym przypadku nie liczą.

Błąd 'poziom' - 'powinno' wynika z faktu, że piszę tu posty na tapatalku z wyłączonym t9, stojąc w magazynie i nasłuchiwywując, czy przypadkiem kierowniczka nie nadchodzi. Trochę wyrozumiałości proszę.

Edytowane przez Humulin
Opublikowano

Zamówienie już dawno złożone. Trzeba wspierać CD RED, zagrali trochę vabank z W3 i pewnie od dobrej sprzedaży(na konsole) sporo zależy. Geralt robi też postęp w bieganiu, jeszcze ze dwie gry i animacja będzie w sam raz :D

Opublikowano

No w książkach ludzie też przeważnie nie cieszyli się jak Wiesłam do nich startował :)

Ja mam mega jaranko, jedyna rzecz do której na siłę mógłbym się doczepić to trochę sztywno Geralt chodzi, w sensie podczas swobodnego chodu i truchtu bez broni on ma bardziej kocie ruchy:) (z bronią już jest ta gibkość)

Opublikowano (edytowane)

Czy animacja chodu postaci to na prawdę tak ważny aspekt gry o Geralcie? Myślę, że marginalny. Liczy się historia, a ta na pewno nie zawiedzie. 

Poza tym animacja podczas walki robi i wygląda :banderas:

Nie mogę się doczekać momentów gry z Ciri...

Edytowane przez Humulin
Opublikowano

Nie no przez te XX-XXX godzin bedziemy jednak chodzic wiec wypadaloby zeby nie bylo drewna pod tym wzgledem, na szczescie ja tutaj nie widze nic co by mi przeszkadzalo w tych animacjach, sa ok.

Animacje poczas walki, miecza i unikow za to prezentuja sie wybornie.

• Plusik 1
Opublikowano

No animacja walki pikna. Co do chodu to pisałem, że to tak trochę na siłę się czepiłem. Znając moje podejście do gier to po pierwszych 5 min już tego nie będę widział.

Opublikowano

Animacje to najmniejsze z moich zmartwień. Mam nadzieję, że nie będzie premierowej kaszany podobnej do AC... Wiadomo, że gra nie będzie wolna od błędów, wiadomo, że dostajemy day one patch, ale niech nie spierdolą tego. 

Czy proszę o tak dużo?

Gość suteq
Opublikowano

Pokażcie mi lepszą animację w rpg. W Skyrim to jest dopiero drewno. 

Opublikowano

No sutqu zgodzę się, to sam ostatnio w DA:I animacja Andrastego była na bank bardziej drewniana niż Wiecha.

Co do animacji chodu to wiadomo, że każdy też ma trochę inne wyobrażenie po le,turze książek co do ruchów i sylwetki Geralta.