Hum 3 699 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 Chyba to i to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 gameplay dzis ma sie pojawic na fb playstation polska bulduper o co ci zas chodzi? nie pisza, ze w3 wyglada jak na pc, po prostu pisza, ze wyglada dobrze, o framerate pisza i poswiecaja mu troche miejsca w tekscie w odroznieniu od recki fc3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 I znowu mnie korci by kupić ten kawałek papieru... Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Ficus, nie zerkales czasem na moj wpisik z gameonly :troll:? Edytowane 29 kwietnia 2015 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 zerknalem pozniej bo ucieklo mi info o npc i mimice i dopisalem po jego przeczytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 Loadingi jestem w stanie wybaczyć, bo to można poprawić w patchu. No juz nie przesadzajmy, loading w tej grze ogladamy tylko kiedy: a) robimy fast travel po mapie (im blizej tym krotszy) b) zmieniamy strefe swiata, np idziemy z Novigradu do wysp Skellige A tak to mozemy cala mape przeszurac na butach, wejsc do kazdej jaskini, domu, knajpy, kuzni, no doslownie wszedzie bez ogladania loadingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 No i po zgonie, a nie wiadomo jak to będzie z poziomem trudności. Aczkolwiek pewnie będę grał na easy/normal, rpg to nie jest mój dominujący gatunek więc boję się, że sobie nie poradzę w którymś momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 Loadingi jestem w stanie wybaczyć, bo to można poprawić w patchu. No juz nie przesadzajmy, loading w tej grze ogladamy tylko kiedy: a) robimy fast travel po mapie (im blizej tym krotszy) b) zmieniamy strefe swiata, np idziemy z Novigradu do wysp Skellige A tak to mozemy cala mape przeszurac na butach, wejsc do kazdej jaskini, domu, knajpy, kuzni, no doslownie wszedzie bez ogladania loadingu c) zginiemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 A ginąć zapewne będziemy. To nie jest w końcu press x to jason. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Napewno nie bedzie gorzej niz Bloodborne Oczywiscie jesli chodzi o loading po smierci, grajac przed patchem to chyba ladnych kilka godzin na loadingach mi zeszlo. Edytowane 29 kwietnia 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) I znowu mnie korci by kupić ten kawałek papieru... mnie też, chociaż dosyć lekko mnie kusi.. ostatnio kupilem chyba ze 2-3 lata temu, jakoś poprzez PPE obrzydła mi też sama gazeta, mam spore wątpliwości co do wiarygodności (mimo że pewnie większość autorów tekstów jest inna). W Wiesku loadingi takze dochodza do 40 sek jak w Bloodborne przed patchem no ale zakładam że te loadingi będą naprawde sporadycznie spotykane, pewnie raz na pare godzin nawet tymczasem bloodborn to gra gdzie większość ludzi umiera co 5 minut. to ogromna różnica - czekać 40 sekund co kilka minut, a czekać 40s raz na pół godziny albo nawet 2 godziny nie to żebym bronił długich loadingów, ale w bloodbornie napewno byly znacznie bardziej bolesne Edytowane 29 kwietnia 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 No właśnie wspomnieli że grę dopadła choroba Bloodborne i czeka się czasami nawet 40 sekund. Ja mam naszykowany dla mojej PS4 dysk SSHD - mam nadzieję że to załatwi sprawę (albo patch). Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 W Wiesku loadingi takze dochodza do 40 sek jak w Bloodborne przed patchem (info z extreme). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 c) zginiemy No i po zgonie Mieczaki Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 dasz sie zabić to cierp i czekaj te 40 sek myslac co zyebales Geralta tez bolało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 a jak było z platyną w poprzednich częściach, jakie najtrudniejsze trophy do zdobycia? gre trzeba było przechodzić kilka razy/ różne zakończenia dla trophy? trophy za poziom hard? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 a jak było z platyną w poprzednich częściach, jakie najtrudniejsze trophy do zdobycia? gre trzeba było przechodzić kilka razy/ różne zakończenia dla trophy? trophy za poziom hard? Podobno byla bardzo trudna bo chyba jeszcze nikt nie zdobyl. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 w poprzednich czesciach platyna była praktycznie nie do zdobycia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 Fanku - jedynka nie miała pucharków/osiągnięć Co do W2 to były osiągnięcia które dało się zdobyć w jednej z dwóch ścieżek oraz za przejście gry na Mrocznym (najtrudniejszym) poziomie trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Minimum trzy przejścia. W tym jedno na mrocznym poziomie. Może nie tyle co ciężkie były te osiągnięcia, ale bardzo czasochłonne. Zabrakło mi właśnie tego za poziom trudności, 5 figur w pokerze i 10000 orenów - brakowało mi cierpliwości do tego. Trzecie przejście było już niestety z kartką papieru i rozpisanymi brakującmi wyborami fabularnymi. Edytowane 29 kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Podobno na platyne trzeba zaliczyc wszystkie rodzaje zakonczen: ‘The Witcher 3: Wild Hunt’ Features 3 Different Endings, 300 Variations To that end, CD Projekt Red reveals that there will be up to 300 different variations on the game’s 36 “endings.” There actually may be more than 300 variations, but The Witcher 3 developer lost count after that. http://gamerant.com/the-witcher-3-wild-hunt-endings/ Edytowane 29 kwietnia 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 O której ten materiał z Kingą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) nie lubie właśnie platyn z kilkoma przejściami gry, tak wiec nie bede podchodził plusy mi sie skończyły, ale dzięki za odpowiedz nakręcacie strasznie na ten tytuł, staram sie cały czas kontrolować hype i podchodzić chłodno i chyba już czas przestać oglądać gameplaye, ale Kingi nie odpuszcze Edytowane 29 kwietnia 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Akurat przechodzenie drugi raz wieśka 2 to był miód dla oczu przez świadomość, że jakieś 40% gry się całkowicie różni względem pierwszego podejścia. Do tego każdy z pobocznych questów można zakończyć na kilka różnych sposobów w kilku miejscach sprawiało, że na prawdę ciężko było dwa razy oglądać to samo. Edytowane 29 kwietnia 2015 przez Hum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 nie lubie właśnie platyn z kilkoma przejściami gry, tak wiec nie bede podchodził plusy mi sie skończyły, ale dzięki za odpowiedz Możesz od razu zacząć grać na hardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi