Wojtas1986 1 622 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 Aż NG albo Santa Monica pokarze co da sie wycisnąć z PS4. Cytuj
balon 5 377 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 każdy screen wygląda inaczej, komu wierzyć sami sie aż chyba przekonamy efektu końcowego Tylko i wyłącznie Fankowi ! Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) Najlepszy sposób na hype przed grą, gratisowo przypomnienie historii sagi. Edytowane 30 marca 2015 przez Humulin Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 -zbroje mają pięć poziomów, pojawiają się różne sety. -Włosy oraz broda będą rosnąć. -W trakcie pływania łodzią możemy zostać zaatakowani przez wodne stworzenia, z którymi trzeba będzie walczyć. Musimy uważać na łódź, która może zostać zniszczona – nawet przez skały. -Umiejętności Wiedźmina będzie można wykorzystywać nawet w trakcie jazdy koniem. -Na grę trzeba będzie przeznaczyć ponad 200 godzin (dla 100% ukończenia). - Jeden z graczy zapytał wprost – czy pojawi się pogorszenie grafiki na PlayStation 4 ze względu na kontrakt z Microsoftem? Ale nie powinniśmy się o to obawiać. Twórcy nie będą pogarszać grafiki. - Lepiej grać na PC (minimalne ustawienia) czy na Xboksie One? Zdecydowanie na konsoli Microsoftu. - Pozycja na Xboksie One wygląda naprawdę dobrze – różnicą w przypadku konsol jest tylko rozdzielczość (900 vs. 1080p), ale „Gry są takie same”. - Grę na PlayStation 4 można porównać do pozycji na PC z wysokimi ustawieniami. http://m.ppe.pl/news-34788-kolejna_masa_szczegolow_z_wiedzmin_3__dziki_gon___gra_na_konsolach_wyglada_identycznie.html Cytuj
Daffy 10 636 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 fanek jak zwykle grafa grafa grafa do mnie niech to wyglada i jak na pc w low wazne by trzymalo 30fps, te buildy co pokazuja dotychczas z konsol sa dla mnie nie do zaakceptowania w tej kwestii 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) Ficuś - jak ty w większości grasz w indyki na vicie, to może tobie nie robi różnicy grafika ale niektórzy chcą pograć w prawdopodobnie najlepszego rpg-a ever w możliwie to najładniejszej oprawie Edytowane 30 marca 2015 przez Fanek Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Oj tam, i tak będziesz grał Ficek. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Ficuś - jak ty w większości grasz w indyki na vicie, to może tobie nie robi różnicy grafika ale niektórzy chcą pograć w prawdopodobnie najlepszego rpg-a ever w możliwie to najładniejszej oprawie Na konsolach są ustawienia wysokie, ale tylko niektórych opcji (np. tekstur), lecz będą znacząco przegrywać z PC pod względem cieni, oświetlenia, shaderów, efektów cząsteczkowych czy drobnych detali. Chcesz pograć w prawdopodobnie najlepszego rpg-a ever w możliwie najładniejszej oprawie, to zainwestuj w PC, gdzie masz ustawienia ultra (znacząco ładniejsze od wysokich) i dodatkowo framerate na poziomie 60 klatek. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Za takiego PC to płacisz chyba 7,5K w tym momencie Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Ficuś - jak ty w większości grasz w indyki na vicie, to może tobie nie robi różnicy grafika ale niektórzy chcą pograć w prawdopodobnie najlepszego rpg-a ever w możliwie to najładniejszej oprawie Na konsolach są ustawienia wysokie, ale tylko niektórych opcji (np. tekstur), lecz będą znacząco przegrywać z PC pod względem cieni, oświetlenia, shaderów, efektów cząsteczkowych czy drobnych detali. Chcesz pograć w prawdopodobnie najlepszego rpg-a ever w możliwie najładniejszej oprawie, to zainwestuj w PC, gdzie masz ustawienia ultra (znacząco ładniejsze od wysokich) i dodatkowo framerate na poziomie 60 klatek. W ultra to zagrasz na PC, ale później, bo na premierę nie będziesz mieć tego odblokowanego w opcjach. Konsole to pewnie będzie taki miks ustawień medium-high. Nie wiem jak jak wytrzymam do premiery. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Skąd info, że na premierę nie będzie ustawień ultra? Nigdzie nie moge tego znaleźć w sieci Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Ja czytałem, że tego najtrudniejszego poziomu trudności nie będzie. Ustawienia Ultra będą, nie było ich tylko w tym pokazie co był niedawno. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Ja tez slyszalem, ze ultra maja byc pozniej. Jednak reki nie dam sobie uciac. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Skąd info, że na premierę nie będzie ustawień ultra? Nigdzie nie moge tego znaleźć w sieci Gdzieś na ich forum. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Nadal sie obawiam ze wywala premiere na lato/jesień. Załamka by była całkowita Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Nadal sie obawiam ze wywala premiere na lato/jesień. Załamka by była całkowita Nie kracz. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Już raz przesunęli premierę, by poprawić błędy. Ostatnio gdzieś czytałem, że ponoć dużą większość już wyeliminowali. Także raczej w maju powinniśmy grać Oby. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Nadal sie obawiam ze wywala premiere na lato/jesień. Załamka by była całkowita Kolejna obsuwa nie wchodzi w grę. Maszyna marketingowa już się rozkręca więc gdyby teraz wyskoczyli z inną datą to ludzie by ich zjedli. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) Ficuś - jak ty w większości grasz w indyki na vicie, to może tobie nie robi różnicy grafika ale niektórzy chcą pograć w prawdopodobnie najlepszego rpg-a ever w możliwie to najładniejszej oprawie Na konsolach są ustawienia wysokie, ale tylko niektórych opcji (np. tekstur), lecz będą znacząco przegrywać z PC pod względem cieni, oświetlenia, shaderów, efektów cząsteczkowych czy drobnych detali. Chcesz pograć w prawdopodobnie najlepszego rpg-a ever w możliwie najładniejszej oprawie, to zainwestuj w PC, gdzie masz ustawienia ultra (znacząco ładniejsze od wysokich) i dodatkowo framerate na poziomie 60 klatek. dla mnie cena nie gra roli, na setup do PS4 wydałem ponad 6k pln ale mniejsza o to ja po prostu pier.dole gre na PC i rzygam tym Edytowane 30 marca 2015 przez Fanek 1 Cytuj
nes 0 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Panowie, zaczekajmy na gameplay z PS4 i obejrzyjmy w jakości źródłowej na playerze z aktualnymi codecami (ma to b. duże znaczenie). Trzymam kciuki, abyśmy otrzymali to wspomniane przez PR' owca z RED high, we wszystkich aspektach oprawy graficznej. Szczególnie w kwestii roślinności, bo poza tym i nienachalnym pop'upem oprawa w styczniowych pokazach rzeczywiście reprezentowała ''wysokie'' z PC. Jeśli optymalizacja framerate'u nie odbyła się kosztem cięć to przewiduję, że oprawa jako całość będzie świetna. Co do Ultra z PC, to każdy, kto sobie może odpalić Wiedźmina w takiej jakości niech gra w najlepsze ciesząc się najdrobniejszymi, dopieszczonymi szczegółami, wysoką rozdziałką i animacją śmigającą w ramce. Myślę, że generalne wrażenia będą mimo wszystko zbliżone i powodów do płaczu nie będzie. A ''analizatorów'' pikseli podpuszczających co bardziej podatnych na zaczepki ''wyższościowe'' i tak nie braknie, bez jatki się nie obejdzie;) Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Wiedźmina 2 skończyłem na X360. Przymknę oko na niedociągnięcia doceniwszy kunszt wykonania. Ależ ta gra zamiecie daj Bóg bym na czym ograć. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Utone, i nie będę żałował. Sam ograłem na xboxie Zabójcy Królów i wbiłem calaczka nie nudząc się ani chwili. Mam nadzieje że mnie nie przytłoczy wielkością i ilością możliwych zadań Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi