Fanek 669 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 (edytowane) wygląda na to, że usuneli te wczorajsze video z Kingą z PS4, to już może chodzić coś o Sony, ze nie publikują gameplayu jeszsze jeden nowy https://youtu.be/WrZP6Sq-8vI Edytowane 3 maja 2015 przez Fanek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 (edytowane) mam pomysł może nie pokazują gameplayu z konsol bo cdp red ma podpisaną umowę z nvidią. Im dłużej będą zwlekać tym więcej gracz kupi nowe karty od nvidii albo całe kompy nowe. A potem jak pokażą gameplay okaże się że nie było potrzeby kupna nowego komputera Edytowane 3 maja 2015 przez blantman 3 Cytuj
YETI 10 995 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 mam pomysł może nie pokazują gameplayu z konsol bo cdp red ma podpisaną umowę z nvidią. Im dłużej będą zwlekać tym więcej gracz kupi nowe karty od nvidii albo całe kompy nowe. A potem jak pokarzą gameplay okaże się że nie było potrzeby kupna nowego komputera Trafiłeś w sedno, będzie się działo w CW. 2 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Ja Cie moge zaraz pokarać nic się nie stało proszę się rozejść Cytuj
złoty 4 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 wygląda na to, że usuneli te wczorajsze video z Kingą z PS4, to już może chodzić coś o Sony, ze nie publikują gameplayu jeszsze jeden nowy https://youtu.be/WrZP6Sq-8vI To że nie ma jeszcze gameplayu z konsol jest żenujące.16maja na pewno gameplaylive sie pojawi:) Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 (edytowane) wygląda na to, że usuneli te wczorajsze video z Kingą z PS4, to już może chodzić coś o Sony, ze nie publikują gameplayu jeszsze jeden nowy https://youtu.be/WrZP6Sq-8vI To że nie ma jeszcze gameplayu z konsol jest żenujące.16maja na pewno gameplaylive sie pojawi:) W nadchodzącym tygodniu ma się pojawić i pewnie codzienne będą dawkować aż w końcu pokażą gameplay. Pewnie ktoś się pospieszył Na tym usuniętym było przynajmniej widać, że draw distance jest bardzo dobry. Edytowane 3 maja 2015 przez McDrive Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 mam pomysł może nie pokazują gameplayu z konsol bo cdp red ma podpisaną umowę z nvidią. Im dłużej będą zwlekać tym więcej gracz kupi nowe karty od nvidii albo całe kompy nowe. A potem jak pokarzą gameplay okaże się że nie było potrzeby kupna nowego komputera Trafiłeś w sedno, będzie się działo w CW. Moze zakladzik o konto? 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Draw distance jest wpleciony w assety podobno, nie ma też możliwości zmniejszania/zwiększania go, to wszystko sugeruje bardzo zbliżony DD na wszystkich platformach. 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Draw distance jest wpleciony w assety podobno, nie ma też możliwości zmniejszania/zwiększania go, to wszystko sugeruje bardzo zbliżony DD na wszystkich platformach. No i git Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 "wkładam płyte i gram" Ale po instalacji gry oraz 7gb day one patcha :> Kolekcjonerko nadchodz Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 (edytowane) Dobrze, że będzie możliwość dostosowania HUD w grze, bo chyba łysy h.uj by mnie najechał jakbym miał na ekranie funkcje przycisków -_- Ed. "wkładam płyte i gram" Ale po instalacji gry oraz 7gb day one patcha :> Kolekcjonerko nadchodz Podobno D1 patch ma być "jak najmniejszy" Ha, dopiero teraz zobaczyłem, że w sygnaturze masz psa z MyLittlePony Edytowane 3 maja 2015 przez McDrive Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Draw distance jest wpleciony w assety podobno, nie ma też możliwości zmniejszania/zwiększania go, to wszystko sugeruje bardzo zbliżony DD na wszystkich platformach. To szczerze mówiąc mnie wkurza. W większości gier z otwartym światem na pc powinien być suwak z draw distance. pewnie jakiś moder dorobi Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 McDrive O_O Pies mi sie podobal ale wpisalem w google to o czym mowisz i musial zniknac Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Draw distance jest wpleciony w assety podobno, nie ma też możliwości zmniejszania/zwiększania go, to wszystko sugeruje bardzo zbliżony DD na wszystkich platformach. To szczerze mówiąc mnie wkurza. W większości gier z otwartym światem na pc powinien być suwak z draw distance. pewnie jakiś moder dorobi Najpierw to muszą udostępnić narzędzia, a jak będą się spieszyć z tym tak jak w przypadku W2 to nie wiem czy jest sens czekać. McDrive O_O Pies mi sie podobal ale wpisalem w google to o czym mowisz i musial zniknac Taa powiedzmy, że ci wierzę Cytuj
złoty 4 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 HE HE wiedzmin 3 zarządzi w kwesti fabuły ,zadań pobocznych i ogólnego settings fantasy POLAND drink klimat, ale gdzie ten dzisiejszy murzyn call of duty??Dlatego sprzeda się tylko dobrze a szkoda bo gra zasługuje na więcej Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 HE HE wiedzmin 3 zarządzi w kwesti fabuły ,zadań pobocznych i ogólnego settings fantasy POLAND drink klimat, ale gdzie ten dzisiejszy murzyn call of duty??Dlatego sprzeda się tylko dobrze a szkoda bo gra zasługuje na więcejJak to czemu? Ludzie chcą przechodzić gry szybko i bez komplikacji. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 (edytowane) Wejście do Morii Oraz filmik w dobrej jakości jak na YT Edytowane 4 maja 2015 przez Malibu Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Nie wytrzymalem i obejrzalem ten material Roja na YT. Przeszkadza mi jego komentarz, bo wolalbym sie skupic w pelni na samej grze ale ta polska wersja Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 (edytowane) Oglądałem ostatnio jego film z kumplem, który tak samo jak ja czeka na grę i jednogłośnie doszliśmy do wniosku, że Polski dubbing, który mocno przebija się w filmikach tego smerfa Rojo, jest bardzo dobry i trzyma poziom. Edytowane 4 maja 2015 przez Hum Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Zamawialiście kiedyś preorder z Komputronika? Jest szansa na dostawę w dniu premiery, ale do sklepu? Będę odbierał osobiście, bo mam niedaleko. Może warto jednak gdzie indzie złożyć preorder na PS4, żeby dostać jakieś bonusy? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 http://imgur.com/a/hqdHg#0 Tapetki na pulpit. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi