Jeez_PS 833 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ostatnie Życzenie i Miecz Przeznaczenia - dwa zbiory opowiadań, swego rodzaju wprowadzenie do świata. Z tym, że po przeczytaniu opowiadań, a nastepnie ograniu gry popsujesz sobie w jakimś stopniu sagę. Warto przeczytać całość, bo na pewno sporo się straci podczas odbioru gry. Gra nie ucieknie, a czasu jeszcze sporo do premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Materiał z xboxa? Ta muzyka Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Starh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 948 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Ta jazda na koniu, lasy, zwierzyna, takie RDR, piękny klimacik. Jeśli chodzi o dubbing, jeżeli polska wersja będzie brzmiała tak, to żaden Alister tego nie pobije. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Materiał z xboxa? niby widać guziki xboxa ale ktoś może grać na padzie na pc film jest dostępny w 1080p i 60fps, wątpie zeby xbox to potrafił co do filmiku to ogladałem na syzbko ale + trawa sie ugina gdy koń jej dotyka - nie ma krwi na mieczu mimo że gra jest krwawa Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Materiał z xboxa? niby widać guziki xboxa ale ktoś może grać na padzie na pc film jest dostępny w 1080p i 60fps, wątpie zeby xbox to potrafił Gra nie musi być nagrana w 60fpsach, aby same wideo (po zmontowaniu) było odtwarzane w 60 klatkach ;P 1080p (to samo), zresztą xbox ma upscalować 900p do FHD. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Materiał z xboxa? film jest dostępny w 1080p i 60fps, wątpie zeby xbox to potrafił kisnę Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 wyglada mi to na wersje konsolowa, cienie pod postacia ktora odchodzi w ostatniej scence znikaja za szybko jak na pecetowa wersje Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) wyglada mi to na wersje konsolowa, cienie pod postacia ktora odchodzi w ostatniej scence znikaja za szybko jak na pecetowa wersje Niestety PC :X Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ale w sklepie za połowę ceny dostaniesz piękne wydanie z dodatkami na półkę. Na serio tak lubicie dopłacać do drm? Kupiłem już kolekcjonerkę na Xone, ale wymienię samą grę na edycję PC, a tę z kolei chyba kupię na Steam - będzie mi wygodniej Nie mam nic do Steama, nie przeszkadza mi fakt, że nie mogę sprzedać tych gierek na PC - tak czy siak bym tego nie robił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 po obejzeniu tego materialu z "XBONE", juz wiem, co mnie bedzie w tej grze draznic: QUEST UPDATED!QUEST UPDATED!QUEST UPDATED!QUEST UPDATED!QUEST UPDATED!QUEST UPDATED!QUEST UPDATED!QUEST UPDATED!QUEST UPDATED!QUEST UPDATED!QUEST UPDATED! ale i tak GOTY i sikam, byle do 18 maja (przynajmniej u mnie ;p) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Teraz płacz o zbyt jasne noce przykład tutaj: (tu troche mają racji bo faktycznie na noc to za jasno ale jak dla mnie to raczej wygląda jak wieczorna burza) http://a.pomf.se/mpelbe.webm Co to za (pipi) pada na ekran? Co to (pipi)a jest? xd Powiedzcie ze to z jakiegos materialu z GS w ktorym dodali te efekty po fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Na gameplayu w tej okolicy znalezli: jakis demoniczny plod, wiec to pewnie plemniki padaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) wut wut ! Widoczne sa spadki fpsow na konsolach, no niestety j dziwnie to wyglada. Czekam kiedy juz bedzie dostepne na PC, nie moge sie doczekac na high w 1080p i 30 klatkach Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Mroku333 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 facet na filmiku powiedział że kamera nagrywała w 23fps, a ty oceniasz płynność animacji na gifie? weź już idź stąd 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mroku mógłby się przenieść na jakiś czat Onetu, czy forum gameonly - w sumie ten sam poziom, tutaj już nikt go nie chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mój znajomy z pracy ma PC za 4000 euro. Na steamie ma jakieś 300 gierek,też czeka na Wiedźmina i bez problemu odpali na full, kurde pozazdrościć tylko. Robi częste upgrade'y komputera,ma całą obudowę w ledach,chłodzenie wodne,za(pipi)isty pancerz itd. Tak gra szlachta hehe Ja odpale na high 1080p i 30fpsach i tak jest dobrze,przynajmniej lepiej od wersji konsolowej. Zadne proso etc,tylko czysta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) mroku Nikogo nie obchodzi twoj znajomy Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Teraz płacz o zbyt jasne noce przykład tutaj: (tu troche mają racji bo faktycznie na noc to za jasno ale jak dla mnie to raczej wygląda jak wieczorna burza) http://a.pomf.se/mpelbe.webm Co to za (pipi) pada na ekran? Co to (pipi) jest? xd Powiedzcie ze to z jakiegos materialu z GS w ktorym dodali te efekty po fakcie. Na ultra na pewno będzie wyglądać niczym deszcz w DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Mroku333. Polecam również innym, coby nie psuć sobie wrażeń z czytania tego tematu, który w maju na pewno będzie bardzo oblegany. A przy okazji może w końcu pójdzie sobie w pizdu ten człowiek na jakieś Cd Action czy inne Gameonly, tam na pewno znajdzie osoby, które będą dla niego nieco milsze. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 To musi byc prowokacja bo nie wierze, ze ktos moze byc takim pustakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Mroku333. Polecam również innym, coby nie psuć sobie wrażeń z czytania tego tematu, który w maju na pewno będzie bardzo oblegany. A przy okazji może w końcu pójdzie sobie w pizdu ten człowiek na jakieś Cd Action czy inne Gameonly, tam na pewno znajdzie osoby, które będą dla niego nieco milsze. Jak dodać kogoś do ignora na tym forum Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Mroku333. Polecam również innym, coby nie psuć sobie wrażeń z czytania tego tematu, który w maju na pewno będzie bardzo oblegany. A przy okazji może w końcu pójdzie sobie w pizdu ten człowiek na jakieś Cd Action czy inne Gameonly, tam na pewno znajdzie osoby, które będą dla niego nieco milsze. Jak dodać kogoś do ignora na tym forum Panowie? Ustawienia ->Ignorowani Użytkownicy Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Konczymy z tym offtopem panowie. Nowy material od Gamespotu: http://www.gamespot.com/videos/unveiling-the-gameplay-of-the-witcher-3-wild-hunt/2300-6424536/ Jest troche nowego gameplayu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Im tego więcej wypływa przed premierą, tym bardziej unikam jakichkolwiek growych sajtów. Chce sam odkrywać GOTY 2015, a wszystkie te smaczki uderzą we mnie ze zdwojoną siłą, jak nie będę wiedział czego się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiem, że było tu już napisane tutaj setki razy, ale po obejrzeniu ostatniego materiału z GS nie mogę się powstrzymać. Ależ ta gra okrutnie rozkurwi moje kontakty społeczne, gałki oczne, niedajbóg konsolę i telewizor, cały rok tej branży i w zasadzie chyba tylko portfela nie ruszy, bo już dawno za nią zapłaciłem. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi