Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam pomysł :) może nie pokazują gameplayu z konsol bo cdp red ma podpisaną umowę z nvidią. Im dłużej będą zwlekać tym więcej gracz kupi nowe karty od nvidii albo całe kompy nowe. A potem jak pokażą gameplay okaże się że nie było potrzeby kupna nowego komputera :)

Edytowane przez blantman
  • Plusik 3
Opublikowano

mam pomysł :) może nie pokazują gameplayu z konsol bo cdp red ma podpisaną umowę z nvidią. Im dłużej będą zwlekać tym więcej gracz kupi nowe karty od nvidii albo całe kompy nowe. A potem jak pokarzą gameplay okaże się że nie było potrzeby kupna nowego komputera :)

Trafiłeś w sedno, będzie się działo w CW. ;)

• Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

wygląda na to, że usuneli te wczorajsze video z Kingą z PS4, to już może chodzić coś o Sony, ze nie publikują gameplayu

jeszsze jeden nowy

https://youtu.be/WrZP6Sq-8vI

To że nie ma jeszcze gameplayu z konsol jest żenujące.16maja na pewno gameplaylive sie pojawi:)

W nadchodzącym tygodniu ma się pojawić i pewnie codzienne będą dawkować aż w końcu pokażą gameplay. Pewnie ktoś się pospieszył :P Na tym usuniętym było przynajmniej widać, że draw distance jest bardzo dobry.

Edytowane przez McDrive
Opublikowano

mam pomysł :) może nie pokazują gameplayu z konsol bo cdp red ma podpisaną umowę z nvidią. Im dłużej będą zwlekać tym więcej gracz kupi nowe karty od nvidii albo całe kompy nowe. A potem jak pokarzą gameplay okaże się że nie było potrzeby kupna nowego komputera :)

Trafiłeś w sedno, będzie się działo w CW. ;)

Moze zakladzik o konto?

• Minusik 1
Opublikowano

Draw distance jest wpleciony w assety podobno, nie ma też możliwości zmniejszania/zwiększania go, to wszystko sugeruje bardzo zbliżony DD na wszystkich platformach.

No i git :)

Opublikowano (edytowane)

Dobrze, że będzie możliwość dostosowania HUD w grze, bo chyba łysy h.uj by mnie najechał jakbym miał na ekranie funkcje przycisków -_-

Ed.

"wkładam płyte i gram" :dog:

Ale po instalacji gry oraz 7gb day one patcha :> 

Kolekcjonerko nadchodz :D

Podobno D1 patch ma być "jak najmniejszy" :P

Ha, dopiero teraz zobaczyłem, że w sygnaturze masz psa z MyLittlePony :P

Edytowane przez McDrive
Opublikowano

Draw distance jest wpleciony w assety podobno, nie ma też możliwości zmniejszania/zwiększania go, to wszystko sugeruje bardzo zbliżony DD na wszystkich platformach.

To szczerze mówiąc mnie wkurza. W większości gier z otwartym światem na pc powinien być suwak z draw distance. pewnie jakiś moder dorobi :)

Opublikowano

To szczerze mówiąc mnie wkurza. W większości gier z otwartym światem na pc powinien być suwak z draw distance. pewnie jakiś moder dorobi :)

Najpierw to muszą udostępnić narzędzia, a jak będą się spieszyć z tym tak jak w przypadku W2 to nie wiem czy jest sens czekać.

McDrive O_O Pies mi sie podobal ale wpisalem w google to o czym mowisz i musial zniknac :(

mlfw8871-155478_-_animated_nudge_rainbow

Taa powiedzmy, że ci wierzę :P

Opublikowano

HE HE wiedzmin 3 zarządzi w kwesti fabuły ,zadań pobocznych i ogólnego settings fantasy POLAND drink klimat, ale gdzie ten dzisiejszy murzyn call of duty??Dlatego sprzeda się tylko dobrze a szkoda bo gra zasługuje na więcej 

Opublikowano

HE HE wiedzmin 3 zarządzi w kwesti fabuły ,zadań pobocznych i ogólnego settings fantasy POLAND drink klimat, ale gdzie ten dzisiejszy murzyn call of duty??Dlatego sprzeda się tylko dobrze a szkoda bo gra zasługuje na więcej

Jak to czemu? Ludzie chcą przechodzić gry szybko i bez komplikacji.
Opublikowano (edytowane)

Oglądałem ostatnio jego film z kumplem, który tak samo jak ja czeka na grę i jednogłośnie doszliśmy do wniosku, że Polski dubbing, który mocno przebija się w filmikach tego smerfa Rojo, jest bardzo dobry i trzyma poziom.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Zamawialiście kiedyś preorder z Komputronika? Jest szansa na dostawę w dniu premiery, ale do sklepu? Będę odbierał osobiście, bo mam niedaleko.

Może warto jednak gdzie indzie złożyć preorder na PS4, żeby dostać jakieś bonusy?