Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo1986 napisał(a):

Ale mówimy tutaj o grze, a nie książkach:nosacz2:

No ale ciężko grając w grę  nagle zapomnieć to co się działo w książkach ;)

Opublikowano
35 minutes ago, tjery said:

Może gdybym nie czytał książek i na podstawie samej gry to tak, ale mając z tyłu głowy książki to tylko Yen 

Czytając książki to jeszcze bardziej. Przecież ona w książkach jest jeszcze gorsza niż w grach. Będąc z Geraltem rżnie się z innym i to jest ok. Ale jak on miał dość jej pojebania to wielkie mecyje. Serio, jeżeli mam pokazać palcem jakieś toksyczne babsko czy to w literaturze czy to w filmie, to obok Izabeli Łęckiej to byłaby to właśnie Yennefer

Opublikowano

Mnie dżenyfer po prostu w grze od początku wkurviała. Swoim wyglądem, gadkami i ogólnie całokształtem. Gry idą swoją drogą, a tam przez całą trylogię była Triss. Zresztą niech ten garbaty mutant wraca na tego swojego konia z rogiem, bo widać to jej pasuje.

Opublikowano

Grałem już dwa, no prawie trzy razy, ale ostatniego przejścia na konsoli nie dokończyłem. Zatrzymałem się na początku dodatku Krew i Wino, chętnie bym wrócił, ale nie pamiętam w jakim miejscu mam zapisy na PC i czy w ogóle mam. Tak od początku to chyba nie dam rady, a ostatnie DLC przeszedłem tylko raz dawno temu na PC, chyba zaraz po premierze.

Z drugiej strony jakbym trochę modów wrzucił... Kto wie.

Opublikowano
21 minut temu, Homelander napisał(a):

Czytając książki to jeszcze bardziej. Przecież ona w książkach jest jeszcze gorsza niż w grach. Będąc z Geraltem rżnie się z innym i to jest ok. Ale jak on miał dość jej pojebania to wielkie mecyje. Serio, jeżeli mam pokazać palcem jakieś toksyczne babsko czy to w literaturze czy to w filmie, to obok Izabeli Łęckiej to byłaby to właśnie Yennefer

Nieee, ten związek jest niebanalny i na swój sposób przepiękny, świetnie to Sapek oddał

Opublikowano
3 minutes ago, tjery said:

Nieee, ten związek jest niebanalny i na swój sposób przepiękny, świetnie to Sapek oddał

Dzięki za coś takiego, serio :D Ja za każdym razem współczułem Geraltowi tego, że się w niej zakochał. 

• This 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Ktoś grał w wersję ps5 I pc? Duża różnica w grafice? 

Bym napisał wprost, że bardzo duża (szczególnie z modami, ale sam RT + wyższe ustawienia na PC robią niesamowitą robotę), ale znowu będzie, że deprecjonuje konsole, więc tego nie napiszę ;)

Wpisz se mnie w wyszukiwarkę we wrzuć screena, wrzucałem tam skriny z W3 po premierze next gen wersji z RT, będziesz mógł sam porównać

Edytowane przez tjery
Opublikowano
28 minutes ago, tjery said:

Eee, Triss to ciepła klucha, dziewczyna, która chciałaby coś więcej, ale Geralt traktuje ją jak psiapsi

Chyba masz za mało wrażeń w prawdziwym życiu, że w grze preferujesz takie wredne babsko, która chce dominować w każdym aspekcie lol

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

Chyba masz za mało wrażeń w prawdziwym życiu, że w grze preferujesz takie wredne babsko, która chce dominować w każdym aspekcie lol

Nie, raczej ich historia z książek zbyt mocno weszła do głowy i Triss w grze jest zupełnie poza kręgiem moich zainteresowań ;)

Opublikowano
2 minutes ago, tjery said:

Nie, raczej ich historia z książek zbyt mocno weszła do głowy i Triss w grze jest zupełnie poza kręgiem moich zainteresowań ;)

A to racja, ja też zawsze książkowego wyboru dokonywałem. Zawsze z zniesmaczoną miną :D

Opublikowano
Just now, PiotrekP said:

Puściłem teraz Keire, już Radowid ją gorąco powita :kaz: 

Człowiek sobie biegnie przez las, ciacha wilki, a tu wyskakuje Leszy 10+lvl, sprzedaje Gerwaltowi 2 gongi i trzeba wczytywać grę. 

Dlatego ta gra to powinien być action adventure a nie rpg