Bzduras 12 803 Opublikowano 23 listopada 2024 Opublikowano 23 listopada 2024 Czyli pięć stówek leży mi na półce, gotcha Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 23 listopada 2024 Opublikowano 23 listopada 2024 U niektórych z was to pewnie wieleK leży na półkach w postaci gierek i kolekcjonerek różnych Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 23 listopada 2024 Opublikowano 23 listopada 2024 Miałem iść z Tasakiem na Juniora, ale znowu nie pykło. W sumie 4 przejście i nigdy tej opcji nie wybrałem. Wyszło za to według planu Triss, a dżenyfer madka polka zamiast pilnować córuni, albo chociaż jej teraz szukać, to szlaja się po lesie i szuka koni z rogiem na łbie. A jak nie, to pewnie psuje kolejne łóżko. @Paolo1986 za swoje figsy z EK miałem kilka konkretnych ofert, ale nie sprzedaje. Ale to tak offtopując Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 23 listopada 2024 Opublikowano 23 listopada 2024 Ja przy moim pierwszym przejściu Spoiler zrobiłem z krasnoludami Tasaka wjazd na posiadłości tego Skurwiela Z kolei jak ostatnio byłem na Skellige i robiłem fabułę Spoiler w queście Echa Przeszłości, to mnie Yen tak wqrwiła, że miałem ochotę sprzedać jej gongaAle się nie dało Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 Na tym moim buildzie w "Postać" to póki co lepiej mi stosować Aard + Igni niż machać mieczem. Ma to niezłego kopa i odnawia się błyskawicznie. Czterech gnoi Juniora wyleciało, to strumień ognia i nie było co po nich zbierać. Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 Mój Geralt teraz "wyprzedza" poziomem wielu przeciwników i gra robi się powoli samograjem Z drugiej strony zagłębiam się w świetną fabułę, zwiedzam i podziwiam widoczki NG+ będę robił na najwyższym poziomie trudności, mam już wypracowane taktyki. Quen z rozładowaniem tarczy do obrony, aksji do prania mózgów, aard do ogłuszania ludzi i uziemiania latających potworów, yrden na upiory, igni dobry w wielu przypadkach No i typowo wiedźmiński "taniec" Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 A na jakim poziomie trudności grasz? Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 Od początku na 2 z 4. Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 Ja na tym NG+ też gram obecnie na drugim i raz jest łatwo jak Rambo, a czasem trzeba się pilnować, bo kolejny cios może być śmiertelny. Prawilnie Triss została, teraz odbić Jaskra i zająć się resztą rzeczy z Novigradu i okolic (dni Radowida są policzone). dżenyfer niech sobie czeka. Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 Za drugim przejściem liczę na Dlatego przejście na najwyższym poziomie jest konieczne Cytuj
Farmer 3 283 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 W drodze do platyny bardziej od DKZ przejmowałbym się headshotami z kuszy. Jest to tak przyjemne jak jazda na Płotce. Jakby co to sposób ze spawnami na Skelige wciąż działa i jest to chyba najszybszy sposób na wbicie tego dzbana. Na DKZ właściwie dwóch ostatnich bossów może sprawić problemy jak jedzie się na nich z młynkiem. Chyba wszystkie buildy nadają się na te walki jeżeli są odpowiednio zbudowane. Na znakach ratujesz się przede wszystkim Quen, a pod eliksiry to oczywiście Jaskółka plus odwar zamieniający dmg na leczenie. Przy buildzie typowo pod miecze trzeba trochę więcej uważać i sporo się natańczyć Spoiler [glównie z Imlerithem i jego teleportami] bo biją mocno, a eliksiry szybko zatruwają Dżeralta. 1 Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 U mnie to Igni jakieś op się zrobiło, bo mieczem się muszę namachać, a ogniem idzie to od strzała. Testowałem to też na wyższych lvl przeciwnika i jest podobnie. Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 20 godzin temu, Farmer napisał(a): W drodze do platyny bardziej od DKZ przejmowałbym się headshotami z kuszy. Jest to tak przyjemne jak jazda na Płotce. Jakby co to sposób ze spawnami na Skelige wciąż działa i jest to chyba najszybszy sposób na wbicie tego dzbana. Na DKZ właściwie dwóch ostatnich bossów może sprawić problemy jak jedzie się na nich z młynkiem. Chyba wszystkie buildy nadają się na te walki jeżeli są odpowiednio zbudowane. Na znakach ratujesz się przede wszystkim Quen, a pod eliksiry to oczywiście Jaskółka plus odwar zamieniający dmg na leczenie. Przy buildzie typowo pod miecze trzeba trochę więcej uważać i sporo się natańczyć Pokaż ukrytą zawartość [glównie z Imlerithem i jego teleportami] bo biją mocno, a eliksiry szybko zatruwają Dżeralta. Ja idę głównie w znaki i szybkie ataki. Z quen niemal się nie rozstaję Co do tego pucharka za headshoty z kuszy, to dzięki za porady. Do tej pory może 2 udało mi się zrobić. Ale się na tym specjalnie nie skupiałem jeszcze. Pewnie trochę czasu trzeba będzie poświęcić Cytuj
KrYcHu_89 2 403 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 1 minutę temu, Paolo1986 napisał(a): Ja idę głównie w znaki i szybkie ataki. Z quen niemal się nie rozstaję Co do tego pucharka za headshoty z kuszy, to dzięki za porady. Do tej pory może 2 udało mi się zrobić. Ale się na tym specjalnie nie skupiałem jeszcze. Pewnie trochę czasu trzeba będzie poświęcić Polecam też Diabli Dół, przynajmniej w OG tam wbiłem, pełno chłopów do bicia tam było. Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 (edytowane) @KrYcHu_89ten sposób już nie działa, przynajmniej w najnowszej wersji na PS5. Edytowane 25 listopada 2024 przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 Za każdym razem śmieszy Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 @PiotrekPNa telefonie choooya tu widać Ale pamiętam tę misję, nie tak dawno ją robiłem Trolle jak to trolle są durne i łatwo je nabrać Ostatnio jak robiłem misję Spoiler z poszukiwaniem Hjalmara na Skellige, to znalazłem jednego gościa, którego trolle chciały ugotować. Ale zagraliśmy w zgadywanki, wygrałem i puściły go wolno Cytuj
drozdu7 2 904 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 @Paolo1986 Ty grasz w tylko w wielkie gry z otwartymi światami w które możesz się zanurzyć na dziesiątki godzin? bo kojarzę Cię z takich molochów przede wszystkim Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 @Paolo1986 to rozjaśnij sobie ekran. Nie pamiętałem jak blisko można podejść, zanim się scenka aktywuje. Nigdy nie miałem sumienia tych trolli zabijać, równe chłopaki z nich. 1 Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 (edytowane) 10 minut temu, drozdu7 napisał(a): @Paolo1986 Ty grasz w tylko w wielkie gry z otwartymi światami w które możesz się zanurzyć na dziesiątki godzin? bo kojarzę Cię z takich molochów przede wszystkim W dużej mierze tak właśnie jest 9 minut temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 to rozjaśnij sobie ekran. Nie pamiętałem jak blisko można podejść, zanim się scenka aktywuje. Nigdy nie miałem sumienia tych trolli zabijać, równe chłopaki z nich. Trochę lepiej Trolle zabijałem tylko te, które stanęły mi na drodze. @PiotrekPa co robisz z sukkubami? Edytowane 25 listopada 2024 przez Paolo1986 Cytuj
oFi 2 511 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 5 godzin temu, PiotrekP napisał(a): Za każdym razem śmieszy A mnie zawszę śmieszy początek questu na katakana: 1 Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 26 listopada 2024 Opublikowano 26 listopada 2024 @oFi katakan, jasne. Pewnie musiał się spotkać z dżenyfer. Na trzeźwo się nie da. 1 2 Cytuj
Plugawy 3 715 Opublikowano 26 listopada 2024 Opublikowano 26 listopada 2024 Dżenyfer najlepsza laska a nie ta rozlazła Tris z wiszącymi sakwami. Już ją widze jak się rozlała na kanapie na końcu gry. Dobrze, że wybrałem Yen, kobieta z charakterem dla prawdziwego mężczyzny. 2 Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 26 listopada 2024 Opublikowano 26 listopada 2024 Jak spróbujesz być wobec niej prawdziwym mężczyzną, to strzeli focha, wywali cię przez portal na bagna i pójdzie się zabawiać z jakimś koniem z rogiem na łbie. Cytuj
Agent_Man 172 Opublikowano 27 listopada 2024 Opublikowano 27 listopada 2024 10 godzin temu, PiotrekP napisał(a): Jak spróbujesz być wobec niej prawdziwym mężczyzną, to strzeli focha, wywali cię przez portal na bagna i pójdzie się zabawiać z jakimś koniem z rogiem na łbie. Ale nakłoniła Geralta do wymiany łóżka na nowsze, czyli nie taka zła z niej kobieta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi