BoryzPL 254 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 A dokladnie, z tego calego hajpu zapomnialem o eurogamerze. Ale nie bede ukrywal ze czekam na wieska napalony jak arab na kurs pilotazu i kazde pozytywne wspomnienie o kodzie na ps4 jest dla mnie jak woda na mlyn. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Nie wiem czy juz ktos tutaj wrzucal ale tutaj duza relacja z ogrywania wieska na pc i ps4: http://www.witchersite.pl/component/content/article/26-news-wiedzmin-3/1132-wiedzmin-3-juz-gralismy.html Po lekturze zapowiada sie bardzo spoko świetne morze tekstu ;] Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Podoba mi sie ta polska roslinnosc Chociaz nie lubie tego typu rpg, to wespre chlopakow i kupie to na pramiere. Cytuj
Paliodor 1 813 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Ekstra się to prezentuje.Swojskie klimaty zawsze na propsie. Mam nadzieję,że na GDC zaprezentują też wersję na poszczególne konsole by mieć porównanie między platformami. Liczę,że każda maszynka dostanie Wieśka w maksymalnej formie na jaką pozwalają bebechy pudełka. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) No w przypadku konsol powinno tak być. Komp się nie liczy. Edytowane 4 marca 2015 przez Humulin Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 No w przypadku konsol poziom tak być. Komp się nie liczy. Co? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Nie rozumiem co napisałeś w tych dwóch postach, możesz napisac jak człowiek? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 jak komp nie liczy jak poziom też być 3 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) O matko. Palidor napisał, że liczy na to, że Wiesław będzie na każdej z platform działał w maksymalnej formie na jaką pozwalają bebechy pudełka. Na co ja przytaknąłem, że w przypadku konsol tak powinno być - to zapowiadają twórcy. Jednocześnie nie mogłem się oprzeć pokusie i nie dopisać, że komputery osobiste się w tym przypadku nie liczą. Błąd 'poziom' - 'powinno' wynika z faktu, że piszę tu posty na tapatalku z wyłączonym t9, stojąc w magazynie i nasłuchiwywując, czy przypadkiem kierowniczka nie nadchodzi. Trochę wyrozumiałości proszę. Edytowane 4 marca 2015 przez Humulin Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Zamówienie już dawno złożone. Trzeba wspierać CD RED, zagrali trochę vabank z W3 i pewnie od dobrej sprzedaży(na konsole) sporo zależy. Geralt robi też postęp w bieganiu, jeszcze ze dwie gry i animacja będzie w sam raz Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Oczywiście beka z polskiej gry gdzie bad guy pierwsze co mówi gdy nas widzi to: Fuck Cytuj
Paliodor 1 813 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 No ja bym się też raczej nie cieszył,że leci na mnie Wiedźmin z mieczem Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 No w książkach ludzie też przeważnie nie cieszyli się jak Wiesłam do nich startował Ja mam mega jaranko, jedyna rzecz do której na siłę mógłbym się doczepić to trochę sztywno Geralt chodzi, w sensie podczas swobodnego chodu i truchtu bez broni on ma bardziej kocie ruchy:) (z bronią już jest ta gibkość) Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) Czy animacja chodu postaci to na prawdę tak ważny aspekt gry o Geralcie? Myślę, że marginalny. Liczy się historia, a ta na pewno nie zawiedzie. Poza tym animacja podczas walki robi i wygląda Nie mogę się doczekać momentów gry z Ciri... Edytowane 4 marca 2015 przez Humulin Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Nie no przez te XX-XXX godzin bedziemy jednak chodzic wiec wypadaloby zeby nie bylo drewna pod tym wzgledem, na szczescie ja tutaj nie widze nic co by mi przeszkadzalo w tych animacjach, sa ok. Animacje poczas walki, miecza i unikow za to prezentuja sie wybornie. 1 Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 No animacja walki pikna. Co do chodu to pisałem, że to tak trochę na siłę się czepiłem. Znając moje podejście do gier to po pierwszych 5 min już tego nie będę widział. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Animacje to najmniejsze z moich zmartwień. Mam nadzieję, że nie będzie premierowej kaszany podobnej do AC... Wiadomo, że gra nie będzie wolna od błędów, wiadomo, że dostajemy day one patch, ale niech nie spierdolą tego. Czy proszę o tak dużo? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Pokażcie mi lepszą animację w rpg. W Skyrim to jest dopiero drewno. Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 No sutqu zgodzę się, to sam ostatnio w DA:I animacja Andrastego była na bank bardziej drewniana niż Wiecha. Co do animacji chodu to wiadomo, że każdy też ma trochę inne wyobrażenie po le,turze książek co do ruchów i sylwetki Geralta. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 (edytowane) Edytowane 7 marca 2015 przez SzczurekPB 1 Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Prawie wszystko mi się podoba ,ale jest jedna rzecz ,której nie trawie animacja... wygląda jak z poprzedniej generacji. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Jak dla mnie, to wyglada swietnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi