tjery 1 137 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Wredny napisał: Ale faktycznie te wszystkie PeCetowe analizy i wywody, okraszone dużą dawką dziwnych ciągów znaków typu dx11/12, DLSS powinny raczej trafiać do jakiegoś innego tematu, bo zrobił się tu straszny śmietnik. Screenshoty jak najbardziej, bo to zawsze robi, ale już bez porad instalacyjnych, albo jakie mody ściągnąć, proszę Wszystko ok, no ale nie brnijmy w skrajności, cały ten next gen update (poza RT) oparty jest na modach społeczności, więc trochę dziwnie hejtować rozmowę o modach w temacie, który aktualnie odżył dzięki modom Btw. już większość najlepszych modów gameplejowo-user friendly-graficznych, które nie znalazły się w tym patchu, jest na Nexusie zaktualizowanych do nowej wersji, szczerze polecam Edytowane 16 Grudnia 2022 przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 170 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Też tak macie że przechodząc kolejny raz i tak wybieracie te same opcje dialogowe, bo inne przeczą waszej ideologii świata? Ja aż się wylamalem i podczas mini questa Spoiler Jak wieśniacy wieszają dezertera, wbrew sobie pozwoliłem im go zabić. Oczywiście za chwilę żałowałem czytając list że zwłok. Zwykle mini zadanie, a dało mi po ryju. Redzi to czarodzieje, jeśli idzie o fabule i świat przedstawiony. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Też tak mam. Gra wygląda świetnie w 60fps na ps5. Było tak, że podczas pierwszej l bójki po podstawce po rozmowie w tawernie i pytaniu się o Jennefer płotka pomogła w bójce? W sensie, że z kopyta mi uwaliła jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dandelion 26 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 W PlayStation Store mam bezpłatną do pobrania tylko zwykłą wersję Wiedźmina 3, a Edycja Kompletna jest już do kupienia normalnie. Dodatki kupiłem osobno na premierę, nie jako season pass i teraz się zastanawiam czy tak ma być, czy to jakiś błąd i sklep nie widzi, że mam wszystkie dlc zakupione? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Też tak mam. Gra wygląda świetnie w 60fps na ps5. Było tak, że podczas pierwszej l bójki po podstawce po rozmowie w tawernie i pytaniu się o Jennefer płotka pomogła w bójce? W sensie, że z kopyta mi uwaliła jednego. To jest nowość, zachowanie plotki jest lekko zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Nie wydaje Wam się, że HDR jest nieco gorszy niż to co było w wersji na KOXa? W next gen pacza pogralem już kilka godzin i ani razu nie miałem tak jasnego i ładnego nieba. Wcześniej ten błękit był taki klarowny i jasny, do tego piękne obłoki chmur, a obecnie wygląda to jak w SDR, czyli takie stłumione i jakby z jakimś szarawym filtrem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Ja zauważyłem jedną rzecz. Niektóre cutscenki, przerywniki wyglądają duuużo gorzej od samej gry. Weźmy chociaż pierwszy z brzegu filmik jak Gerwazy udaje się pierwszy raz do Velen po wizycie u króla. Drzewo z wisielcami i kruki wyglądały tragicznie, no chyba że mi się coś nie doczytało. To jednak byłoby dziwne bo gierka sama w sobie śmiga elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 wydaje ci się, jest inne oświetlenie na PS5 dlatego możesz mieć takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 3 godziny temu, Dandelion napisał: W PlayStation Store mam bezpłatną do pobrania tylko zwykłą wersję Wiedźmina 3, a Edycja Kompletna jest już do kupienia normalnie. Dodatki kupiłem osobno na premierę, nie jako season pass i teraz się zastanawiam czy tak ma być, czy to jakiś błąd i sklep nie widzi, że mam wszystkie dlc zakupione? Też tak miałem, był jakiś błąd, że gra nie widziała tych dwóch dodatków ale wczoraj wyszedł hot fix i już jest ok. Wejdź na PS store i wpisz w wyszukiwarce nazwy dodatków i pobierz te, które mają oznaczenie ps5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Ja mam tak że wszystkie dodatki są już widoczne w grze na ps5 łącznie z tymi darmowymi dodatkami. Nie musiałem specjalnie sciagac ich osobno Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 W dniu 14.12.2022 o 19:08, messer88 napisał: Płotka jest mega chujowa, feeling konikowania 0/10, jak jakiś poduszkowiec nie zwierzak. Jeszcze raz pozwolę sobie zacytować ten fragment i ponownie się z nim nie zgodzić, ale teraz mnie olśniło, że Ty chyba na XBOXie w to grasz, nie? Bo na PS5 padzik legancko wibruje przy każdym uderzeniu kopyta o ziemię - od teraz każde konikowanie powinno tak wyglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Prawda, ta haptyka we wiedzminku trzecim swietnie zaimplementowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Kolejna multiplatforma z lepsza wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Pod tym względem na pewno - ogólnie zawsze miałem bekę zi jego podjarki haptyką, ale są tytuły, w których dodaje sporo wartości. Konik w Wieśku jest jednym z takich przykładów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Gwint z w3 > gwint przerobiony przez cdp Jezusku jakie to jest dobre 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Królestwami Północy jest za łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Oj tak, sam obecnie biegam od kupca do jakiegoś pazia w zamku, od uczonego do pani kowalowej (u Barona jest taka) i tak dalej, pogrywając sobie w Gwinta. Jedna z lepszych minigierek zawartych w dużych grach. Nawet gierka z FFIX nie była tak dobra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Nigdy nie grałem w tego gwinta bo szajs. 1 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Ten gwint w grze jest po prostu dla upośledzonych, nawet jak ustawisz najtrudniejszy poziom to też idzie się zajebać mułem, bo jest bardzo łatwo, ale grywalności karcianki to odmówić nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Ja pitole, ale że nawet darmowa aktualizacja do 10-letniej gry potrzebuje później oświadczenia, przeprosin i 10-letniego planu łatania bugów, naprawy i testów takie rzeczy to chyba tylko w cdred To już taki krąg życia tych partaczy. ZAPOWIEDŹ --> odbiciu kursu akcji pd dna --> obiecujące trailery i konferencja prasowa --> nabijanie kursu akcji do premiery --> PREMIERA — złość fanów, bo gooowno więc przeprosiny i oświadczenia — plan naprawczy na kolejne 10-lat --> spadek kursu akcji prawie do zera --> rychłe BANKRUCTWO więc ZAPOWIEDŹ nowego projektu... itp ps. aż zaczynam podejrzewać, że wszystko to ustawka, a całe cdred to typowa bańka. Nabijają kursy, robią hype, sprzedają akcję, wydają gowwno, a potem ponownie i ponownie i... i tylko ten biedny Wiedzmin 3 Dziki Gon ultra edycja narodzona w bólach i trochę z farta w tym wszystkim się udała. Bo jak ma to być zła gra, skoro ma 10 lat i dalej to latają? To choć niechcąc ślepy programista przez przypadek wreszcie po tylu latach by zakodował coś dobrego xD 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 10 minut temu, gekon napisał: Ja pitole, ale że nawet darmowa aktualizacja do 10-letniej gry potrzebuje później oświadczenia, przeprosin i 10-letniego planu łatania bugów, naprawy i testów takie rzeczy to chyba tylko w cdred To już taki krąg życia tych partaczy. ZAPOWIEDŹ --> odbiciu kursu akcji pd dna --> obiecujące trailery i konferencja prasowa --> nabijanie kursu akcji do premiery --> PREMIERA — złość fanów, bo gooowno więc przeprosiny i oświadczenia — plan naprawczy na kolejne 10-lat --> spadek kursu akcji prawie do zera --> rychłe BANKRUCTWO więc ZAPOWIEDŹ nowego projektu... itp I nic się nie zmieni dopóki w zarządzie siedzą janusze biznesu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Dobra, o samej grze teraz, bo tak chujowo w tym temacie od kilku stron... Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale w Białym Sadzie dało się chyba wbić 4. level przed pójściem na Gryfa - kojarzę, że wyczyściłem wszystko, zanim zacząłem z nim walkę. Teraz mam dopiero 2.level (końcówka, za 40 punktów wpadnie 3.), a nie widzę już więcej opcji jego podbicia, bo chyba wszystko zrobiłem/wyczyściłem i jedyna misja to właśnie ta główna. Coś chyba przegapiłem, albo zmienili uzyskiwane ilości expa EDIT: Dobra, ogarnąłem - domyślnie na mapie wyłączone są znaki zapytania - teraz dopiero będzie czyszczonko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 20 minut temu, Wredny napisał: Dobra, o samej grze teraz, bo tak chujowo w tym temacie od kilku stron... Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale w Białym Sadzie dało się chyba wbić 4. level przed pójściem na Gryfa - kojarzę, że wyczyściłem wszystko, zanim zacząłem z nim walkę. Teraz mam dopiero 2.level (końcówka, za 40 punktów wpadnie 3.), a nie widzę już więcej opcji jego podbicia, bo chyba wszystko zrobiłem/wyczyściłem i jedyna misja to właśnie ta główna. Coś chyba przegapiłem, albo zmienili uzyskiwane ilości expa EDIT: Dobra, ogarnąłem - domyślnie na mapie wyłączone są znaki zapytania - teraz dopiero będzie czyszczonko Ja wszystkiego nie wyczyściłem i mam 3 lv i pół. Teraz ide aktualnie z przynętą omówić plan mordu do Vesemira. Btw. Jak znasz fabułę DLC serce z kamienia, to spotkanie z panem Lusterko na początku przygody podstawki robi potężne C I A R E C Z K I Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 4 minuty temu, oFi napisał: Btw. Jak znasz fabułę DLC serce z kamienia, to spotkanie z panem Lusterko na początku przygody podstawki robi potężne C I A R E C Z K I Spoiler Z Nim to już się widziałeś w Sadzie także tego. Daję w spoiler, bo ufam, żeś przeszedł wcześniej Wieśka. A to jest mega spoiler. Z resztą widzę, że się sami dojebaliśmy z tym spoilerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 26 minut temu, Wredny napisał: EDIT: Dobra, ogarnąłem - domyślnie na mapie wyłączone są znaki zapytania - teraz dopiero będzie czyszczonko Z mapą to w ogóle jest jakiś problem i na dalszym etapie gry nie pokazuje np wszystkich kowali, fryzjerów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi