Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Alastor84 napisał:

W grudniu :)

To dlatego nie pamiętałem, a zapewne też nie wszystkie questy poboczne machnąłem więc dlatego, zadanie na prawdę fajne :)

Z drugiej strony dobrego miałem farta trafiając na taki quest o którym nie wiedziałem, że dodali

Edytowane przez mario10
Opublikowano
Godzinę temu, Okie from Muskogee napisał:

Część z was gra w to naprawdę pierwszy raz?

Tak można napisać. 4 podejście, prawie się zrównałem z momentem w którym kiedyś zostawiłem. Odwiedzę te 3 dziołchy w lesie i potem już reszta będzie nowością. 

Opublikowano
2 godziny temu, Alastor84 napisał:

W dzisiejszych czasach to fart o jakiś nowościach nie wiedzieć. Na wielu portalach niestety mniej lub bardziej się o tym "trąbi". 

No akurat tego info o nowym queście nie zarejestrowałem dlatego miła niespodzianka :)

Opublikowano
8 godzin temu, SebaSan1981 napisał:

Ubranka setowe sobie zrobisz i ulepszysz u krasnoluda w kasztelu Barona a miecze u elfa w Novigradzie.

Chodzi o to że rękawice sobie zrobiłem i kaftan, ale nie mam schematów na buty i spodnie, a zadanie zrobiłem. Chyba że się odblokują po zadaniu dla "kowalki" w kasztelu.

Opublikowano (edytowane)

Przy okazji czyszczenia Velen, trafiłem na nowe zadanko związane z rynsztunkiem Cavila.

Paanie, ale to było dobre :banderas: Kłomnica vibe mocno.

Edytowane przez ginn
Opublikowano
9 minut temu, Kaczi napisał:

Pytanie takie mam słabe zapewne. Czy jest w jakimś monecie gry możliwy reset skili i przydzielenie punktów od nowa?  I jak tak to co trzeba zrobić albo gdzie? 

Jeżeli dobrze pamiętam, to można kupić jakiś eliksir, który resetuje wszystko.

• Dzięki 1
Opublikowano
11 minut temu, Kaczi napisał:

Pytanie takie mam słabe zapewne. Czy jest w jakimś monecie gry możliwy reset skili i przydzielenie punktów od nowa?  I jak tak to co trzeba zrobić albo gdzie? 

Keira ma przy sobie ten eliksir za 1000 orenow, co może być na początku zaprową ceną. 

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Ten Gwint :wub:

Przy graniu na ps4 całkowicie olałem. A teraz będąc na 10 lvl porzucilem zadania i buszuje po Skellige w poszukiwaniu nowych kart bo na kontynencie to został mi chyba tylko turniej do rozegrania. 

Edytowane przez Szymek
  • Plusik 1
  • This 1
Opublikowano

Brakuje jej szpiegów i trzeba mieć dużo szczęścia w rozdaniu, ale ma też najlepszą kartę w grze Cerys. Sama w sobie daje 10pkt i przywołuje 3 karty tarczowników, które się namnażają razy 3 co daje łącznie z kartą Cerys 46pkt.