Paolo1986 812 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 zdobyłeś już wstążkę w KiW? Na razie skończyłem questa Spoiler Leże bestii, szukałem Dettlafa z Regisem. Cytuj
PiotrekP 1 931 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 To koniecznie ją zdobądź jak będzie okazja. To quest fabularny, nie przegapisz. Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Spoko, na razie to pewnie jeszcze przede mną. Trafiłem na kolejny już bal Spoiler Z jej miłością Anną Robiłem za to tego questa pobocznego z Płotką w roli głównej, o którym wspominał @Zwyrodnialecw temacie poświęconym dodatkowi KiW. Nieźle się uśmiałem, dobre to byłoGłos W. Manna jest nie do podrobienia. W ogóle ile fajnych smaczków w postaci różnych nawiązań można zauważyć w tej grze Cytuj
PiotrekP 1 931 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Biorę się za SzK na tym NG+. Już mi się micha cieszy na spotkanie z Witoldem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi