Szymek 1 048 Opublikowano 27 stycznia 2023 Opublikowano 27 stycznia 2023 2 godziny temu, mario10 napisał: Wydaje mi się, że na X ta optymalizacja bardziej kuleje bo ziomek co gra na X też narzeka na jakieś większe bądź mniejsze bugi. Na ps5 też się coś pojawia, ale nie psuje to przyjemności z rozgrywki. Mi wczoraj konsola się nie chciała wyłączyć. Po twardym resecie wcięło sejwy. Mam Geralta na 14 poziomie a bylem na 33 zaraza Cytuj
mario10 515 Opublikowano 27 stycznia 2023 Opublikowano 27 stycznia 2023 No to słabo ja jestem teraz na 23 i jak bym miał się wrócić do 10 to nie wiem czy bym podjął rękawicę Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 27 stycznia 2023 Opublikowano 27 stycznia 2023 9 minut temu, Szymek napisał: Mi wczoraj konsola się nie chciała wyłączyć. Po twardym resecie wcięło sejwy. Mam Geralta na 14 poziomie a bylem na 33 zaraza Pograj ze 2 tygodnie i utracone sejwy zassa z chmury Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 stycznia 2023 Opublikowano 27 stycznia 2023 to nie jest smieszne bo sejwy w chmurze sa wlasnie sprzed dwoch tygodni xD Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 27 stycznia 2023 Opublikowano 27 stycznia 2023 3 godziny temu, Szymek napisał: Mi wczoraj konsola się nie chciała wyłączyć. Po twardym resecie wcięło sejwy. Mam Geralta na 14 poziomie a bylem na 33 zaraza Jak to? Przecież synchro sejwow zawsze są przy włączaniu konsoli Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 27 stycznia 2023 Opublikowano 27 stycznia 2023 On gra na XSX, a na PS5 do chmury leci zaraz po wyłączeniu gry @Szymek a nie miałeś włączonego cross-zapisu z chmurą GOGa? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 stycznia 2023 Opublikowano 27 stycznia 2023 (edytowane) 45 minut temu, Figuś napisał: @Szymek a nie miałeś włączonego cross-zapisu z chmurą GOGa? Mialem to włączyć bo chciałem sejwa z ps5 ale tam wersję się nie zgadzały i nie wiem czy zrobiłem to do końca. Na X raczej tego nie włączałem chociaż zaraz będę w domu to sprawdzę czy na ps5 mogę pobrać sejwy Oczywiście że nie włączyłem Edytowane 27 stycznia 2023 przez Szymek Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Spieprzyłem. Pierwszy raz robię finał z buildem gryfa pod znaki na DKZ i obesrany łizard zabiera mi 2/3 życia jednym projectile'em i jeszcze się złamas teleportuje ciągle przez co Yrden jest bezużyteczny bo to ja muszę do niego doskakiwać. Alternatywny Quen pomaga ale jeden błąd i kilkuminutowa potańcówka idzie się chędożyć. Będę musiał poszukać innych setów wiedźmińskich i przemodelować build. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 46 minut temu, Farmer napisał: Spieprzyłem. Pierwszy raz robię finał z buildem gryfa pod znaki na DKZ i obesrany łizard zabiera mi 2/3 życia jednym projectile'em i jeszcze się złamas teleportuje ciągle przez co Yrden jest bezużyteczny bo to ja muszę do niego doskakiwać. Alternatywny Quen pomaga ale jeden błąd i kilkuminutowa potańcówka idzie się chędożyć. Będę musiał poszukać innych setów wiedźmińskich i przemodelować build. Jak odpalisz eliksiry odwary i olej na miecz to dalej słabo mu schodzi? Ja mam set netflixowy i daje rade sobie z dwoma levelali wyżej raczej. Do tego przeciez jak magikowi rzucisz bombę dwimerytowa to nie będzie miał jak czarować to powinieneś dać sobie radę z gagadkiem. Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Zrobione ale okupione bólem. Nie wiem czy ja coś robie źle czy jakiś bug się wkradł, czy co... Różne rodzaje buildów, a i tak bity jak stara po robocie bo zupa zimna. Pan Magik i tak spamował golemami i kulkami pomimo petard ale ubity. Eredin męczył tym swoim teleportem z kopa bo siekał mi przeszło pół życia i musiałem się ratować alternatywnym Quen. Ale też jakoś się udało. Zadanie lvl. 60 ja lvl.68 Serio jak ogrywałem podstawkę te kilka lat temu to takich problemów nie miałem. Teraz chwila przerwy, potem czyszczenie pucharków [nieszczęsne headshoty z kuszy], dodatek SzK na secie pod crity, a KiW na mantikorze z alchemią. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Te headshoty z kuszy to staram się sukcesywnie przez całą gre robić, ale nie mam pojęcia ile z nich aktualnie zostało zarejestrowanych Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 na NG+ podobno zjebali balans na najwyższym poziomie trudności, a najbardziej odczuwalne to jest grając Ciri z tego co mi ziomek gadał Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Jest coś na rzeczy. Niekiedy pasek życia się albo nie regenerował albo robił to bardzo powoli. Ogólnie to nie lubię walczyć Ciri bo te mignięcia lubią się blokować na przeciwnikach zamiast przenikać. Jeżeli w 4 będziemy grać Cirillą to muszą mocno przebudować postać ale wątpię bo z racji tego, że nie przeszła Próby Traw mutageny, odwary, eliksiry idą do kosza. Raczej obstawiam zupełnie nową postać [może do wyboru baba/chłop/babochłop] w czasach początku cechów. Najchętniej przyjąłbym młodego Vesemira na szlaku. 1 Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 49 minut temu, oFi napisał: Te headshoty z kuszy to staram się sukcesywnie przez całą gre robić, ale nie mam pojęcia ile z nich aktualnie zostało zarejestrowanych Brakuje statusów. wczoraj zrobiłem wszystkie wiedźmińskie zadania i robiłem 10 killi wyrzuceniem w powietrze. Chyba z 50 kolesi poleciało w kosmos, potem poszedłem na inna miejscówkę i poszło w okolicach 12 typa. Dziwne te naliczenia, boje się tych HS. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 jak wpada headshot to pad wibruje Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Nie kojarzę żadnej wibracji. Podobno ekran faluje. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Nic nie faluje ani nie wibruje... tylko jak queen schodzi jedynie to jest wibracja. 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Nie kojarzę żadnej wibracji. Podobno ekran faluje. Przy prawidłowym hedzie, nie pamiętam dokładnie czy pad wibruje ale ekran na 100% zadrży w taki charakterystycznych sposób. Nie sposób tego nie dostrzec. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 5 godzin temu, Figuś napisał: na NG+ podobno zjebali balans na najwyższym poziomie trudności, a najbardziej odczuwalne to jest grając Ciri z tego co mi ziomek gadał Ciri poza samą końcówką w ogóle gra się słabo. Sama zadaje niewielkie obrażenia, a obrywa mocno. Jej walka 3 na 1 to ogólnie chyba najcięższy moment w grze, nawet biorąc pod uwagę dodatki. 2 Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Najsłabsze chwile w W3 to te gdzie prowadzisz Cirillę. Niestety. Cytuj
mario10 515 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Ja do niej podchodzę jako łącznika fabularnego. Fajnie, że nią sterujemy bo wiemy co faktycznie się dzieje i posiekać trochę nobków można, ale faktycznie to nic takiego sensownego się nie dzieje. Ale jak by zrobili pełnoprawną część z Ciri z pełnymi drzewkami rozwoju postaci i fajną historią to już by było coś. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Ja biorę na klatę to, że Ciri jest po prostu troche nieporadnym dzieckiem niestety i mimo swoich mocy jest jednak człowiekiem a nie Geraltem. Jej ruchy są często nieskoorygowane, o teleportach nie wspominając. Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 Odpaliłem DLC ale w Krew i Wino ciężko trochę, ale to nic bo nie pokazuje na mapie znaczników. Nie działa tez ostatnio quick resume na XSX…. Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 31 stycznia 2023 Opublikowano 31 stycznia 2023 Robię Aicziva Mesmer zabij 20 chlopa po akcji. I siedzę już z tym 2 godziny i mam może z 3 zabitych. Jakieś dobre Tipy polecicie? Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 31 stycznia 2023 Opublikowano 31 stycznia 2023 Hm mam podobną rozkminę z trofikiem polegającym na zabiciu wrogów z kuszy. Celuję w łeb, ustawiam walkę tak aby kończącym strzałem był ten z kuszy i nadal nie wpada. Ubiłem tak chyba ze stu bandytów i nie wiem o co kaman.. może nie zalicza strzałów w czerep? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi