Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Oglądam w kółko, cały czas ciary mam. Wracam do czytania "Chrztu ognia" mimo, że w pracy jestem Uważaj na szefa bo się pojawi nie wiadomo z skad jak Regis
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Przez ponad półtora roku już może zdążył przeczytać Przy okazji Regisa, to ciekawe czy w jakiś sposób go 'zregenerują' i wsadzą do trójki? A jeszcze lepiej, jakby dali też choćby nawet krótki epizod z Cahirem i Milvą, w jakichś zaświatach, czy innym świecie/czasie do którego można by trafić za pomocą Ciri. Twórcy mają dzięki niej ogromne pole do fantazji i popisu. Fani byliby w siódmym niebie. Edytowane 16 kwietnia 201510 l przez Hum
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Nie idźmy w tę stronę - zaświaty to byłaby już istna przeginka i bardziej "uwierz w ducha" a nie Wiedźmin... ;-)
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Geralt już w złocie i jedzie do tłoczni “Ostatnie trzy lata to okres naprawdę ciężkiej pracy” - mówi Adam Badowski, szef studia CD PROJEKT RED. “Spędziliśmy dziesiątki tysięcy godzin, aby zaprojektować, stworzyć i oddać Wam przygodę, która - kolokwialnie rzecz ujmując - zarządzi” - dodaje Badowski. “Wiedźmin >>w złocie<< to nasze małe święto, koniec pewnego etapu dla załogi, ale jednocześnie początek Waszej przygody - od zapomnianych jaskiń w Skellige, przez mroczne lasy Ziem Niczyich, do pełnego korupcji i przepychu Novigradu. Ten świat naprawdę żyje i już niebawem dostaniecie go na własność” - podsumowuje Badowski.
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Wlasnie zakupilem najnowszy numer Famitsu i oprocz Dying Light sa tez 4 strony z Wieskiem jako Famitsu Choice! Wyszlo na to ze i Japonczycy sie tez Wieskiem jaraja ) Jako Polak jestem dumny 2 polskie gry w najpoczytniejszym Japonskim magazynie o_O Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l wygląda, że mamy zapis z PS4 wygląda to jak z pc tylko ikonki pod przyciskami zmienili...czy sie myle
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Rzeczywiscie wyglada to jak pierwsza wersja trailera tylko z innymi guziczkami. Jak dla mnie to super wiadomosc, spodziewalem sie konkretnych ciec.
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l panowie przeciez to nie jest z ps4 tylko ikonki zmienili by dac to na oficjalny kanal playstation
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l i stwierdziles to po nagraniu z jew tuba? aha spoko ziomek propsy dzięki za propsy
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Aha, to jest ten sam film co był - ale jak pisze w ramce, że Sony to betonowo, iż to wersja PS4. Fanek
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l :facepalmz: Zobaczysz Fanku PS4 pewnie bliżej premiery. Albo dopiero jak sam włączysz u siebie.
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l porównałem teraz youtube pc i ten ps4 na stop klatce i wersje są niemal identyczne macie racje to nie jest koniecznie właściwy gameplay z PS4 tak wiec edytowałem górny post, my bad
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Jakie to jest piekne Taniec smierci, ten moment w 1 minucie kiedy zabija typka, drugiego atakuje i po jego bloku robi plynny obracajacy unik od wroga, hnggggg
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l :obama: :obama: Whoa...taki system walki...dobra fabula...i gigantyczny swiat.
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Z ciekawości wszedłem sobie na oficjalne forum witchera, a tam tylko ból dupy o jakość grafiki :E Pisanie, że konsolowcy powinni czuć się oszukani, bo nie ma gameplayu z konsol, a teksty branży można w "rzyć" wsadzić że grafika podobna i na pewno dostaniemy low Panowie w 20 klatkach na sekundę. Czarę goryczy przelał post na temat grania na padzie w RPG (oczywiście z podtekstem xD) nie zamierzam męczyć się z RPGami na padzie, jestem starym graczem, a nie konsolowcem, bo nie zarobiłem na sprzęt to kupię PS4 Edytowane 18 kwietnia 201510 l przez Starh
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Śledzę oficjalne forum, ale niestety zdecydowanie za dużo jest tam bólu dupy ze strony wielu użytkowników. REDzi wypuszczają świetny materiał, to Ci i tak znajdą fragment, w którym trawa wygląda bardziej płasko albo jest jej za mało. Potem zaczyna się dyskusja na ten temat przez kolejne 20 stron. Już nie wspominając o narzekaniu na typy zbroi. No ale cóż, może po prostu ja nie przywiązuje do wielu "problemów" tak dużej wagi. Liczę na świetną zabawę, głównie pod kątem klimatu, fabuły, muzyki i genialnie napisanych dialogów.
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l pieknie na przykladzie oficjalnego forum widac jak rakowy charakter ma nasze spoleczenstwo - jak my we krwi mamy te narzekanie
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l ZAMÓWIONE PRODUKTY Wiedźmin 3: Dziki Gon - Edycja Kolekcjonerska 349,99 zł Oj będzie grane Byle do 19 maja. Zamówiłem kuriera bo nie rozumiem kto by chciał o 24 w nocy do paczkomatu jechać. Poza tym pamiętam premierę Wiedźmina 2 i niedziałającą o północy grę (jakieś 5 mb pobrać dodatkowo miało ale serwery padły) Ja tam nie narzekam. Mam kartę 2gb zamiast 4 gb rekomendowanych ale na high zagram. Grafika dla mnie nie jest tak ważna za to płynność szczególnie podczas walki to jest ważne. Śmieszy mnie szczególnie dyskusja na forum wiedźmina o tym jak źle to będzie zoptymalizowana gra jak jeszcze nie wyszła. Lubię narzekaczy co nie zagrali a już wiedzą Edytowane 18 kwietnia 201510 l przez blantman