Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Mroku, ja miałem brać wiedźmina na PS4 bo unikam piracenia. Ale CDP ściemnia, nie chcą pokazać Gameplay-u z PS4 bo nie ma czym się chwalić i pewnie hype by opadł. Ściemnjaja, że będzie high blablabla. Ja kupiłem USB Bluetooth do mojego PC aby podłączyć DS4 bezprzewodowo i tez wybieram tak bardzo promowana wersje PC ale tą darmową od Reloaded. W maju wybiorę Street Fighter 4 przykro mi, ale musisz umrzeć
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Mroku, ja miałem brać wiedźmina na PS4 bo unikam piracenia. Ale CDP ściemnia, nie chcą pokazać Gameplay-u z PS4 bo nie ma czym się chwalić i pewnie hype by opadł. Ściemnjaja, że będzie high blablabla. Ja kupiłem USB Bluetooth do mojego PC aby podłączyć DS4 bezprzewodowo i tez wybieram tak bardzo promowana wersje PC ale tą darmową od Reloaded. W maju wybiorę Street Fighter 4 Czyli dlatego że na ps4 ma być gorsza wersja więc zamiast kupić grę na pc to ją spiracisz ? Fuck logic
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Mroku, ja miałem brać wiedźmina na PS4 bo unikam piracenia. Ale CDP ściemnia, nie chcą pokazać Gameplay-u z PS4 bo nie ma czym się chwalić i pewnie hype by opadł. Ściemnjaja, że będzie high blablabla. Ja kupiłem USB Bluetooth do mojego PC aby podłączyć DS4 bezprzewodowo i tez wybieram tak bardzo promowana wersje PC ale tą darmową od Reloaded. W maju wybiorę Street Fighter 4 Forum CDPR przyjmie Cię z otwartymi ramionami, tylko nie chwal im się, że ich grę kupisz w zatoce piratów. Ucz się na błędach.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Dlaczego nie pokazali wersji konsolowej,coś tu jest nie tak Kufa, ludzie czytajcie co inni tutaj piszą. Gameplay z ps4 będzie jeszcze przed premierą, poza tym zapoznajcie sie z opiniami ludzi, którzy grali na wszystkich trzech platformach, a nie tylko na pc i w swej ignorancji tylko zagladali przez ramię jak grają inni.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Mroku, ja miałem brać wiedźmina na PS4 bo unikam piracenia. Ale CDP ściemnia, nie chcą pokazać Gameplay-u z PS4 bo nie ma czym się chwalić i pewnie hype by opadł. Ściemnjaja, że będzie high blablabla. Ja kupiłem USB Bluetooth do mojego PC aby podłączyć DS4 bezprzewodowo i tez wybieram tak bardzo promowana wersje PC ale tą darmową od Reloaded. W maju wybiorę Street Fighter 4 przykro mi, ale musisz umrzećJestem bardzo ciezko chory, wiec może twoje życzenie spełni się... ----- Nie nie chce ściągnąć piracka wersje bo jestadniejsza na PC. Ot poprostu Irytują mnie w ostatnim czasie zagrywki firm takich jak Ubisoft czy EA . Do tego grona chce koniecznie dołączyć CDP. Ostatnio kilka razy zawiodłem się na grach za które każą sobie slono płacić, inaczej jest na zapowiedziach, do tego dochodzą gameplaye z PC! a potem przychodzi rozczarowanie. Ja poprostu głosuje portfelem, tym co nie owijają w bawełnę place mimo, że grafika często nie powala. Zastanawiam się ilu z tych zbulwersowanych ma oryginalny Windows lub MŚ Office... Hipokryci Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez TrueGrand
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Mroku, ja miałem brać wiedźmina na PS4 bo unikam piracenia. Ale CDP ściemnia, nie chcą pokazać Gameplay-u z PS4 bo nie ma czym się chwalić i pewnie hype by opadł. Ściemnjaja, że będzie high blablabla. Ja kupiłem USB Bluetooth do mojego PC aby podłączyć DS4 bezprzewodowo i tez wybieram tak bardzo promowana wersje PC ale tą darmową od Reloaded. W maju wybiorę Street Fighter 4 przykro mi, ale musisz umrzećJestem bardzo ciezko chory, wiec może twoje życzenie spełni się... ----- Nie nie chce ściągnąć piracka wersje bo jestadniejsza na PC. Ot poprostu Irytują mnie w ostatnim czasie zagrywki firm takich jak Ubisoft czy EA . Do tego grona chce koniecznie dołączyć CDP. Ostatnio kilka razy zawiodłem się na grach za które każą sobie slono płacić, inaczej jest na zapowiedziach, do tego dochodzą gameplaye z PC! a potem przychodzi rozczarowanie. Ja poprostu głosuje portfelem, tym co nie owijają w bawełnę place mimo, że grafika często nie powala. Zastanawiam się ilu z tych zbulwersowanych ma oryginalny Windows lub MŚ Office... Hipokryci Ja mam oryginalne. Chcesz glosowac portfelem to zakup wersje PC, bo sciaganie z zatoki ma zupelnie odwrotny skutek. Pokazywanie gameplayu z PC w ramach promowania konsolowych wersji to normalna rzecz.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Dlaczego nie pokazali wersji konsolowej,coś tu jest nie tak Kufa, ludzie czytajcie co inni tutaj piszą. Gameplay z ps4 będzie jeszcze przed premierą, poza tym zapoznajcie sie z opiniami ludzi, którzy grali na wszystkich trzech platformach, a nie tylko na pc i w swej ignorancji tylko zagladali przez ramię jak grają inni. Wiem że będę bawił się świetnie na ps4, ale chciałbym zobaczyć wreszcie czysty gameplay z konsol
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Kiedyś chyba było coś puszczone z Xbąka, czy tylko mi się wydaje? Przypadkiem znalazłem takie cudeńko:
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Jak dla mnie to spawa grafiki kończy sie na tym że bedzie ładniej niz w Skyrimie i tyle mi do szczęscia wystarczy. Ładny ten Xiak z wiedźminem tylko te napisy psuja efekt.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Na pewno będzie ładniej niż drugi Wiesiek na 360tce, którego właśnie ogrywam i mimo tego, że przesiadłem się już na nowszy sprzęt, a obok stoi mocarny komputer, to dziwię się, jak ta gra nadal graficznie wyrabia. Nie oszukujmy się, na nowych konsolach na pewno nie dojdą do ustawień high w każdym zakresie. Tak samo jak na 360tce w W2 nie jest to po prostu medium z PC. Wiem, że będę grał w najuboższą graficznie wersję, ale do pełni szczęścia wystarczy mi mocarny system walki i ogromny świat na który jestem okropnie nahajpowany, zgrabnie poprowadzona fabuła i dobre zakończenie całej trylogii, o te wszystkie rzeczy w zasadzie nie muszę się już martwić, teraz jeszcze tylko niech rozgrywka będzie płynna i jestem w domciu. Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez Hum
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Na pewno będzie ładniej niż drugi Wiesiek na 360tce, którego właśnie ogrywam i mimo tego, że przesiadłem się już na nowszy sprzęt, a obok stoi mocarny komputer, to dziwię się, jak ta gra nadal graficznie wyrabia. Nie oszukujmy się, na nowych konsolach na pewno nie dojdą do ustawień high w każdym zakresie. Tak samo jak na 360tce w W2 nie jest to po prostu medium z PC. Wiem, że będę grał w najuboższą graficznie wersję, ale do pełni szczęścia wystarczy mi mocarny system walki i ogromny świat na który jestem okropnie nahajpowany, zgrabnie poprowadzona fabuła i dobre zakończenie całej trylogii, o te wszystkie rzeczy w zasadzie nie muszę się już martwić, teraz jeszcze tylko niech rozgrywka będzie płynna i jestem w domciu. AMEN TAk będzie -
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Takie coś znalazłem. Te brzydsze screeny pochodzą z trailera z PAX East, te ładniejsze chyba z tego najnowszego. Cholera wie, czy po prostu zmienili setting w wersji PC, czy po prostu na PAX East dali wersje konsolową, lub do niej zbliżoną. Jakkolwiek są to tylko domysły i póki nie ma oficjalnego filmu z konsol nie można raczej brać tego na poważnie,. http://gamingpcforum.com/the-witcher-3-pc-vs-console-graphics/
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Dobrze, że po drodze nie ma E3 bo konsolowe pokazówki trwające kilka sekund miałyby rangę podobną do ogłoszenia szczepionki na raka. Jakby było się czym chwalić chwalili by się już z pół roku a tak sami wiecie czego się spodziewać. Ja po cichu czekam tylko na ten ryk rozpaczy po premierze.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Dobrze, że po drodze nie ma E3 bo konsolowe pokazówki trwające kilka sekund miałyby rangę podobną do ogłoszenia szczepionki na raka. Jakby było się czym chwalić chwalili by się już z pół roku a tak sami wiecie czego się spodziewać. Ja po cichu czekam tylko na ten ryk rozpaczy po premierze. http://www.witchersite.pl/wiedzmin-3-juz-gralismy.html (ściana tekstu o ps4 i oprawie graficznej) - styczniowa prezentacja z grudniowego build'a. Zresztą gameplay z konsoli był - zeszłoroczne E3 i walka z gryfem (działał na xo, co redzi potwierdzali wielokrotnie) Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez Starh
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l o wersji PS4: W tym aspekcie takie produkcje jak Śródziemie: Cień Mordoru, Dragon Age: Inkwizycja czy nawet nowe GTA zostają w tyle i jeśli miałbym już uczynić jakieś porównanie to będzie to Infamous: Second Son lub jego samodzielny dodatek First Light – bardzo podobny poziom.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Fanek nadajesz się na polityka. Mistrzowskie wyrwanie wypowiedzi z kontekstu. Ten fragment tekstu odnosi się do graficznej prezencji POSTACI a nie całości gry. Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez da$io
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l o wersji PS4: W tym aspekcie takie produkcje jak Śródziemie: Cień Mordoru, Dragon Age: Inkwizycja czy nawet nowe GTA zostają w tyle i jeśli miałbym już uczynić jakieś porównanie to będzie to Infamous: Second Son lub jego samodzielny dodatek First Light – bardzo podobny poziom. O! I to powinno zostać tutaj wklejone dawno temu, a należy pamiętać, że mówimy o wersji ze stycznia. U góry macie porównanie jak zmieniła się gra na PC przez te kilka miesięcy. Gameplay z PaX East był cały czas na styczniowej wersji.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Ja liczę na to że dobrze zoptymalizują na pc. Mam 2 gb ramu w mojej 770 więc na ultra nie liczę ale aby w high działało a będę happy. P.s. Chcę do premiery pada nowego do pc kupić bo mój stary od x360 ma zdarte gałki (8 lat używany). Czy pad od xone już bezprzewodowo z pc działa?
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l P.s. Chcę do premiery pada nowego do pc kupić bo mój stary od x360 ma zdarte gałki (8 lat używany). Czy pad od xone już bezprzewodowo z pc działa? Jeszcze nie, zapowiedzieli tą "przejściówkę" ale jej nie wypuścili chyba. Edit: To nie było tak, że gameplay z PAX East był reklamowany jako gameplay z Xboxa? Tyle, że coś mi się przypomina o gadkach CDPR odnośnie znacznej poprawy grafiki w nowych buildach względem tego pokazu na PAX East więc właściwie nie ma co oceniać narazie. Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez UberAdi
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Takie coś znalazłem. Te brzydsze screeny pochodzą z trailera z PAX East, te ładniejsze chyba z tego najnowszego. Cholera wie, czy po prostu zmienili setting w wersji PC, czy po prostu na PAX East dali wersje konsolową, lub do niej zbliżoną. Jakkolwiek są to tylko domysły i póki nie ma oficjalnego filmu z konsol nie można raczej brać tego na poważnie,. http://gamingpcforum.com/the-witcher-3-pc-vs-console-graphics/ Nawet te brzydsze screeny wygladaja ok jak konsole wyciągną taka grafike to będzie super wypas a jak ktoś bedzie narzekał to jego problem, 19 maja bedziemy sie dobrze bawić niezwracajac uwagi na słabszą grafike wzgledem PC gra się obroni klimatem i grywalnością. Tylko biedne zaślepione ludki będą w internetach kręcić beke jaka kijowa grafa na konsolach bo 3 kępki trawy wiecej na kompie za kilka tysi.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Jesli myslisz, ze roznica bedzie w "3 kepkach trawy", to ty jestes biednym, zaslepionym ludkiem.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Różnica będzie na pewno większa, ale tak jak napisał Kudłacz - gra obroni się sama, bez znaczenia na platformę.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l P.s. Chcę do premiery pada nowego do pc kupić bo mój stary od x360 ma zdarte gałki (8 lat używany). Czy pad od xone już bezprzewodowo z pc działa? Jeszcze nie, zapowiedzieli tą "przejściówkę" ale jej nie wypuścili chyba. Edit: To nie było tak, że gameplay z PAX East był reklamowany jako gameplay z Xboxa? Tyle, że coś mi się przypomina o gadkach CDPR odnośnie znacznej poprawy grafiki w nowych buildach względem tego pokazu na PAX East więc właściwie nie ma co oceniać narazie. Pax to gameplay z pc.