Paolo1986 794 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada A jaki lv masz teraz? Ciekawi mnie, jaki poziom można uzyskać w grze. Ja póki co, przy pierwszym przejściu mam 22 level. Trafìłem po raz pierwszy na Skellige, ale wróciłem do Novigradu i Velen robić zaległe questy, coby jeszcze sensowny xp wpadał Zrobiłem jedno zlecenie na poziomie 12 i tyle xp wpadło Cytuj
mario10 548 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada No ale później tak to wygląda, że xp wpada za te niższe questy tyle co nic. Ale i tak je robiłem dla samej przyjemności Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Póki co 62lvl (ng+) No i w tym queście na 70 byle bandyci mi na hita 30-40% hp zabierają. Co lepsze na koncie 248k koron, a dopiero zaczynam czyszczenie Velen. Co do max lvl sprawdzę na zapisie ze zwykłej gry jaki mam. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada (edytowane) 5 minut temu, PiotrekP napisał(a): Póki co 62lvl. No i w tym queście na 70 byle bandyci mi na hita 30-40% hp zabierają. Co lepsze na koncie 248k koron, a dopiero zaczynam czyszczenie Velen. Nie lepiej włączyć sobie skalowanie poziomów niz ograniczać sobie swobodę w graniu ? Exp leci z zadan bodajże -6 od poziomu Geralta Edytowane 15 listopada przez Szymek Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada @Szymekz tego, co zauważyłem, exp dostajemy do poziomu -9 od naszego. Jak mamy poziom przynajmniej o 10 wyższy, to już exp wpada "śladowy" Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Ale jazda Płotką jak była tragiczna na premierę, tak dalej jest. Najgorsze jak czasem z dupy się zatrzyma, albo dziwnie skręca i się zaklinuje. Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada (edytowane) Nie jest tak źle, jak w KCD Chociaż ma chwile "zawieszki". Za to fajne są wyścigi konne, robiłem i w Velen i w Novigradzie. W zasadzie banalne Na starcie odstawiamy rywala i pędem do przodu. Jak koń się zmęczy, to wystarczy blokować gościa Edytowane 15 listopada przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada No nie wiem. Dziś pograłem 2h i z tym koniem same problemy. A to się zatrzymał bez powodu, a to "zrespił" w krzakach i nie dało się wyjechać... Pozatym wszystko gra i śpiewa. Pora ruszyć fabułę i dogłębnie zająć się Keirą Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada @PiotrekPwolę Triss Spoiler Za to Yennefer zostawiłbym ghulom Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada @Paolo1986 Keira to tylko przystawka. Oczywiście tylko Triss Spoiler Edit: 64lvl, a netflixowy set dopiero od 74 można założyć na ng+Musi sobie poczekać w skrzyneczce. 1 Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada (edytowane) Ja ulepszyłem w końcu cały set gryfa i zapewniłem sobie usługi Spoiler Hatorriego. To zapewne najlepszy kowal, bo pokazało mi komunikat, że mam dostęp do poziomu arcymistrzowskiego. Przy okazji robienia któregoś z questów odblokował mi się też drugi dodatek: Krew i Wino. Na razie z czerwoną czaszką No i tak prawie 60 godzin zleciało Edytowane 16 listopada przez Paolo1986 Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Mnie to rozpierdala jak ta gra żyje dalej swoim życiem po tylu latach. Czytam sobie was, tych "pierwszogrających" i choć mam dwa przejścia za sobą, takich serio z lizaniem ścian, to chyba sobie odpalę kolejny raz. No... i Gwint. Potrafiłem całe wieczory napierdalać w karty, praktycznie nie ruszając się z miejsca. Ale to w sumie tak, jak z pokerem w RDR. 1 Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Teraz, Okie from Muskogee napisał(a): Mnie to rozpierdala jak ta gra żyje dalej swoim życiem po tylu latach. Co Ty mówisz, przecież Wiesiek całkiem świeży jest. Kiedy to wyszło, trzy lata temu? ...o boże, o kurwa 1 Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada @Okie from Muskogee ja gram 4 raz teraz, na NG+. Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Jeśli gra jest z gatunku tych wybitnych, to nic dziwnego, że po tylu latach od premiery nadal żyje Cytuj
KrYcHu_89 2 376 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Na mocarnym PC, zresztą na konsolach też do pewnej skali jeszcze do tego kurewsko dobrze to teraz wygląda. Ta kamera, te nowe questy, zbroje, pierdoły, mody, najlepsza gra świat i niestety dlatego W4 będzie na 99% zawodem :/. Nie będzie Gerwalta na froncie, będzie woke, bedzie Unreal, chyba nie jesteśmy gotowi xD. Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): W4 będzie na 99% zawodem :/. Wypluj te słowa W4 będzie kolejną grą życia Cytuj
Donatello1991 1 441 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Jeśli to nie będzie reboot z Geraltem to tak, będzie niewypał. Cytuj
KrYcHu_89 2 376 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Teraz, Paolo1986 napisał(a): Wypluj te słowa W4 będzie kolejną grą życia Hope so . Natomiast zawsze będzie jeszcze rimejk jedynki, jakby coś nie pykło. Swoją drogą ciekawe, jak bardzo podobne do siebie będą obie gry. W sensie 4 i rimejk. Teraz, Donatello1991 napisał(a): Jeśli to nie będzie reboot z Geraltem to tak, będzie niewypał. Będzie rimejk 1 i 4. Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada @Paolo1986 spotkałeś Spoiler Letho? Jak tak to jak zrobiłeś jego zadanie? Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada @PiotrekPtak Spoiler Spotkałem Letho w folwarku Reardonów i pomagałem mu przez cały czas. Ostatecznie odesłałem go do Kaer Mohren. Cytuj
tjery 1 262 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Na mocarnym PC, zresztą na konsolach też do pewnej skali jeszcze do tego kurewsko dobrze to teraz wygląda. Ta kamera, te nowe questy, zbroje, pierdoły, mody, najlepsza gra świat i niestety dlatego W4 będzie na 99% zawodem :/. A zaraz premiera nowego HDRP od Hulka i kolejne przejście Ładnie on te tekstury odpicował w tej najnowszej wersji Cytuj
Homelander 2 213 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Triss>Yennefer zawsze i wszędzie. Nie wiem jak można woleć tę pyskatą, wredną i zadufaną w sobie babe niż miłą i uśmiechniętą Triss 2 Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada W przypadku Triss czuje się tę chemię na ekranie. Za to Yen można zostawić ghulom 1 Cytuj
tjery 1 262 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada 26 minut temu, Homelander napisał(a): Triss>Yennefer zawsze i wszędzie. Nie wiem jak można woleć tę pyskatą, wredną i zadufaną w sobie babe niż miłą i uśmiechniętą Triss Może gdybym nie czytał książek i na podstawie samej gry to tak, ale mając z tyłu głowy książki to tylko Yen 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi