Paolo1986 793 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia No ale takie postacie właśnie się pamięta A jak któraś jest kompletnym nołnejmem, idzie szybko w zapomnienie Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Ona akurat jedną z tych person o której chce się zapomnieć. Niestety jeszcze mi się w grze pojawi, irytując jak komar. Zamiast Jaskrowi, to jej się powinno gonga sprzedać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Narcystyczną, zapatrzoną w siebie paniusię, która myśli że jest naj-istotą na świecie. Dlatego tak mnie wpienia. Na tyle świetnych postaci, włącznie z tymi z DLC i drugiej tak irytującej persony w tej grze nie ma. Radowid jest źle napisany. W grze nie ma żadnego uzasadnienia by Spoiler Nie pomóc w jego zamachu. 1 Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia @Zwyrodnialec dlatego zawsze robię ten quest. To było bardzo fajne, wygodne łóżko... Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia A ja uważam, że Radowid jako postać jest dobrze napisany Spoiler Idealnie, by go zayebać, co też ostatnio uczyniłem 1 Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Dla mnie zabicie go to jeden z priorytetów przy każdym podejściu. Ale emhyra też nie lubię. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi