Gość Orzeszek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 profesor rojewski o event'ie w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Za oknem maj, materiałów coraz więcej się pojawia, z każdym kolejnym hype rośnie coraz bardziej. Co to będzie się działo np. 10 maja to ja nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 fajne robią te scenki, ostanio coraz mniej jest w grach scenek nie-na-silniku gry a jednak mają one swoj klimat i fajnie jest zobaczyć gryfa tarzającego sie w zbożu zreszta w wiedzminie 2 tez była świetna scenka na statku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mnie wku.rwia, że nie ma dekapitacji jak w W1 (albo przynajmniej nie zaobserwowałem) lata wszystko, rece, glowy a nawet rozpołowianie wzdłuż i wszerz (przynajmniej z tego co zaobserwowałem) Przecie prawie na każdym materiale widać latające części ciał. Bansai, a na nowych materiałach z GS podczas walk z innymi potwornami i ludźmi też tej krwi nie ma? Może na tym gifie jej brak był spowodowany rodzajem powtórka z którym Geralt walczył? W sumie oglądałem tylko trailer jeden i miałem na mysli to, że w dwójce nie odpadały, ale jak tak się dzieje to mnie uspokoiliscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Akurat tego nie zdowngoradowali:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Nowe screeny Reszta w spoilerze Usunąłem ostatni screen, bo dla tych co czytali sagę to BIG SPOILER... sam się pokumałem dopiero po chwili (analiza terenu + pewnej rzeczy w tle)... Redzi jak pokazują jakieś screeny, to mogliby to robić trochę hmm lepiej Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Starh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 profesor rojewski o event'ie w wawie Ładnie opowiedział ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę że zaproszony był np rezi. za stary chyba już jestem bo nie rozumiem fenomenu takich typków Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 949 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Są w ogóle jakieś gameplaye z konsol? Będzie po weekendzie, wersja na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A wersja XO kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A wersja XO kiedy? MS wkleił niedawno gameplay 1080@60 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nowe screeny Usunąłem ostatni screen, bo dla tych co czytali sagę to BIG SPOILER... sam się pokumałem dopiero po chwili (analiza terenu + pewnej rzeczy w tle)... Pisałem o tym, że mają spore pole do popisu. Można było się spodziewać. Tym bardziej, że Ciri wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nowe screeny Usunąłem ostatni screen, bo dla tych co czytali sagę to BIG SPOILER... sam się pokumałem dopiero po chwili (analiza terenu + pewnej rzeczy w tle)... Pisałem o tym, że mają spore pole do popisu. Można było się spodziewać. Tym bardziej, że Ciri wraca. Swoją drogą współczuje moderatorom na forumkach xD Od 19 maja będą czytać masę spoilerów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 :obama: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Czego to ja nie robiłam, jak dziewczyna tak mówi, to znaczy, że wszystko robiła... if you know what i mean Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Soul 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No coz, 100 stron tematu zaraz peknie, czekam na material z ps4 i na tym koncze ogladanie materialow do czasu premiery bo zaraz to Geralt bedzie z lodowki wylazil. Co prawda wolnego nie biore na premiere ale hype sie udziela (wlasnie skonczyl "Ostatnie zyczenie") Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie geralt tylko george Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Gerwant Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Ten event dla YouTuberów epicki, rewelacyjny ruch z ich strony :o Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 :obama: Kufa i zamiast na ekran patrzałem na dziewczynę Nie jest ze mną jeszcze tak źle 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) :obama: Kufa i zamiast na ekran patrzałem na dziewczynę Nie jest ze mną jeszcze tak źle Aaaa tam Takich dziewczyn jest trochę na świecie A gameplayu W3 na PS4 ani jednego na chwilę obecną Więc lepiej skupić się na tych "urywkach" Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Popa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ten event dla YouTuberów epicki, rewelacyjny ruch z ich strony :o no właśnie, świetnie to zrobili najbardziej mnie ruszyło jak ten rojo powiedział że był rok temu u blizzarda i dostał plakat.. kurde blizzard activioson to jedna z najbogatrzych firm w branży gier a kuna dali mu plakat. tymczasem mała polska firma (w porównaniu z blizzem biedna jak mysz) organizuje taki świetny event, naprawde szacun dla nich i mimo że cały event jedzie troche PRem i zagrywką pod publiczkę - to jednak sama gra zapowiada się za(pipi)iscie, i nie ma sie wrażenia że prezentami próbują kupić przychylność recenzentów - wygląda to tak jak by gra któa i tak dostanie minimum 9/10 dostawała dodatkowo promocję na najwyższym poziomie szacun dla cd projekt i niesamowicie czekam na wiedźmina! oby tylko nie przytrafiło mu się to co assasin creed unity - czyli zabugowany start, niestety przy takim ogromie świata bugi muszą być, ale mam nadzieje że nie będą psuły ogolnego wizerunku gry 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ten event dla YouTuberów epicki, rewelacyjny ruch z ich strony :o no właśnie, świetnie to zrobili najbardziej mnie ruszyło jak ten rojo powiedział że był rok temu u blizzarda i dostał plakat.. Oni mu nawet na tym plakacie nie chcieli złożyć podpisów Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Asasyny są zabugowane praktycznie jak każdy współczesny tasiemiec. Wychodzą co roku więc i błędów nie brak. Wiedźmina już robią na tyle długo, że zakres błędów zostanie zredukowany do niezbędnego minimum. Nawet Skyrim nie ustrzegł się bugów na premierę. Ale od czego mamy dziś patche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mowili nie raz, ze najliczniejsza ekipa w teamie wiedzminowym to testerzy, takze nie powinno byc zle. Z tymi mokazjami wyszlo 315zl za kolekcjonerke na pc, swietna opcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 W wypadku takich produkcji jak Skyrim czy GTA bugi nawet były powodem czemu ludzie sięgali po te gry - widząc te wszystkie absurdalne sytuacje na YT niektóre bugi nawet były dodatkową dźwignia handlu, na bank z W3 będzie masa takich (zaraz obok "najlepszych dialogów"). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi