mario10 515 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Ładna, ale dla mnie Ciri w W3 zrobili idealnie. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 26 grudnia 2023 Opublikowano 26 grudnia 2023 Według tego podsumowania PlayStation rok zacząłem z Wiedźminem i kończę Wiedźminem:)Wróciłem do gry po 8 latach aby ograć dlc a teraz pod koniec roku zdecydowałem się ograć podstawkę.I nadal jest fantastycznie, ba chyba nawet lepiej się gra niż kiedyś.Grafika tip top, 60 fps, responsywnosc sterowania, skróty do znaków i skrócone loadingi.Do tego zacząłem od dlc więc teraz podstawkę przechodziłem na ng+ które też jest jakimś urozmaiceniem .Kiedyś nie udało mi się zebrać wszystkich kart, i zrobić kilku upierdliwych trophy.Dziś celuję w platynę i jestem na dobrej drodze.Nie mogę w to uwierzyć jak świetnie napisane są postacie, wątki, i questy poboczne.Na prawdę przeskok z FF16 na W3 to jakbym się przeniósł 2 generację do przodu. 2 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia No i wpadła platyna.Zaskakująco szybko, tak na prawdę 80h podstawka zajęła bo 70 to były 2 dlcki.Świetna gra, choć nie bez wad.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Tak, z tym że ja najpierw ograłem dodatki bo nigdy ich nie grałem a podstawkę kiedyś przeszedłem na PS4( i na(pipi)aem 300h)A po dlc zacząłem story(10 msc po dlc więc sporą przerwa)na NG+ na najwyższym poziomie trudności.I dobrze że tak zrobiłem bo pod koniec gra już ciut mnie męczyła .Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia (edytowane) 5 godzin temu, Paolo1986 napisał: Jedno przejście do ? Da się na jednym przejściu, trzeba tylko dobrze poprowadzić dialogi do pełnego zakonczenia z Radowidem. No i mieć zawszę ogarnięte karty gwinta i wiedzieć gdzie kto chcę grać, bo parę osób jest w miejscach fabularnych, do których nie ma powrotu po zakończeniu lini questów. Edytowane 14 stycznia przez oFi Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Chłopaki jakie mody polecacie na PC? Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Czy po next-gen patchu zmienił się w jakiś sposób balans gry? Pytam, bo zamierzam pierwszy raz przejść grę z tym patchem na najwyższym poziomie trudności i zastanawiam się, czy ten build @Andżej nastawiony na alchemię ma szansę bytu: ? Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Dzisiaj mija 9 lat od premiery tego cudeńka! Ja wróciłem na trzecie przejście, na najwyższym poziomie trudności. Dodatkowo czytam ponownie całą wiedźmińską sagę 1 Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Strasznie źle wspominam ten poziom trudności, pamiętam że mega mnie wkurwiała misja z porońcem w deszczu i tymi duszkami. Framerate 15fpsów na sonce a duszki miały nas na 2 strzały Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Robię przejście z buildem Andżeja pod szermierkę i alchemię, więc będzie łatwiutko Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja (edytowane) Na najwyższym to powiedzmy pierwsze 20h może być trudniejsze. Potem z rozwiniętymi drzewkami jest legancko. Przy premierze olałem mocno alchemię, ale ze dwa lata temu robiłem platynę z buildem alchemicznym i bawiłem się zdecydowanie lepiej Edytowane 19 maja przez Bartolinsky 1 Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Na PS4 dwa podejścia. Kolejny już na PC z modami. Piękna gra. 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja A na mnie wciąż czeka pierwsze przejście w ogóle 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Hahaha @Paolo1986 nadrabia Asasyny, a Wiesiek boży wciąż czeka. 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja @KrYcHu_89Cooorwa, najlepsze kąski się bierze na koniec Cytuj
Homelander 2 059 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Ja skończyłem na Xboxie dwa razy, na Playstation raz i na Switchu raz. Na Steamdecku też mam i planuję ograć Cytuj
mario10 515 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Ja na razie na ps4 raz na ps5 raz i myślę nad drugim przejściem. Ale jeszcze nie teraz dam sobie jeszcze trochę czasu Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Chciałbym w końcu tego Wieśka bożego ograć na PS5. Muszę mieć tylko na to więcej czasu, może w okresie urlopowym Cytuj
Homelander 2 059 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Mi się już absolutnie nie chce biegać po pytajnikach siedząc przed tv. Przenośnie to jeszcze jeszcze. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Nie nazywaj się polakiem jak do 2024 nie ograleś Wiedzmina Bożego 3 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 12 minut temu, oFi napisał(a): Nie nazywaj się polakiem jak do 2024 nie ograleś Wiedzmina Bożego 3 Spoko, nie śmiem nazywać się polakiem Jestem Polakiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi