złoty 4 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nie wiem czy jest faktyczną fanką gier, ale odwala świetną robotę i wygląda... Gdyby mnie było stać na kompa, który udźwignie Wiedźmina to by mnie było stać też na taką dziewczynę Wyprawy z Jaskrem by ci się przydały ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Oby tylko nie do Toussaint. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Będzie można wyłączyć ten quest log po prawej stronie? Dobrze, źe dupy za nas gra jeszcze nie podciera. No i na szczęście sterowanie jest cały czas widoczne i zasłania pół ekranu. Ja to bym zapomniał te guziczki, że który tam do czego. Ale poważnie, czemu jest tyle elementów hudu? Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Bo mamy 2015 rok, a nie 2000. Poza tym dużo rzeczy chyba będzie można wyłączyć więc w czym problem? Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Growi hipsterzy zawsze się do czegoś doyebią Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Caly hud bedzie W PELNI przystosowalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 To ja optuje aby na pc trzeba było przed uruchomieniem gry dobrać sterowniki, skonfigurować komputer a na konsolach aby nie było save'ów wszędzie a check pointy co godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dajcie spokój z tymi hipsterami, nijaki game design i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiecie moze ile bedzie zajmowal wiedzmin na PC ? Obstawiam ze sredniak bedzie ten wiedzmin ale moze mi sie spodoba na high w stalych 30 klatkach i 1080p. Zobaczy sie. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Standardowo obecnie dla gierek PC - 40-50gb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Pewnie jakieś 35 GB. Tak przynajmniej jest napisane na GOG. Ponadto, gra na PC zajmuje 4 płyty Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dajcie spokój z tymi hipsterami, nijaki game design i tyle. Przynajmniej da się ten chłam wyłączyć, jeśli wierzyć temu co powiedzieli. Tutaj z kolei całą grę gapisz się na wielkie ikonki swojej tarczy i broni, które i tak widzisz na postaci. Ostatnio ogrywałem Dark Souls i mimo, że taka pierdółka nie zdołałaby zepsuć odbioru świetnej gry, to jednak durne rozwiązanie. Wystarczyło dać mniejsze ikonki na cuda/czary/przedmioty i dziękuję. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kolejna porcja screenów (Swoją drogą, ta wioska ma swój urok) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez masta_g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Skończyłem Wiedźmina 2 ponownie. Mam 2 idealne sejwy na 2 przejścia Wiedźmina 3. Teraz czekać tylko niecałe 4 tygodnie Pytanie do tych co w Wiedźmina 2 grali Jak myślicie jak letho i shealie oszczędzimy to pojawią się w Wiedźminie 3? Ciekawe też jak będzie wyglądała północ czy jakieś kraje się utrzymają czy wszystko będzie należeć do Nilfgardu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Skończyłem Wiedźmina 2 ponownie. Mam 2 idealne sejwy na 2 przejścia Wiedźmina 3. Teraz czekać tylko niecałe 4 tygodnie Pytanie do tych co w Wiedźmina 2 grali Jak myślicie jak letho i shealie oszczędzimy to pojawią się w Wiedźminie 3? Ciekawe też jak będzie wyglądała północ czy jakieś kraje się utrzymają czy wszystko będzie należeć do Nilfgardu. Takiej drugiej GORY miesa raczej juz nie ma na swiecie, a co dopiero taki drugi Wiedzmin, takze smialo mozna zalozyc ze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pytanie do tych co w Wiedźmina 2 grali Jak myślicie jak letho i shealie oszczędzimy to pojawią się w Wiedźminie 3? Ciekawe też jak będzie wyglądała północ czy jakieś kraje się utrzymają czy wszystko będzie należeć do Nilfgardu. Czytałeś książkę, że pytasz o los północy Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Przecież gra dzieje się 5 lat po książkach więc nie wiem co ma jedno z drugim wspólnego. Chodzi mi o filmik po napisach końcowych gry Wiedźmin 2. Oraz konsekwencje wydarzeń z Wiedźmina 2. Atak Nilfgardu w książkach został odparty ale to 5 lat wcześniej i z moim pytaniem nie ma nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Przecież gra dzieje się 5 lat po książkach więc nie wiem co ma jedno z drugim wspólnego. Chodzi mi o filmik po napisach końcowych gry Wiedźmin 2. Oraz konsekwencje wydarzeń z Wiedźmina 2. Atak Nilfgardu w książkach został odparty ale to 5 lat wcześniej i z moim pytaniem nie ma nic wspólnego A ma, bo w książkach jest kilka fajnych zdań, po przeczytaniu których nie pytał byś o los nordlingów Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Chyba źle mnie zrozumiałeś. Pod koniec gry Nilfgard znowu napada na północ. Królestwa północy są w rozsypce poza radowidem wszyscy królowie są martwi. Film po napisach pokazuje Desant wojsk Nilfgardzkich czyli powtórkę z książki. Z tym że teraz królestwa północy nie mają jak się bronić. Tutaj moja dywagacja na temat tego co będzie w Wiedźminie 3. Czy Emhyr będzie trzymać całą północ w garści czy Temeria, kaedwen lub aerdin jeszcze będą istnieć ?Nie ma to NIC wspólnego z książką i zakończeniem pięcioksiągu Cytuj Odnośnik do komentarza
rustine 16 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie ma to NIC wspólnego z książką i zakończeniem pięcioksiągu Ma, bo w książkach jest wiele wpisów z czasów po grach. Północy już tam nie ma, Nilfgaard przejął wszystko. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez rustine Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Chyba źle mnie zrozumiałeś. Pod koniec gry Nilfgard znowu napada na północ. Królestwa północy są w rozsypce poza radowidem wszyscy królowie są martwi. Film po napisach pokazuje Desant wojsk Nilfgardzkich czyli powtórkę z książki. Z tym że teraz królestwa północy nie mają jak się bronić. Tutaj moja dywagacja na temat tego co będzie w Wiedźminie 3. Czy Emhyr będzie trzymać całą północ w garści czy Temeria, kaedwen lub aerdin jeszcze będą istnieć ? Nie ma to NIC wspólnego z książką i zakończeniem pięcioksiągu Odnośnie Królów, to przecież masz wybór - możesz uratować Henselta, możesz też pomóc Roche'owi i go zabić. Radowid nie musi pozostać sam. Odnośnie stanu królestw, to wydaje mi się, że wszystkie będą pod okupacją Nilfgardu - jak Rustine dobrze zauważa i przypomina i mam przeczucia, że nasze poczynania w grze mogą wpłynąć na to, czy ten stan się utrzyma i pogłębi, czy też będziemy dążyć do uwolnienia królestw(lub któregoś konkretnego, ewentualnie wszystkich w sojuszu - wzorem bitwy pod Brenną) i ostatecznej porażki Nilfgardu jako okupanta. Takie tło polityczno - militarne by pasowało, w to wpleciony wątek Ciri, dzikiego Gonu i będziemy mieć jazdę bez trzymanki. Do tego twarde wybory - na pewno części postaci może być dobrze w obecnym stanie świata, może trzeba będzie stanąć po przeciwnej stronie barykady względem innych głównych bohaterów. Jak Zoltan w II akcie W2, spróbował strony Henselta, ale i tak zaraz wrócił do Swoich. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nie ma to NIC wspólnego z książką i zakończeniem pięcioksiągu Ma, bo w książkach jest wiele wpisów z czasów po grach. Północy już tam nie ma, Nilfgaard przejął wszystko. Huehuehue, dlatego pisałem, że ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 ok ale ja myślałem że to co wspomnieli o przyszłości pod koniec pięcioksiągu (jak przy ognisku się spotkali etc) to gra wymazała Kurczę ciekawe w takim razie jeszcze bardziej czekam na grę (19 maju przybywaj !) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 A właśnie, kto tam się wtedy spotkał przy tym ognisku? bo jakoś nie pamiętam dokładnie postaci, choć zapewne wystąpiły wcześniej w sadze, czy były to raczej randomy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi