Hum 3 699 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=Zl541XWmcsU https://www.youtube.com/watch?v=lgp1Zj2FPJY https://www.youtube.com/watch?v=CVbs6fJX_fM Tutaj kilka drobnych i w zasadzie randomowych rozmów. Nie wyobrażam sobie słuchać tego po angielsku, nieważne jak bardzo dubbing miałby być lepszy i bardziej profesjonalny od naszego. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Hum 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 "czujny jak żuraw, ale sobie nie dworuj" "bo sapie jak tur" Nawet takie smaczki jak "se" czy "odpłupiem", mowa godna prostaka. Angielska wersja? OLO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) W ogóle Zoltan to pierydolony mistrz, każda rozmowa z nim to pokład śmiechu. Dla porównania. :dynia: :yao: Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) niektóre elementy śmieszne ale też nie robmy z siebie prostaków że jak ktoś powie "(pipi) (pipi)" to już jest śmiesznie odrazu a na ostatnim filmiku gość miał tak zwaloną intonacje że nie wiem czy mówił o sobie, o tym drugim czy w ogole o kimś innym a tutaj na przykład w ogole nie wygląda jak by to krasnolud mowil, miałem wrażenie że oglądam film bez dźwięku a głos leci z czegoś innego właśnie takie rzeczy mnie denerwują Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 niektóre elementy śmieszne ale też nie robmy z siebie prostaków że jak ktoś powie "(pipi) (pipi)" to już jest śmiesznie odrazu Całe szczęście, że prostaków tu brak i nikt nie mówi, że wulgaryzmy są największym plusem wersji polskiej. Ogólnie jeśli ktoś czytał polską beletrystykę to zwyczajnie jest zachwycony wszystkimi smaczkami językowymi, które gra oferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Orientuje sie ktos czy ktorakolwiek wersja sklepowa na PC bedzie rejestrowalna na steamie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Orientuje sie ktos czy ktorakolwiek wersja sklepowa na PC bedzie rejestrowalna na steamie? Z tego co wiem, to nie - tylko GoG. (z tego powodu sam głęboko zastanawiam się nad pre-orderem na Steam, dodają cyfrową ścieżkę dźwiękową, pełną mapę, kompletny artbook w wysokiej jakości, pocztówki i coś tam jeszcze - fajna opcja) Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 To co Cię denerwuje Yanku nie ma najmniejszego znaczenia, bo Twoja opinia jest tylko opinią, a nie oceną jakości produktu. Zwłaszcza, że ten ostatni jest pierwszej wody profesjonalnym polskim dubbingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Yano ty w ogóle czytałeś jakies książki Sapka albo grałes w poprzednie części? Imo dubbing w W2 był dobry, ale za mało aktorów i mało kwestii nagrali i to byl spory minus dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Rany każda wizyta na oficjalnym forumkończy sie ciezkim rakiem najwieksze marudy jakie widziałem wszystko jak nie źle to setki postów o grafie,grafa,grafa,grafa,grafa...<rzyg> Teraz płacz o zbyt jasne noce przykład tutaj: (tu troche mają racji bo faktycznie na noc to za jasno ale jak dla mnie to raczej wygląda jak wieczorna burza) http://a.pomf.se/mpelbe.webm Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jak to wyglada Poyebalo ich, ja ogrywam na PC nie zeby sie wozic grafa po forach tylko poprostu w ta gre chce wlozyc dużo godzin a z zonka w domu nie da rady bo ona non stop TV chce ogladac...dlatego PC to taki mój prywatny kącik gdzie zakładam sluchawki i mam spokój bez sluchania 'KIEDY KONCZYSZ' 'ZARAZ SERIAL' 'ZARAZ RANCZO'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) 60 fps ma swój urok - nie da się zaprzeczyć. W materiale z GS kilka scen pokazali w takiej animacji i bardzo to przyjemnie wyglądało. Velius Protip: "Kochanie, u nas z tej anteny źle odbiera, trzeba by zewnętrzną zainstalować, ale przecież teściom ścian w domu wiercić nie będziemy" Inna sprawa, że tak czy siak TV nie oglądaliśmy nigdy Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Niestety ona jest dosc cwana i wymasterowała obsługe Smart TV. Mozna powiedziec ze ma w tym calaka, wiec jak nie ma Rancza w TV albo innego badziewia na TVP 2, to wtedy napasuje zebym juz konczyl bo chce sobie wlaczyc i ogladac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Velius kup drugi TV albo graj na xbox one z snapem Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Rany każda wizyta na oficjalnym forumkończy sie ciezkim rakiem najwieksze marudy jakie widziałem wszystko jak nie źle to setki postów o grafie,grafa,grafa,grafa,grafa...<rzyg> Teraz płacz o zbyt jasne noce przykład tutaj: (tu troche mają racji bo faktycznie na noc to za jasno ale jak dla mnie to raczej wygląda jak wieczorna burza) http://a.pomf.se/mpelbe.webm Tam najlepsze posty były po jakimś zwiastunie na temat odbić i cieni aaa no i na temat optymalizacji - takiego hejtu nigdy nie widziałem xD Teraz płaczą o kamerę - spokojnie, oni zawsze znajdą pretekst aby flejmić redów :E Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 pooglądałem sobie ten zestaw śmiesznych tekstów z dwójki, przyznaje że pare razy sie dobrze uśmiałem ale zarazem często miałem kwaśnią mine z powodu głupio dobranych głosów albo kompletnie od czapy akcentowanych słów polskie tłumaczenie spoko, ale dubbing średni Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Wiadomo czy Polska wersja będzie miała na płycie angielskie głosy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Logan 79 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nie czytałem książek,nie grałem w poprzednie cześci, bardzo bedzie mi to przeszkadzać w odbiorze W3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Wiadomo czy Polska wersja będzie miała na płycie angielskie głosy? Będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Orientuje sie ktos czy ktorakolwiek wersja sklepowa na PC bedzie rejestrowalna na steamie? Z tego co wiem, to nie - tylko GoG. (z tego powodu sam głęboko zastanawiam się nad pre-orderem na Steam, dodają cyfrową ścieżkę dźwiękową, pełną mapę, kompletny artbook w wysokiej jakości, pocztówki i coś tam jeszcze - fajna opcja) Ale w sklepie za połowę ceny dostaniesz piękne wydanie z dodatkami na półkę. Na serio tak lubicie dopłacać do drm? Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Niestety ona jest dosc cwana i wymasterowała obsługe Smart TV. Mozna powiedziec ze ma w tym calaka, wiec jak nie ma Rancza w TV albo innego badziewia na TVP 2, to wtedy napasuje zebym juz konczyl bo chce sobie wlaczyc i ogladac...Kup jej tablet i zainstaluj XBMC z Weeb. TV Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie czytałem książek,nie grałem w poprzednie cześci, bardzo bedzie mi to przeszkadzać w odbiorze W3?Nie raz było już to tu poruszane. Twórcy zarzekają się, że nie trzeba znać poprzednich części, każda z nich to swego rodzaju oddzielna historia i ponoć w przypadku trójki ma być solidne wprowadzenie i wytłumaczenie kto, co, komu, kiedy i po co.Mimo wszystko minimalną podstawą jest moim zdaniem ogranie dwójki. Byłbyś wtedy już zaznajomiony z bohaterami oraz wydarzeniami, które na pewno będą miały wpływ na te w kontynuacji. Bez znajomości książek na pewno nie wyłapiesz smaczków, których powinno być sporo, ale także i pewnych relacji między postaciami oraz ich bogatej historii, których samo poznanie gier nie wyjaśnia. Pozatym jeżeli lubisz dobre fantasy, to Sapkowskiego nie można tak po prostu ominąć, a w dodatku spoilerować go sobie graniem w ostatnią część tej opowieści. Podsumowując: w odbiorze gry nie będzie Ci to raczej przeszkadzać. Po prostu będąc w trakcie spotkania z jakąś postacią nie będziesz zbytnio wiedzał kto to jest choć gra zapewne zaraz w jakiś sposób to wytłumaczy, ale fan za to będzie reagowaj mniej więcej: 'O kur.wa, to jest (np.) Regis ' Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Logan 79 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 W takim razie co warto przeczytać coby miec chociaż minimalne pojecie?( w W2 raczej nie zagram poniewaz x360 juz nie mam na na pc grać nie mam zamiaru) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Obejrzyj na YT :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ostatnie Życzenie i Miecz Przeznaczenia - dwa zbiory opowiadań, swego rodzaju wprowadzenie do świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi