MatekDM 1 299 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 No i jeszcze lubię Quaza - ma fajne recenzje i często zgadzam się z tym co mówi Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 105 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Quaz i Makuła, reszty nie da się słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 A których lubisz? Pytam serio, bo nie znam polskich, dobrych youtuberów. Z tych "growych" to większości nie oglądam, bo nie mogę ich słuchać Ale np. podoba mi się NRGeek czy BananowyJanek, głównie za ich serie o crapach. Słyszałem, że ludzie odpowiedzialni za kanał LekkaFaza to za(pipi)iste ziomki. Tak poza tym to jeszcze TylkoKolorZielony ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Maciomaniak ma kanał na yt? XDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Nrgeeka również polecam - fajne ma te wspominki w serii pogadajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 przestańcie spamować jakimiś tekstami o gimbusach z jutuba w temacie wiedxmina! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 A jak tam? Ktos sie zalapal w ogole na kolekcjonerke z listy rezerwowej? Bo do wczoraj pierwszy rzut mial byc oplacony przez wszystkich wiec teoretycznie myslalem ze dzisiaj bedzie jakies info czy mozna liczyc na kolekcjonerke z listy rezerwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Pierwszeństwo miały osoby, które były na samym szczycie listy rezerwowej, więc pewno do nich wystosowano specjalnego meila i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 (edytowane) YES YES YES załapałem się Edytowane 28 kwietnia 2015 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 No tak myslalem Maciomaniak, ale bylem ciekaw tylko terminu kiedy ludzie dostali o tym info, zeby wiesz przestac odswiezac skrzynke co pol godziny xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Też nie wiadomo, ile tak naprawdę było tych nieopłaconych edycji kolekcjonerskich Wszystkich sztuk mieli 10 tys, z tego może tysiąc, może dwa pozostały nieopłacone zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Musieli to logo CDA po prawej u góry dowalic :facepalmz: Chwila edytowania i voila: Wyglada znacznie lepiej bez tego loga oraz dlugiego paska tekstu po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 O i dla takiego plakaciku nawet bym kupił to pisemko. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Gdyby jeszcze nie był poskładany... Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 A Makuła coś dostał do testów? bo bym go chętnie obejzał Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 hehe czytanie tematu na oficjalnym forum angielskim wiedźmina to niezła beka. Wiecie że gra będzie do ultra wymagać 16 gb ramu na pc ? No ja już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 no wdg ostatnich info 1080p ultra = i7 4590, 16gb ram,GTX 980 i jest prawie cały czas 60 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 (edytowane) Bajki opowiasz i tyle. blantman poprosze zrodlo tych informacji. Edytowane 28 kwietnia 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
ezils 23 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Bajki opowiasz i tyle.Zobaczymy po premierze póki co takie wymagania krążą po sieci. Trochę beka bo taki bf4 na PC potrafi mi zjadać 6-7 GB ram na multi, to.co wiedźmin dwa razy więcej? No fucking way Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Ale gdzie kraza po sieci? Bo ja widze w wymaganiach 8gb, 16gb to kompy na ktorych graja streamerzy, obejrzalem wlasnie trzeci stream i nikt nawet nie wspomina ze potrzeba 16gb, wiec mowie, poprosze zrodlo. Zadna gra na swiecie nie wykorzystuje 16gb, niektore zblizaja sie do pulapu 8gb POWOLI, ale 16gb to bajki jakies. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 RAM nie jest drogi dzisiaj, ale nawet jeśli, to zdaje mi się, że te 8GB wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Po prostu taki zestaw sklecili i tyle. Równie dobrze mogłoby to być 32 GB RAM, co nie oznacza, że tyle gra wymaga. No ale dość dywagacji o wymaganiach pecetowych. Ogarnąłem większość materiałów, szczególnie podobał mi się ten prezentujący Skellige, no i filmik od Gophera, który fajnie wszystko wyjaśnił. Reszta w porządku lub słabo (jak np. prezentacja od tej różowowłosej Niemki biegającej prawie nagim Geraltem). Cytuj Odnośnik do komentarza
ezils 23 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Ale gdzie kraza po sieci? Bo ja widze w wymaganiach 8gb, 16gb to kompy na ktorych graja streamerzy, obejrzalem wlasnie trzeci stream i nikt nawet nie wspomina ze potrzeba 16gb, wiec mowie, poprosze zrodlo. Zadna gra na swiecie nie wykorzystuje 16gb, niektore zblizaja sie do pulapu 8gb POWOLI, ale 16gb to bajki jakies.Na takich kompach grali ludzie zaproszeni teraz i wcześniej do.siedziby CDP. Na pewno gra tyle nie wykorzystuje, to jest nawet niemożliwe dzisiaj. Jednak lepiej jest mieć więcej ram niż mniej, ponieważ jak Ci zabraknie to zacznie czytać z dysku a tego chyba nikt nie chce. Podali redzi oficjalnie już wcześniej że 16 GB do ultra na pokładzie to lepszy pomysł, nie zoptymalizowali jeszcze gry w momencie podawania tego info dlatego śmiem twierdzić, że to się zmieni po premierze. To zapewne były "bezpieczne" wymagania przed finalnym kodem, po premierze (i może kilku patchach) pewnie wyjdzie na jaw, że ciut przesadzili Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Wiadomo już może kiedy ma się pojawić pełny materiał z wizyty Sony Poland z Kingą w roli głównej? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 No ja wiem że to bzdura po prostu w pracy czytam forum o wymaganiach na stronie cdp red:) tam są jeszcze lepsze kwiatki. Do grania w ultra w rozdzielczosci 1440 potrzeba dwoch titanow w sli . A procek to w ogóle trzeba do 4,5 ghz podkręcić minimum na ultra w 1080p. Lepsze niż dobry kabaret. Może na tym forum założymy temat. Czy mi pójdzie? Bo w cw już jest temat konsolowy 'ile pikseli widzisz na ekranie? ' Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi