Zarathustra 616 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Ta choroba psychiczna to nie jedynie domena Wiedźmińskiego forumka. 5 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Staram sie unikac wszelkimi sposobami jakowys spoilerow, wiec filmikow z gejpleja obejrzalem jak dotad bardzo malo. W zasadzie ugialem sie tylko raz, a mianowicie obejrzalem sobie ten poboczny quest pt "Procious Cargo" w wersji angielskiej i o ile glos qestodawcy byl bardzo ok to zdumiewa mnie (pipi)waty i zle dobrany glos Geralta, a to przeciez rzecz najwazniejsza! Sadzac po tym wlasnie glosie Geralt to zimny, suchy sq.rwysyn, ktorym wszakze nie jest. Poza tym toczka w toczke glos podobny do Adama Jensena z Deus Ex. Podobienstwo jest tak uderzajace, ze myslalem, ze to ten sam aktor sie tym para, ale jednak nie.Polski aktor tryliard razy lepszy. Wspolczuje tym, ktorzy wbrew zdrowemu rozsadkowi beda grali po angielsku i sluchali tego suchotnika przez tyle godzin... Edytowane 2 maja 2015 przez Czezare 4 1 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Tak, najnowszy i5 jest wymagany. I 32 gb ramu koniecznie. Serio z tą pamięcią RAM? Świadczy to tylko o niechlujstwie w kwestii optymalizacji. Będzie pewnie spokojnie śmigać na dobrej jakości 8 GB. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Staram sie unikac wszelkimi sposobami jakowys spoilerow, wiec filmikow z gejpleja obejrzalem jak dotad bardzo malo. W zasadzie ugialem sie tylko raz, a mianowicie obejrzalem sobie ten poboczny quest pt "Procious Cargo" w wersji angielskiej i o ile glos qestodawcy byl bardzo ok to zdumiewa mnie (pipi)waty i zle dobrany glos Geralta, a to przeciez rzecz najwazniejsza! Sadzac po tym wlasnie glosie Geralt to zimny, suchy sq.rwysyn, ktorym wszakze nie jest. Poza tym toczka w toczke glos podobny do Adama Jensena z Deus Ex. Podobienstwo jest tak uderzajace, ze myslalem, ze to ten sam aktor sie tym para, ale jednak nie.Polski aktor tryliard razy lepszy. Wspolczuje tym, ktorzy wbrew zdrowemu rozsadkowi beda grali po angielsku i sluchali tego suchotnika przez tyle godzin... Do tego bez znajomości książek Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Wspolczuje tym, ktorzy wbrew zdrowemu rozsadkowi beda grali po angielsku i sluchali tego suchotnika przez tyle godzin... a ja współczuje tym którzy bedą grali po polski i bedą mieli 2-3 fajne głosy a reszta postaci to jakieś bełkoczące albo teatralne porażki. zwieńczone ruchem ust zsynchronizowanym pod wersję angielską mi tam sie angielski głos geralna sie podoba 1 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Staram sie unikac wszelkimi sposobami jakowys spoilerow, wiec filmikow z gejpleja obejrzalem jak dotad bardzo malo. W zasadzie ugialem sie tylko raz, a mianowicie obejrzalem sobie ten poboczny quest pt "Procious Cargo" w wersji angielskiej i o ile glos qestodawcy byl bardzo ok to zdumiewa mnie (pipi)waty i zle dobrany glos Geralta, a to przeciez rzecz najwazniejsza! Sadzac po tym wlasnie glosie Geralt to zimny, suchy sq.rwysyn, ktorym wszakze nie jest. Poza tym toczka w toczke glos podobny do Adama Jensena z Deus Ex. Podobienstwo jest tak uderzajace, ze myslalem, ze to ten sam aktor sie tym para, ale jednak nie.Polski aktor tryliard razy lepszy. Wspolczuje tym, ktorzy wbrew zdrowemu rozsadkowi beda grali po angielsku i sluchali tego suchotnika przez tyle godzin... Do tego bez znajomości książek Po co im książki, skoro Redzi powiedzieli, że nie trzeba nic znać? Poza tym nie będą się kalać polaczkami i klimatu sobie psuć, który będzie im generował Charles Dance raz na 20h gry. a ja współczuje tym którzy bedą grali po polski i bedą mieli 2-3 fajne głosy a reszta postaci to jakieś bełkoczące albo teatralne porażki. zwieńczone ruchem ust zsynchronizowanym pod wersję angielską Pisane było pierdyliard razy - lipsynch robiony jest pod każdy dubbing oddzielnie, pomaga w tym jakiś system, który opracowali. Edytowane 2 maja 2015 przez Hum 5 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Wspolczuje tym, ktorzy wbrew zdrowemu rozsadkowi beda grali po angielsku i sluchali tego suchotnika przez tyle godzin... a ja współczuje tym którzy bedą grali po polski i bedą mieli 2-3 fajne głosy a reszta postaci to jakieś bełkoczące albo teatralne porażki. Oczywiście piszesz to bo ograłeś zarówno jedynkę i dwójkę po pl i wiesz jak brzmią głosy w pl wersji wiedźmina? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Tak, najnowszy i5 jest wymagany. I 32 gb ramu koniecznie. Serio z tą pamięcią RAM? Świadczy to tylko o niechlujstwie w kwestii optymalizacji. Będzie pewnie spokojnie śmigać na dobrej jakości 8 GB. No przeciez jaja sobie robie. @up Wiedzmin jedynka ktorego narazie ogrywam w PL ma ZAYEBISTE glosy i dla mnie jest moc Edytowane 2 maja 2015 przez Velius 2 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Uwaga zaraz Yano się aktywuje i ebnie rozprawkę, której nikt i tak nie przeczyta 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Wspolczuje tym, ktorzy wbrew zdrowemu rozsadkowi beda grali po angielsku i sluchali tego suchotnika przez tyle godzin... a ja współczuje tym którzy bedą grali po polski i bedą mieli 2-3 fajne głosy a reszta postaci to jakieś bełkoczące albo teatralne porażki. zwieńczone ruchem ust zsynchronizowanym pod wersję angielską mi tam sie angielski głos geralna sie podoba Yano, Ty zyjesz na Marsie czy pod jakims kamieniem? 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Wspolczuje tym, ktorzy wbrew zdrowemu rozsadkowi beda grali po angielsku i sluchali tego suchotnika przez tyle godzin... a ja współczuje tym którzy bedą grali po polski i bedą mieli 2-3 fajne głosy a reszta postaci to jakieś bełkoczące albo teatralne porażki. zwieńczone ruchem ust zsynchronizowanym pod wersję angielską mi tam sie angielski głos geralna sie podoba Yano, Ty zyjesz na Marsie czy pod jakims kamieniem? To je Yano, tego nie zrozumiesz. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Dobry szpil będzie. Pod paczkomatem we wtorek 19ego czekam i wolne biorę na cały dzień Odpaliłem niedawno wreszcie DA:I, bo pomyślałem, że po Wieśku to żal będzie przechodzić taki kał, ale i tak jest ciężko, bo za questy rodem z MMO (zabij 10 kozłów your ass...), to powinni ich ukamieniować. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Za dużo wódki wypił chłopak w życiu Wcześniej ktoś poruszał tu temat żeglowania. Sam jestem żeglarzem ale cieszę się że realizmu w tym zero. Nie wyobrażam sobie aby w grze płynąć bajdewindem potem robić zwrot przez sztag i walczyć z mieczem. To gra a jak chcę popływać idę nad jezioro i wypożyczam omege. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Też nie wyobrażam sobie, żeby co chwile trzeba było zmieniać kierunek wiatru. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Warto dodać, że pismaki dostali wersje na PS4. Czyli nie ma co sie martwic jak zostanie zjechana, wersja master race na bank da rade. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Nowe fotki Edytowane 2 maja 2015 przez Starh 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Czyli z możliwością wejścia wszędzie to nie były tylko puste przechwałki. https://www.facebook.com/RockAlone2k?fref=nf Edytowane 2 maja 2015 przez Hum Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) :facepalmz: Od razu strach przech graficzką... To offscreen, w dodatku sam musiałem go gdzieś wrzucić, by tu pokazać, więc dochodzi kompresja. Macie na uspokojenie zdjęcie z czeskiego eurogamera, Trawoliczniki: Edytowane 2 maja 2015 przez Hum Cytuj
Neox 158 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) to z pc na low czy z konsol? https://www.facebook.com/RockAlone2k?fref=nf jest filmik i wygląda to cudownie. Edytowane 2 maja 2015 przez Neox Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 No hype u mnie konkretnie siega zenitu. Od teraz do 19 nic nie ogladam. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Geralt na tej focie wyglada jakby byl po grubym melanzu, takiego skacowanego ryja dawno na oczy nie widzialem Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 wygląda jak siwy mel gibson z bravehearta mogli zostawić ryj z dwójki 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Nowe fotki To jest wymaksowana wersja PCtowa? BTW. Pamiętacie promocję Wiedźmina 2 z Playboyem? Może z okazji W3 też coś takiego wymyślą? To podobno ma być największa kampania reklamowa gry w Polsce w historii Edytowane 2 maja 2015 przez Voytec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi