Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kusza nadaje się tylko do zabijania podwodnych stworzeń, ewentualnie do strącania z nieba tych latających.

A, świeżaki (hehe) co piszecie o Quen, Quen, Quen. Zróbcie sobie builda pod szermierka + alchemia, czyli tak jak było w książkach. Legendarny build, od legendarnego usera @Andżej, wiedźmina ze Szkoły Rimmingu (pozdro dla kumatych)!

Opublikowano
36 minut temu, Rozi napisał(a):

Kusza nadaje się tylko do zabijania podwodnych stworzeń, ewentualnie do strącania z nieba tych latających.

A, świeżaki (hehe) co piszecie o Quen, Quen, Quen. Zróbcie sobie builda pod szermierka + alchemia, czyli tak jak było w książkach. Legendarny build, od legendarnego usera @Andżej, wiedźmina ze Szkoły Rimmingu (pozdro dla kumatych)!

Taa, Wiedżmin  3 i rozkminianie buildów, które w tej grze nie istnieją. Ale można i tak.

• beka z typa 1
  • This 1
Opublikowano
39 minutes ago, tjery said:

Taa, Wiedżmin  3 i rozkminianie buildów, które w tej grze nie istnieją. Ale można i tak.

Ty w ramach sztuki dla sztuki rozkminiasz graficzne mambo jambo, niech ktoś inny w ramach sztuki dla sztuki rozkminia buildy w Wiedźminie

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem znaki dają potężną przewagę:shotgun: W każdej sytuacji można znaleźć optymalny znak lub ich kombinację:)

Jedynie, co zauważyłem, to obecnie, mając 49 poziom i arcymistrzowski set gryfa (pancerze, z wyłączeniem mieczy), Geralt ma jednak słabą obronę.

@PiotrekPteż narzekałeś coś, że słabo u Ciebie z defensywą?

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano

@Paolo1986 tzn gram na drugim poziomie i kilka trafień powoduje że Gerwalt leży trupem. Mam 89lvl i właśnie mogłem założyć ulepszony set z serialu, więc zobaczę jak będzie. 

No ale fakt, że z defensywą słabo. Za to np. fabularny Lodowy Gigant czy Leszy to 2-3 szybkie Igni i po sprawie. 

Tak to u mnie wygląda:

2024-12-30_1114_1.thumb.png.d981360b57d343c212e95e342524d3bc.png

Opublikowano

Oglądam akurat serial na netflixie i podoba mi się jego armor. Jak będę robił ng+, to też poszukam:)

Powoli będę kończył KiW, akurat odblokowałem misję

Spoiler

Leże bestii. Autentycznie było mi żal Regisa i tego, jakie tortury musiał przejść w poprzedniej misji:/Niby to wampir, ale swój chłop, tak jak w książkach:drakeyeah: