KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Jak dobrze jest wrócić po raz czwarty do W3, fajnie się gra w tą wersję next-gen :). Grałem zaraz po premierze patcha, ale tylko chwilę, a musze powiedzieć, że naprawdę sporo usprawnień i to nie tylko graficznych (RT oświetlenie naprawdę robi różnicę). Nowa kamera wypas, cutscenki wreszcie szerokokątne, jedzenie działa jak należy, masa drobnych rzeczy, które sprawiają, że jedna z najlepszych gier w historii jest jeszcze lepsza <3. 3 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Te 60 fps i oświetlenie to jakbym grał w nową grę pamiętam i nawet platynkę wbilem z uśmiechem na ustach, nawet robiąc ten glupi trofik ze strzelaniem z kuszy w głowę gamoni Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jak dobrze jest wrócić po raz czwarty do W3, fajnie się gra w tą wersję next-gen :). Grałem zaraz po premierze patcha, ale tylko chwilę, a musze powiedzieć, że naprawdę sporo usprawnień i to nie tylko graficznych (RT oświetlenie naprawdę robi różnicę). Nowa kamera wypas, cutscenki wreszcie szerokokątne, jedzenie działa jak należy, masa drobnych rzeczy, które sprawiają, że jedna z najlepszych gier w historii jest jeszcze lepsza <3. Na PC grasz? Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Też ostatnio włączyłem i byłem w totalnym szoku jak ta gra ładnie wygląda i działa nawet w porównaniu z nowosciami. Wcześniej grałem na PS4, a teraz w 4k na XSX. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca 3 godziny temu, bartiz napisał(a): Na PC grasz? PC 2 godziny temu, Faka napisał(a): To grafika z pc czy xsx/ps5? Taka to na PC Ale na PS5/XSX też jest dobrze. Cytuj
murzynn44 0 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Witam Ostatnio zacząłem przechodzić wiedźmina od nowa i nie mogę wykonać misji "O wysoką stawkę". Wygrałem karty od Dijkstry, Markizy, Vivaldiego i komanda Wiewiórek i dalej mi pokazuje że brakuje mi jednej karty. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić? Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca nie pominąłeś pojedynku w białym sadzie? jeśli pominąłeś ten tutorial tak to ta karta za niego była do odebrania pod drzewem wisielców Cytuj
murzynn44 0 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Tego nie pamiętam, da się to jakoś sprawdzić albo zrobić na tym etapie? Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca jeżeli pominąłeś tutorial to po tzw, ptokach ale nic straconego po tą kartę możesz zdobyć właśnie pod drzewem wisielców zaraz po przybyciu do Velen i trofik powinien normalnie wpaść jeżeli to była ta pominięta Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia kurła ten nowy set z next gen DLC wygląda zajebiście Spoiler a nawet jeszcze nieulepszony Cytuj
siudym 45 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia (edytowane) Może nic odkrywczego, bo update już sporo czasu dostępne, ale wstawiam moje porównanie trybu wydajności i ray tracing na Xbox Series X (i zapewne ps5 to samo bedzie). Jak dla mnie to jest spory dylemat w jakim trybie grać, bo różnica jest spora miedzy nimi. Sam ukończylem update w 30fps bo te płaskie cieniowanie bez RT kuło mnie w oczy. Mam nadzieję na PS5 Pro wyjdzie łatka RT w 60fps. https://www.youtube.com/watch?v=1FjsFRHbRtw Edytowane 19 sierpnia przez siudym Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia 54 minuty temu, siudym napisał(a): Może nic odkrywczego, bo update już sporo czasu dostępne, ale wstawiam moje porównanie trybu wydajności i ray tracing na Xbox Series X (i zapewne ps5 to samo bedzie). Jak dla mnie to jest spory dylemat w jakim trybie grać, bo różnica jest spora miedzy nimi. Sam ukończylem update w 30fps bo te płaskie cieniowanie bez RT kuło mnie w oczy. Mam nadzieję na PS5 Pro wyjdzie łatka RT w 60fps. https://www.youtube.com/watch?v=1FjsFRHbRtw Jasne, Ray Tracing w tej grze nadał jej kolejne nowe życie, jedna z najlepszych implementacji, to co się dzieje w Novigradzie, czy Skellige z pełnym RT jest najlepszą wizytówką tego trybu od mistrzów RT z Cyberka zresztą nie można było się spodziewać czegoś innego. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Gra ktoś w Wieśka na Switchu? Nie wiem czy jestem upośledzony czy w pstrykowej wersji nie ma opcji na ustawienie przybliżone kamery? Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Nie ma, tak samo jak na PS4 i XOne - to jedna ze zmian dostępnych tylko na mocniejszych sprzętach. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Będę musiał spróbować dzisiaj tej kamery z bliska dodanej do nex-genowej łatki. Przyzwyczaiłem się do widoku, gdzie więcej widzę wokół Geralta, ale zauważyłem na YT, że walki z tą nową kamerą wydają się bardziej dynamiczne. Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Nie no Wiesiek to jest jedna z kilku może gier do której chciałbym mieć dostęp już zawsze na zawsze 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września @Rozi Te screeny to z wersji PC? Szukałem trybu foto w wersji na konsole po łatce na XSX i PS5 i nigdzie nie ma, a widoczki są tak zajebiste, że człowiek co chwile chce robić zdjęcia. Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Z PS5, tryb foto jest po wciśnięciu R3 i L3. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września (edytowane) W dniu 14.09.2024 o 18:13, Rozi napisał(a): Z PS5, tryb foto jest po wciśnięciu R3 i L3. Damn. Edytowane 22 września przez LukeSpidey Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Mam pytanie o grę w gwinta: czy będąc po raz pierwszy w Wyzimie da się wygrać z tym Nilfgardczykiem? Próbowałem kilkanaście razy, ale wygląda na to, że chyba potrzebuję mieć lepsze karty. Pewnie muszę wrócić później. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi